Şimdi Ara

Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.429
Cevap
274
Favori
761.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet böyle bir adaptör.
  • ray2 R kullanıcısına yanıt
    Netflix ile 5.1 ses çıkışı vermiyor.

Stereo görüyor.

Dolby digital plusu çözmeden yolluyor.

Soundbarda çözmüyor.

Yabancı forumlarda bolca sikayet var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkerl İ kullanıcısına yanıt
    Ben ücretli bir IPTV kullanıyorum, onların verdiği linki addon a girerek kullanıyorum.
  • Netflix'te HDMI üzerinden 5.1 ses verebiliyor mu acaba? Veya coax / optik üzerinden..? Bu mevzu alıp almama konusunda karar vermeme yardımcı olacak.

Receiver Dolby Digital Plus destekliyor (Yamaha RX-V573)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 4 Ekim 2017; 15:28:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yamaha ile 5.1 ses alma durumun var.
    Fakat alamazsan şaşırmam.

Dolby Digital Plus a çıkış veriyor. fakat kendi çözmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 4 Ekim 2017; 20:22:21 >
  • bende bu urunden var belli sure sonra wifi bagli olmasina ragmen nete uygulama vs girmiyor illaki cihazi fabrika ayarlarina getirmem gerekiyor bu sorunu acaba nasil cozebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ircan -- 9 Ekim 2017; 22:25:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ircan

bende bu urunden var belli sure sonra wifi bagli olmasina ragmen nete uygulama vs girmiyor illaki cihazi fabrika ayarlarina getirmem gerekiyor bu sorunu acaba nasil cozebilirim...

bende de benzer bir problem var. cihaz ilk açıldığında wifi bağlı görünmesine rağmen cihaz internetten veri alamıyor. kablosuz ayarlarından wifi kapatıp tekrar açtığımda sorun çözülüyor. cihaz yeniden başlayana kadar sorun yok.
    bir kaç şey denedim ama kesin çözüm bulamadım. çözüm önerisi olan varsa paylaşabilir...
  • jasigov J kullanıcısına yanıt
    Bende Wifi kanallarında 13 te sorun olmuştu, kanal 9 daha sağlıklı çalışıyor. Sanırım alet üst kanalları sevmiyor. Çözüm önerisi olarak bir deneyebilirsiniz...
  • SultanApex S kullanıcısına yanıt
    Bu nedemek hocam kanali nasil ayarliyoruz?

• Modem kanal ayari dediginz galiba yaptim ancak devam ediyor sikinti. Buna yazilim guncellemesi falan varmi baska rom bildiginiz tek umudum bu kaldi

• ircan kullanıcısına yanıt
    Maalesef başka fikrim yok. Başka bir wifi da deneme şansınız var mı? En azından sorun cihazda mı, yoksa uyumsuzluk mu var anlarsınız.
  • Wifi üzerinden kullanıyorum kesinti problemi yasamiyorum. Wifi şifreleme yöntemini degistirip veya belki bir süre şifresiz hale getirip deneme yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: makta06

Merhaba. Bu ürünle youtube ve netflix ten 4k video ve film izlenebiliyor mu?

İnternetin iyiyse tabi ki izleyebiliyorsun.
  • arkadaşlar bu cihazın yazılım desteği bulunuyormu ? sistem yazılımı güncelleniyormu yani?
  • ircan kullanıcısına yanıt
    merhaba bu benim 3 mibox'um.

ilkinde wifi sorunu yaşadım sizin yaşadığınız gibi, iade ettim hemen.

2. sinde böyle wifi sorunum yoktu ama onda da netflix sorunu vardı onu da hemen iade ettim.

3. miboxu da 2. el aldım, ama neredeyse hiç kullanılmamış, 3. sünde hiç bir sorun yaşamıyorum.

bence yazılımsal denen çoğu sorun özellikle netflixte bayağı kişinin yaşadığı sorun donanımsal. ben başka bir açıklama bulamıyorum çünkü.
  • Bu cihazi almayin arkadaslar sorunlu gercekten. H96 pro aldim kargoda bakalim gelsin bu cihaz nasil. Galiba xiomi de baglanti sorunu cidden var

• Dün siparişi verdim. 69$ + 2.5$ sigorta eklettim.
    Elime ulastiginda yorumlarimi paylasacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merrdo -- 17 Ekim 2017; 13:3:56 >
  • makta06 M kullanıcısına yanıt
    330 liraya nereden buldunuz merak ettim. Global versiyon olmasına dikkat edin.

1- İster apk ile isterse de play.google.com adresine google hesabınız ile girerek Chrome yükleyebilirsiniz. Yüklediğiniz chrome google hesabınız ile senkronize de oluyor. Bunun haricinde play storede Puffin TV isimli browser var ama hiç beğenmedim.

2- Wifi problemini ben de birkaç kez yaşadım. Sürekli yaşadığım bir problem değil. Wifi'den çıkıp girince düzeliyor. Son olarak wifi'yi 2.4 ghz yerine 5 ghz'ye bağladım. Henüz bir problem yaşamadım. İkinci seçenek olarak kanal değiştirme yöntemi de öneriliyor. Wifi Analyzer programı ile uygun kanalı seçmek gerek.

Mi box haricinde birçok tvbox mevcut. Ama hiçbirisi mi box kadar sade ve akıcı değil. Kağıt üzerindeki RAM değerlerine takılmayın. Önemli olan, cihazın o RAM'i iyi kullanıp kullanmadığı.
  • gearbest ürünü singpost ile kargolamış. bir referans numarası eklemişler. alta bir yere de your shipping information has not updated yet demişler. tracking number gelecek mi güncelliyorlar mı bunu ? bilginiz var mı acaba arkadaşlar ?
  • Merhaba bu cihazda AV girişi var. Linkteki kabloyla Tüplü tv me görüntüyü aktarıp kullanabilirmiyim. Seste ve görüntüde sorun olur mu ?

https://images.philips.com/is/image/PhilipsConsumer/SWV2233W_10-IMS-tr_TR?$jpglarge$&wid=1250

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 20 Ekim 2017; 19:2:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.