|
Xiaomi 15 Ultra tanıtıldı: Profesyonel düzeyde kamera deneyimi!

-
-
Haberde ilk başta snp 8 gen 3 işlemci ve amoled ekran, altta snp 8 elite işlemci ve oled ekran yazıyor..nasıl bir haber yazmadır kontrol etmiyor musunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserk -- 1 Mart 2025; 21:25:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamera da olan sislenme olayını çözdüler mi merak ediyorum. 14 Ultra'da çok problem idi.
-
890 dolar fena olmayan bi fiyat çünkü cihaz donanım olarak çok dolu ama zaten herkesin aklındaki soru işareti donanım değil yazılımdan kaynaklı. kendim de yıllarca xiaomi kullandım ama artık güncelledikçe şarjı az gitmeye başlayan yazılımı düzeltmesi gerekiyor xiaominin. üst düzey cihazlarına ayrı orta ve alt seviyeye ayrı işletim mi kurar (android go tarzı) ne yapar bilmiyorum ama 900 dolar verip şöyle güzel bi telefonda xiaomi yazılımı ve kapatılabiliyor olsa da bloatware uygulamalar ve reklamlarla uğraşmaktansa aynı fiyata oneplus honor oppo gibi markaların daha stabil ve sade arayüzlü modellerine yönelirim şahsen.
-
Kagit uzerindeki ozellikleri muhtesem gozukuyor.BT6 ben 2026 ya yetisir diyordum , adamlar 2025 ilk ceyrege yetistirmisler.Ama 4 kamera yerine cok daha uzaga optik zoom yapabilen PTP kamera olsaymis daha iyi olurmus.Bunlarin haricinde Selfie kamera da 50mp olabilirmis.UW ve Selfie kameralarda OIS olmamasi bir diger eksi olarak goze carpiyor.Buyuk bir telefona 2.1 DA ses sistemi sigdirabilseler tam super olacakmis.Tabi bir de yazilim nasil olacak en merak edilen konulardan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 27 Şubat 2025; 22:30:01 >
-
Xiaomi'nin yazılım üzerine ciddi çalışması lazım. Nothing cihazlar düşük donanımla yağ gibi akarken çok daha güçlü donanımı olan Xiaomi cihazlar insana can çekiştiriyor.
-
Sevgili editör arkadaş şu kısımda bir eksiklik var, haberleri yazarkan alıntı yada siz düzenliyorsanız üzerinden geçtikten sonra başka bir gözün kontrolünden geçirin ondan sonra sayfaya koyun daha iyi edersiniz.
"Xiaomi 15 Ultra gücünü Qualcomm'ın Snapdragon 8 Gen 3 Ultra Edition yonga setinden alıyor. Bu yonga setine 16 GB'a kadar LPDDR5X RAM ve 1 TB'a kadar UFS 4.1 depolama alanı eşlik ediyor. Cihaz ayrıca çift kanallı buhar-sıvı ayrımı soğutma sistemiyle uzun süreli maksimum performans vadediyor. - Kaynak: donanimhaber.com"
Telefona gelecek olursak serinin önceki modelleri gibi güç tüketimi için bir optimizasyon eksiği var mı bakmak lazım, samsung ve apple'dan bari geride kalıyorlar.
Güvenilir testlere incelemelere bakmak lazım, youtube'da fotoğraf ve video kalitesini gösteren çok sayıda inceleme görebiliyoruz, onlara bakana kadar kağıt üstünde kral gibi duruyor. :)
-
Hem bariz geride diyip hem testlere incelemelere bakmak lazım demek nasıl bir akıl tutulmasıdır ahaha
-
öyle bir şey yok
-
Xiaomi telefonları boyut olarak çok küçük özellikle bu tür üst seviye telefonların çok büyük olması lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kim bilir kaç paraya gelecek bizde satışa ayrıca merak ediyorum ne zaman kadar telefonun dayanma süresi atacaklar yazılıma
-
bende 14 ultra alacağım gibi fakat model eskidi 15 çıınca fiyat düşmesi gerekir
-
İlk defa bir Xiaomi telefonu alasım var. Gümüş Chrome modeli çok güzel duruyor ve özellikleri de gayet iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3310 umda yağ gibi akıyor =) hiç donma kasma yok =)
-
Pocophone F1 le xiaomi kullanmaya başladım. ardından yazılımla imei klonlu Mi 9T ve dirençli imei klonlu Mi 11 Lite 5G kullandım. şimdi de 2 yıldır Tr cihazı Xiaomi 12 Lite kullanıyorum. nasıl bir can çekişmesiymiş bu ben hiç görmedim? ya sen telefon kullanmayı bilmiyorsun, ya da amacın xiaomiyi kötülemek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 28 Şubat 2025; 10:16:51 > -
Bunlar kötüleme elemanı bence bende mi 10 ultra kullandım ne kasma ne donma 1.5 yıl çok memnundum 7 senedir hiç bir android telefonumda donma kasma vs yaşamadım. Ne huaweisi ne opsu ne samsungu pixeli xiaomisi hepside gayet akıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben hala mi 10 pro kullanıyorum. Kasma, donma hiç olmadı bugüne kadar. Sadece pil %70 gibi oldu o da olmasın mı yani kaç sene olmuş. Acıyorum marka fanboyu bebelere
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2.5 yıldir mi12s ultra kullanıyorum cihaz ilk günkü gibi hızlı ve stabil. Bu cihazı düşünemiyorum bunu satip mi15 ultra alacağım.
Haberde ilk başta snp 8 gen 3 işlemci ve amoled ekran, altta snp 8 elite işlemci ve oled ekran yazıyor..nasıl bir haber yazmadır kontrol etmiyor musunuz?
|
890 dolar fena olmayan bi fiyat çünkü cihaz donanım olarak çok dolu ama zaten herkesin aklındaki soru işareti donanım değil yazılımdan kaynaklı. kendim de yıllarca xiaomi kullandım ama artık güncelledikçe şarjı az gitmeye başlayan yazılımı düzeltmesi gerekiyor xiaominin. üst düzey cihazlarına ayrı orta ve alt seviyeye ayrı işletim mi kurar (android go tarzı) ne yapar bilmiyorum ama 900 dolar verip şöyle güzel bi telefonda xiaomi yazılımı ve kapatılabiliyor olsa da bloatware uygulamalar ve reklamlarla uğraşmaktansa aynı fiyata oneplus honor oppo gibi markaların daha stabil ve sade arayüzlü modellerine yönelirim şahsen. |
Xiaomi'nin yazılım üzerine ciddi çalışması lazım. Nothing cihazlar düşük donanımla yağ gibi akarken çok daha güçlü donanımı olan Xiaomi cihazlar insana can çekiştiriyor. |
öyle bir şey yok
|
Bunlar kötüleme elemanı bence bende mi 10 ultra kullandım ne kasma ne donma 1.5 yıl çok memnundum 7 senedir hiç bir android telefonumda donma kasma vs yaşamadım. Ne huaweisi ne opsu ne samsungu pixeli xiaomisi hepside gayet akıyor.
|
Benzer içerikler
- whatsapp profil resmi ekran görüntüsü almayı engelleme
- türk telekom hat iptali e-devlet
- apple intelligence nasıl açılır
- gmail toplu mail silme
- instagram müzik ekleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X