Şimdi Ara

Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
8.429
Cevap
274
Favori
761.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "Shipping information" hemen güncellenmez. Bir hafta içerisinde oradan bilgiler gelmeye başlar.http://www.17track.net/tr/ adresinden tracking numberınızı girerek takip edersiniz.
  • kara344 kullanıcısına yanıt
    Cihazda bir hdmi portu var av port yok dönüştürücü uygunsa onu araştırın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece merak etmiştim. Zaten smart tv alıcam.

• kara344 kullanıcısına yanıt
    Smart TV alacağınıza normal TV alıp tvbox bağlarsanız çok daha iyi olur. Akıcılığından şikayet edilmeyen smart tv yok gibi. Hem de TV alırken "smart" farkını boşu boşuna üstlenmemiş olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cglynfrk

Smart TV alacağınıza normal TV alıp tvbox bağlarsanız çok daha iyi olur. Akıcılığından şikayet edilmeyen smart tv yok gibi. Hem de TV alırken "smart" farkını boşu boşuna üstlenmemiş olursunuz.

Aslında dediğiniz daha mantıklı. Hep öyle birşey düşünüyorum.

• Bu cihazı 5ghz wifi ile bağlamak lazım sorunsuz internet performansı için.

bilgisayarda kabloyla aldığım hızı aynen alabiliyorum.

Stream servisleri sorunsuz, torrent stream sorunsuz, kodi ile ağ üzerinden bluray iso oynatımı sorunsuz.

• emre1393 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz?
  • Wifi ac destekli modem ya da router kullanmak yeterli. Mesela bende linksys x6200 var, wifi ac ile 433mbps ağ iletişimi mümkün.

Mesela wifi ac ile telefondan hız testi yapınca çıkan sonuç.

Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi

• Ben smart TV kullanıyorum onda Kodi olmadığı için filmleri keyifli izleyemiyorum. HDD vayr 1TB, alt yazı ve arayüz değiştirilemedigi için TV box almak istiyorum. Incelemelerde 70dolar diyor ama nereden alabiliriz?

Amazon.de 100€ Türkiye'de de 400 TL sanırım. Ama bence çok. Daha uygun nerede bulurum? Bir de bir ay kadar sonra Kara cumada almak da mantıklı aslında.

Oneriye açığım

• gearbest veya aliexpress.

ben aliexpress'ten aldım. TR'de de satanlar var;

market.miuiturkiye.net
    Xiaomi Mi Box 4K Ultra HD
    https://market.miuiturkiye.net/xiaomi-mi-box-4k-ultra-hd

Global versiyon olmasına dikkat edin.

• Arkadaşlar merhaba sizlere bir sorum olacak umarım yardımcı olabilirsiniz. Ben TV BOX almak istiyorum fakat şöyle bir sorunum var, en az 2TB harici disk bağlamak istiyorum ama sanırım Android FAT32 desteklediği için 4gb üzeri yazım yapamıyorum (telefonda böyle) bu yüzden de nasıl bir çözüm bulabiliriz? Yada android tvbox değil de Windows tvbox mı almak daha mantıklı? Ayrıca tavsiyeleriniz varsa onlara da açığım.
    Şimdiden tüm arkadaşlara teşekkürler ederim...
    İyi Günler...
    İyi Eğlenceler...
  • Destekliyor fat32 ve NTFS

Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S T A R -- 21 Ekim 2017; 17:4:4 >
  • Dikkat etmemişim pardon üstad yine de teşekkür ederim. Peki nerelerden almamı tavsiye edersiniz?

@ST4R

• Ben şahsen bir ay bekleyip Black Friday ile almayı düşünüyorum. Ama gearbeast ve alexpress fiyat olarak şu an en iyisi.

• Bu donemlerde ne kadar indirim oluyor ? Mesela bu cihaz icin konusursak. Tahmini beklenti nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: RoMeOkTaY

Bu donemlerde ne kadar indirim oluyor ? Mesela bu cihaz icin konusursak. Tahmini beklenti nedir?

Daha önce indirim beklemrmistim işin gerçeği. Ama YouTube'da izledigim bir kanalda anlattıklarına göre 30 dolarlık indirimler havada uçuşmus o yüzden ben de beklemeyi düşünüyorum. Umalim da 50 dolara alalım gayet iyi olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S T A R -- 22 Ekim 2017; 11:0:0 >

• Cihaz iptv için hangi uygulamaları destekliyor bilen var mı

• alphi3458 kullanıcısına yanıt
    Ben kodi ve perfect player kullanıyorum.
  • 4TB 2,5 inç Harddisk ile kullanan / deneyen var mı ? Çalıştırıyor mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • makta06 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba uygulamalardan youtube gir güncellemeyi kaldır eski sürüme dönsün o zaman çözünürlük ayarını yapabilirsiniz sonra youtube güncellemeyin bende öyle kullanıyorum cihaz ayarlarından otomatik güncellemeyi kapatın istediğiniz programları manuel güncellersiniz

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.