Şimdi Ara

xiaomi 16000 mah powerbank ile ipad mini 2 şarj sonucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Amacım kutu açılışı veya sahte/orjinal ayrımı değil. Bunun için forum üzerinde veya internette konular mevcut.
    Bu ürünün günlük yaşantıda gerçekten neyi nekadar şarj ettiğini önce öğrenmek sonrada paylaşmak istedim.
    Bu ürünü 1-2 hafta önce satın aldım.

İlkgün tam şarj ettim.
    ipad mini 2 yi (%2'den tam şarj ettim)
    iphone 5 i (%0'dan tam şarj ettim)
    kalan ile ipad mini 2'yi (%2'den %65'e kadar şarj edebildi)

İkinci gün yine powerbankı tam şarj ettim.
    ipad mini 2 yi (%2'den tam şarj ettim)
    kalan ile ipad mini 2'yi (%2'den %81'e kadar şarj edebildi)

Üçüncü gün yine ikinci gün ile aynı sonuç.

Şarj ettiğim cihazların pil durumu;
    iphone5: 1190 mah seviyelerine,
    ipad mini 2: 5200 mah seviyelerine düşmüş.

mini 2 yi en azından 2 tam şarj beklerdim. Ama iyiki 10.000 mah olanı almamışım. Benim kullanımıma hiç uygun olmayacakmış.
    Konuya 2 resimde ekleyeyim, inandırıcılığı artsın :)
    Herkese hayırlı günler.

xiaomi 16000 mah powerbank ile ipad mini 2 şarj sonucu xiaomi 16000 mah powerbank ile ipad mini 2 şarj sonucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakartal37 -- 11 Ocak 2016; 14:48:18 >

• Öncelikle geçmiş olsun Ürün orjinalmi peki kutusu üzerinde parlak bir yer var orayı hafifçe kazıyinca çıkan rakamları mi.com dan sorgulayınca. İngilizce mi ürünüdür diye ve sorgu 1 diye yazar. Fake ürünlerde ise aynı seri kullanıldığı için sayı olarak2,3,4gibi sayı çıkar.birde xiaomi ürünlerin sahteleri çok piyasada bende alıp satıyorum ama benim 18 dolara aldığım ürünü millet 50 TL ye satıyor anlamadım.çok satıcının olduğu çin sitelerini inceledim çoğu fake ürün feedback leri okuyunca açıkça yazmışlar zaten. Bende o yüzden ürün alırken mağazadan alıyorum. En azından orijinal olduğu kesin garantili satıyorlar.hepsi burada.com gibi mağazalar gitti gidiyor gibi çin magazalarından almiyorum.ayni resmi koyup biri 8 dolar yazmis baskasi 18 dolar sahte oldugu belli zaten paylaşımınız iyi olmuş.Orijinalliğini sorguladiniz mi orjinali 29 dolar (105 tl) benim ürün aldığım çin magazasında siz kaça almıştınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• N11 üzerinden orjinal sattığına inandığım (internet üzerindeki yorumlara bakarak) dükkandan aldım. 107 tl ye kılıf ile birlikte.
    Konuyu açmamdaki neden sorun olduğunu düşündüğümden değil. Bu ürünün şarj kapasitesini göstermek amaçlıydı.
    İlginiz için teşekkür ederim.
    Hayırlı akşamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.