Şimdi Ara

Xiaomi 15 Ultra tanıtıldı: Profesyonel düzeyde kamera deneyimi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Görsel olarak çok iyi bir telefon olmuş. Umarım yazılımsal olarakta iyidir. Sanki xiaomiler kamera da Renkleri keskin ve sarı yapıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthLuca

İlk defa bir Xiaomi telefonu alasım var. Gümüş Chrome modeli çok güzel duruyor ve özellikleri de gayet iyi

Yakından bakınca fotoğraflarda olduğu gib

Xiaomi 15 Ultra tanıtıldı: Profesyonel düzeyde kamera deneyimi!

i bir albeni yokmuş bana göre. Fotoğtaflarda siyah ve beyaza yakın gibi duruyor ama beyazla alakası yok. Ekranıda çok küçük geldi bana. Fotoğraf kiti takılıyken o kalınlığa ekran oranı küçük kalıyor. Redmi Turbo 4 ve Civi bile bence göze daha hoş geliyor.

Tabiki bunlar benim zevkime göre şahsi düşüncelerim. Kamerası ne kadar iyi olursa olsun, gözüme hitab etmeyen bir telefon almam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• damn2u kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum. 2021'den beri 11 T pro kullanıcısıyım. Halen oldukça akıcı bir telefon. Ancak artık sıkıldığım için 15 ultra siparişi verdim dün akşam.

• Bir telefonu genelde 2-3 sene civarı kullanıyorum. Mi mix, mi mix 2, mi mix 3 ve son olarak 11 T pro kullandım. (böyle yazınca xiaomi fan boy olduğumu fark ettim) hepsinden de memnundum. Fold bekledim gelmedi.14t pro alacaktım ancak sahte kamera görüntüsü hoşuma gitmediği için almadım. 15 pro gelseydi 15 pro alacaktım ancak gelmedi o nedenle 15 Ultra siparişi verdim.

Kullandığım telefonlar hiç bir zaman üzmedi beni. 11t proyla 3.5 senemi geçirdim ve halen güzel çalışıyor (batarya biraz üzmeye başladı ancak 3.5 senede normal) O nedenle bu ürünü de uzun süre kullanacağım için gelmesini heycanla bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.