Şimdi Ara

Xiaomi 15 Ultra ile çekilen etkileyici gece ve portre fotoğrafları paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy şu anda #16
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi 15 Ultra ile çekilen etkileyici gece ve portre fotoğrafları paylaşıldı
    Kamerasıyla öne çıkacak üst seviye Xiaomi 15 Ultra modeli 27 Şubat’ta tanıtılacak. Lansman öncesinde Xiaomi, telefonun kamera yeteneklerini sergileyerek heyecanını daha da artırdı. Tanıtım görsellerine göre özellikle gece fotoğraf çekiminde kullanıcıları şaşırtacak.

Ayrıca Bkz.Xiaomi 15 Ultra’nın kamera detayları sızdırıldı: Tam bir fotoğraf canavarı!

Xiaomi 15 Ultra akıllı telefon dünyasında Gece Tanrısı olacak

Xiaomi 15 Ultra ile çekilen etkileyici gece ve portre fotoğrafları paylaşıldı
    Xiaomi, 15 Ultra’nın dörtlü kamerasına birçok yeni özellik dahil etmiş gibi görünüyor. Optiklerin büyük ölçüde iyileştirildiği söyleniyor. Xiaomi, bu telefonda özel lens camı kullandığını söylüyor. Yeni Leica lens camı, yansımaları büyük ölçüde azaltan, istenmeyen yansımaları da %1,5 oranında azaltabilen 24 katmandan oluştuğu söyleniyor. Yeni sensör teknolojisine ek olarak, Xiaomi 15 Ultra akıllı telefon dünyasında "Gece Tanrısı" olmaya hazırlanıyor. Bu, Oppo’nun Find X8 Ultra için yakın zamanda kullandığı bir terim.

Xiaomi, ayrıca yeni 1 inç ana kameraya dikkat çekiyor. Yeni olan, 100 mm eşdeğer optik odak uzaklığına, f/2.6 diyafram açıklığına ve 1/1.4 inç sensöre sahip 200 MP periskop telefoto. Aslında Vivo X200 Pro gibi bazı Vivo telefonlarda da olan bir sensör ancak Leica imzalı olmasıyla Xiaomi 15 Ultra’da farklı sonuçlar verecek. Xiaomi 15 Ultra ile düşük ışıkta çekilen portre fotoğraflar da etkileyici. İşte Xiaomi 15 Ultra ile çekilen fotoğraflar:

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Xiaomi 15 Ultra ile çekilen etkileyici fotoğraflar

Kaynak:https://www.notebookcheck.net/Xiaomi-15-Ultra-with-Leica-Ultrapure-Optics-Impressive-night-and-portrait-photos.967362.0.html

• Maharet makinadan ziyade fotoğrafı çekenin kabiliyetidir.

• joven kullanıcısına yanıt
    aynen valla, zaten uzun süredir telefonlar başarılı ve birbirinin aynısı fotolar çekiyorlar gereksizce hala böyle reklam yapmaları eski kafa bird eüstüne zaten bunlarla oynuyorlar çektiği andaki foto değil ki, iphone 13 pro ile bunların daha iisini bir yakınım çekip atıyor bi fotoshop tarzı uygulamaya az bi oynuyor bitti gitti zaten hepsi harika görünüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 inç sensör ciddi fark ediyor

• Ray Tracing açık kapalı. İncelemeler de Ray tracing kapalı olarak bakmak lazım.

• dmix kullanıcısına yanıt
    Aynen öle ben yazarak üretiyorum zaten bunları ai iyi çekmesin hiç bi anlamı yok kamera koymasaymış anlamsız bir reklam çalışması.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O ne öyle yahu?

Telefonun sırtından bir dana gözü pörtlemiş resmen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fotoğraf ağırlıklı hayat yaşayan kişiler gidip ufak pro makine alabilir. Bunun 100 kati performans alır. Ama telefon kullanmak isteyen insan için büyük telefon taşımak hamallıktir. 6.1 inc yeter.

• Her markanin en büyük sorunu yazilimdir.Biri yazilim yapar randuman tutturamaz,biri güncelleme vaat eder zamaninda yayinlamaz,biri de yazilimim verir ama içeriği fasa fiso doludur:) Xiaomi üretir ama arkasinda durucak ne firma vardir nede yazilim mühendisi,şu firmaya bi türlü isinamadim sevemedim üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocaman çıkıntılı arka ana kamera ancak fotoğrafçılığa ilgi duyan kişiler satın alır veya çantada falan taşınır. Ergonomik bir telefon değil.

• Çok iyi alet.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.