Şimdi Ara

Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.429
Cevap
274
Favori
761.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Puhutv'yi apk olarak yüklemiştim, dün akşam Mi TV Box'ımı açtığımda puhutv'ye Android TV desteği geldiğini gördüm, film izlerken 3-4 kere kesildi, kaldığı yerden başlamaması kötü ama temel ihtiyacı karşılıyor, bu şekilde kullanan var mı? kesilme oluyor mu? Yazılımcısına mail gönderme fırsatınız oldu mu? Ağırlıklı Tune-in radyo kullanıyorum, gayet keyifli.
  • Geliştirmelere ihtiyaç var ama uygulamanın gelmesi güzel. (Kaldığı yerden devam kritik)

Turkcell Tv+ gelirse güzel olacak.

Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mibox 3 cihaza aldığım arkadaş android 7 beta yüklemiş test sürüm olduğu için güncellemeler ara ara yayınlanıyor.

Bende Android 7.0 Noguat beta Ağustos 2017 güncellemesini 24.09.2017 tarihinde yükledim.Ara sıra yaptığı güncelleme hatası düzeldi.

Çin olan miboxuda kullanıyorum.Google play storeyide ingilizce yükledim çalışıyor. İstdeiğim uygulamaları ayrıca usb ile de yüklüyorum. Çin olanda kablosuz maus her yerde çalışıyor. Global olanda maus bazı yerlerde özellikle klavyelerde çalışmıyor.Herhangi bir ayarı veya çözümü varmı?
    Hepsiburadadan faturalı temiz cihazımı 290 tl ye isteyen arkadaşa satabilirim. 2 cihazdan da memnunum. Satma sebebim merak ettiğim zido,Nvidia Shield TV gibi kullanmadığım cihazları alıp bir süre kullanmak.

İlanım aşağıdaki linktedir.
    https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-mibox-3-ve-xiaomi-mibox-2-3rd-generation-smart-tv-android-media-player-satlik--128692946

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 28 Eylül 2017; 8:33:40 >

• Android 6 yüklü geldi.

• Puhu tv iyi oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon79

Dün elime geçen Mi tv box ile ilgili hızlıca yorum ve tercübelerimden bahsetmek isterim.

Hız, performans, görüntü kalitesi, kumanda kullanımı, cihazın kurulum kolaylığı harika.

Google TV store'da Turkcell TV+, Puhutv olmaması büyük eksi (yazılımcılarına mail göndererek talepte bulundum, benzer başvuruları yapmanızı şiddetle öneririm. - Yazılıma yoruma yazabilirsiniz ve mail ile talep gönderebilirsiniz)

Puffin Tv browser yükledikten sonra webten istediğiniz apk dosyasına erişebiliyorsunuz. (Google TV store'dan Puffin Browser yükledikten sonra turkcell tv+ apk gibi arayarak apk indirebiliyorsunuz, yine google tv store'dan es file explorer indirerek kurulum yapabiliyorsunuz.)

Cihaz stabil, hızlı ve oldukça keyifli, netflix, spotify, tune in erişimi için çok güzel alternatif, oyunlar akıcı.

Özet olarak öneririm.

Bilgiler için teşekkürler

1. Msj a ekledim

• Cihaza speedtest uygulamasını düzgün bir şekilde yükleyebilen var mı ?
  • Cihazımda Android 7.0 Nougat beta sürümü yüklüydü.

Bende Android 7.0 Noguat beta Ağustos 2017 güncellemesini 24.09.2017 tarihinde yükledim.Ara sıra yaptığı güncelleme hatası düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 26 Eylül 2017; 16:44:5 >
  • Xiaomi 4K Mi Box H.265 Android TV 6.0 (Mi Tv Box 3) için artık Turkcell Tv+ ve Puhutv uygulamaları Google Tv`ye tam uyumlu halde geldi..

Her iki uygulamanında geliştirmelere ihtiyacı var ama temel işlevlerini yerine getirebiliyor olmaları güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon79 -- 23 Eylül 2017; 17:3:27 >

• Xiaomi 4K Mi Box H.265 Android TV 6.0 (Mi box 3) için artık Turkcell Tv+ ve Puhutv uygulamaları Google Tv`ye tam uyumlu halde geldi..

Her iki uygulamanında geliştirmelere ihtiyacı var ama temel işlevlerini yerine getirebiliyor olmaları güzel.

• Bu cihazın kablosuz performansını yeterli bulmuyorum. Aldığım günden beri ara ara speedtest uygulamasının farklı sürümlerinin .apk sını manuel olarak yüklüyorum fakat her sürüm ekranda yatay olarak görünüyor ve begin test butonu tıklanmıyor.

Puffin browser üzerinden speedtest yaptıgımda ise farklı serverlara bağlanıyor ve çok alakasız hızlar çıkıyor. (sanırım tarayıcı vpn kullanıyor)

Bu cihazda düzgün bir şekilde hız testi yapabilen yok mu ?
  • quote:

Xiaomi 4K Mi Box H.265 Android TV 6.0 (Mi box 3) için artık Turkcell Tv+ ve Puhutv uygulamaları Google Tv`ye tam uyumlu halde geldi..

Bu uygulamaları Google Play'de göremiyorum. Nasıl indirdin acaba?

• selfmachine kullanıcısına yanıt
    Google play'e girin ve aramadan klavye ile elle yazın. İkisini de (Puhu tv ve turkcell tv+) göreceksin. Ben yükledim.
  • PC ile Web'den google play'e hesabınız üzerine girip chrome direk mibox'a yükleniyor ama ana ekranda gözükmüyor. ancak ayarlar/uygulamalar menüsünde çıkıyor. ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cglynfrk -- 24 Eylül 2017; 21:14:51 >
  • Yüksek bitrate li 4k dosyalarla deneyen oldu mu acaba? Performansı nasıldır? Zidoo yerine bunu alayım diyorum.
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Güzel bir inceleme, belki sorunuza cevap bulabilirsiniz...

TeknoSeyiryoutube
    Xiaomi Mi TV Box Android TV incelemesi
    https://www.youtube.com/watch?v=mZGQJX4vPUk
  • quote:

Xiaomi 4K Mi Box H.265 Android TV 6.0 (Mi Tv Box 3) için artık Turkcell Tv+ ve Puhutv uygulamaları Google Tv`ye tam uyumlu halde geldi..

Bilgi için teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Güzel bir inceleme, belki sorunuza cevap bulabilirsiniz...

TeknoSeyiryoutube
    Xiaomi Mi TV Box Android TV incelemesi
    https://www.youtube.com/watch?v=mZGQJX4vPUk

Teşekkürler.

Cihazı AVR ile DTS-HD, Dolby Tru HD gibi formatları pass through yaparak kullanan var mıdır? Herhangi bir sorun var mı? Cihazın kendi media player uygulaması yok sanırım, Kodi mi kullanıyorsunuz?

Birde merak ettiğim konu şu, bazı cihazlar filmin tazeleme hızına göre otomatik olarak ekranın tazeleme hızını değiştirir. Refresh rate yani. Bu cihazda bu özellik var mıdır?

• kaç versiyonu var bu aletin?
    bu model güncel midir?
    Xiaomi MiBox 3 : Model: MDZ-16-AB
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Ekranın refresh rate değiştirmesi kodi de var, ama sanırım bu cihazda yok. Yazılım güncellemesi gerekir diye okumuştum. Okuduğum yeri hatırlarsam eklerim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.