Şimdi Ara

XIAOMI 4K Mi Box H.265 Android TV 6.0 Cihaz Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

XIAOMI 4K Mi Box H.265 Android TV 6.0 cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz bilginiz var mı?

Özellikleri güzel gözüküyor, 4k 60fps desteği, Hdr desteği, VP9 desteği, DTS desteği..
    Sesli kumanda desteği falan da var, Apple tv benzeri.

Kullanılan işlemci, Quad-core Cortex-A53 2.0GHz nasıl bir işlemcidir güncel mi?

Türkiye de kullanımda, google play store a bağlanmada, Turkcell Tv+, Digiturkplay, Blutv, vs gibi uygulamaları yüklenebilir mi, sorunsuz çalışırmı, gibi sorular aklıma geliyor.

Bu konularda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

• Valla ben de bu cihazı almak istiyorum ama tabi çince olan versiyonu değil. Mesaj falan yazdım USA müşteri hizmetlerine
    ama sizin o taraflarla ilgili bir hizmetimiz yok ne zaman avrupaya gelir onu da bilmiyoruz deniyor. Şu anda
    zaten stokta yok hiçbir yerde. Ürün şu an için sıkıntılı anlayacağın bekliyoruz. Fiyat performansı gayet iyi bir ürün.

Gearbestte çince versiyonu var ama bir işime yaramaz diye düşünüyorum.

Alan deneyen çalıştırabilen birileri yorum yazarsa gerçekten harika olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunaydinbahadir

Valla ben de bu cihazı almak istiyorum ama tabi çince olan versiyonu değil. Mesaj falan yazdım USA müşteri hizmetlerine
    ama sizin o taraflarla ilgili bir hizmetimiz yok ne zaman avrupaya gelir onu da bilmiyoruz deniyor. Şu anda
    zaten stokta yok hiçbir yerde. Ürün şu an için sıkıntılı anlayacağın bekliyoruz. Fiyat performansı gayet iyi bir ürün.

Gearbestte çince versiyonu var ama bir işime yaramaz diye düşünüyorum.

Alan deneyen çalıştırabilen birileri yorum yazarsa gerçekten harika olur.

https://tr.aliexpress.com/item/Xiaomi-MI-BOX-Streaming-Media-Player-Android-TV-6-0-Quad-Core-64Bit-Set-top-Box/32746852141.html

Bu linkte sabah saat 11'e kadar 80 dolar görünüyor. Mağaza güvenilir ve gümrüğe takılmaması için düşük ücret gösteriyormuş faturada.

• https://www.aliexpress.com/item/xiaomi-mi-box-4K-Streaming-Media-Player-Android-6-0-Quad-Core-64Bit-Smart-TV-Box/32749124753.html

Aynı firmanın 75 dolar indirimli uluslararası versiyonunun linki. Orjinal olduğunu yazmışlar.

Büyük ihtimal şuana kadar çıkanlar arasında en iyi Android tv, Google play lisansı var. Dandik Çin cihazlarıyla kıyaslanamaz. Her app yüklenebilir mi bilemem.
  • Bu cihazda gördüğüm kadarıyla ethernet girişi yok. HD ya da 4K filmlerde wireless yeterli olurmu?
  • Netflix,dplay,dgo gibi Online servisler icin kullanilabilir ama diger kullanim senaryolari icin zayif kalacagini tahmin ediyorum..

Amaci televizyonunu mini bir bilgisayara dönüştürmek isteyenler için yetersiz kalacaktir. Onlarin tercihleri yine 2gb ram ve 16gb depolama sunan minix neo u1, beelink gt1 vs.. gibi hem taninan hemde kaliteli urun sunan guncelleme destekli cihazlar olacaktır.. Tabi fiyat problemi olmayanlar NVIDIA SHIELD Pro gibi bir cihazda alabilirler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliexpresten aldım, arızalı çıktı çok canım sıkıldı valla..

Alet donuyor sapıtıyor,ürün içinde onay vermiş bulundum daha kurcalamadan..şimdi kara kara düşünüyorum
  • cihazi android box'lar ile karistirmayin. isletim sistemi android tv. nvidia shield gibi. ilk kurulumda dil secenegi var. HDR bildigim kadari ile sadece netflix de aktif, harici medya ile hdr calismiyor. kumandasi muthis, sesle kullanimda yazmak yerine aradiginiz birseyi soylemek cok daha pratik
  • DarthLuca D kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyim ,

Cihazdaki Android TV arayüzü çok kullanışlı , kumanda kullanımı da bir o kadar keyifli.Ama o kadar.

Görüntü açısından çok büyük bir beklenti yoksa alınabilir bir cihaz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 26 Aralık 2016; 9:22:22 >
  • Bende bu cihaz var geekbuying sitesinden aldım geçen hafta elime ulaştı ilk izlenimim netflix ve kodi gayet güzel çalışıyor ama playstore zayıf mesela turkcell tv digiturk play veya blu tv aratınca çıkmıyor çünkü android tv işletim sistemi için yazılmamış programlar blu tv yi apk dan yüklemek istedim bu seferde ekran yatay açıldı kumandası çok kullanışlı özellikle üzerindeki mikrofonu sayesinde ne aratacaksanız sesli aratıyorsunuz ve türkçe dil desteğide mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutuslu

Bende bu cihaz var geekbuying sitesinden aldım geçen hafta elime ulaştı ilk izlenimim netflix ve kodi gayet güzel çalışıyor ama playstore zayıf mesela turkcell tv digiturk play veya blu tv aratınca çıkmıyor çünkü android tv işletim sistemi için yazılmamış programlar blu tv yi apk dan yüklemek istedim bu seferde ekran yatay açıldı kumandası çok kullanışlı özellikle üzerindeki mikrofonu sayesinde ne aratacaksanız sesli aratıyorsunuz ve türkçe dil desteğide mevcut.

O sıkıntı işte, Digiturkplay, blu tv ve turkcell tv nin çalışmaması, cihaz çok hoşuma gitmişti, düşünüyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.