Şimdi Ara

Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
8.429
Cevap
274
Favori
761.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    lightinthebox dan almıştım 55 dolara 38 TL gümrüm ödedim kargoyu getiren ptt ye
  • Aliexpress de 250 lira, düşük fiyat yazarsa gümrükte sorun çıkmıyor. Fazla para vermeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat hakkında yorum yapılır tabikide. Yanlış yönlendirmemek gerekli insanları.

1 ayda geliyor Aliexpresten.
    Bazen 2 ay.
    Şansın varsa 20 gün.

Takılabilir. ve garantili ürün değil.

minimum vereceğiniz para 270+ bekleme süresi + garantisiz ürün.
    Türkçe gelir yada gelmez, sorunlu gelir yada gelmez.

400 verip alanlar var.

Fakat isteyen tabiki yurtdışından alabilir.
    Fakat pahalı olan yurt dışı fiyatı .
  • Arkadaşlar gamepad araştırıyorum. Tavsiyeniz var mı?

• Xiaomi Mi box ile i8 air mause kullanan var mı acaba. Hangi markanın modelini denediniz almayı düşünüyorum. Uyum sorunu yaşar mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: GOKMENM

Fiyat hakkında yorum yapılır tabikide. Yanlış yönlendirmemek gerekli insanları.

1 ayda geliyor Aliexpresten.
    Bazen 2 ay.
    Şansın varsa 20 gün.

Takılabilir. ve garantili ürün değil.

minimum vereceğiniz para 270+ bekleme süresi + garantisiz ürün.
    Türkçe gelir yada gelmez, sorunlu gelir yada gelmez.

400 verip alanlar var.

Fakat isteyen tabiki yurtdışından alabilir.
    Fakat pahalı olan yurt dışı fiyatı .

aliexpress ya da gearbest farketmez, 250 lira alınır geçilir, sıfır ve türkçe, gümrük %90 çıkmaz, çıksa da 50 lira anca tutar. 15-20 günde takipli kargo ile geliyor, ptt teslim ediyor.
  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam.

230 TL'ye shipping dahil gearbest ten sipariş verdim. 50 tl gümrük çıksa maliyeti 280 olacak. İkinci elde satacak olsam 280 isterim. Garantisiz olan yurtdışı aletlere ikinci el sitelerde 350 çekiyorlar. Bulursak satarız hesabı...
  • 2. El sitelerdekiler pazarlıklı fiyattır.

Trde 300 e garantili 2 günde alacağın ürüne,

280 e garantisiz çinden mal etmek ahmaklıktır.

250 de ahmaklıktır.

Kime sorsan öyle der.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 18 Eylül 2017; 14:6:3 >
  • Merhaba,

Puhutv ve Turkcell Tv (apk olarak) yükleyip kullanan var mı? Bilgi verebilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leon79

Merhaba,

Puhutv ve Turkcell Tv (apk olarak) yükleyip kullanan var mı? Bilgi verebilirseniz sevinirim.

puhu yükledim de arayüz yan duruyor telefon gibi ama oynatırken tam ekran oluyor.
  • ganeja kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkür ederim kendi buldugum çözümü de paylaşayım: cellardoor tv build en son 17.3 ile çalışıyor. play store otomatik güncellemeleri iptal edip, kodi 17.3'u yükleyip sonra da buldi yükledim. bu addon'un güzelliği siz filmi seçiyorsunuz o size bütün addonları listeliyor, oradan ister covenant, ister elysum, ister bob işte herneyse oynat devam et. sanki libraryiniz de bütün filmler mevcutmuş gibi yani.

local filmler için ise archos media player'i kurdum oradan diskteki filmleri izliyorum.
  • Aliexpressten 245 TL'ye aldım. Tam 15 günde takipli olarak geldi. Siparişten önce satıcıya bilgi verip pakete 15$ yazmasını söyledim. Gümrük çıkmadı.

• https://forum.donanimhaber.com/televizyona-goruntu-aktarimi-cozumleri--128984558#128984558

hocam konumu bir okur musunuz.incelemenizi izledim.google play bulunuyor alette. bu cihaza google tarayici indirip dizi film sitelerinden isimi gorebilir miyim..kumanda galiba klavye-touchpad bulunmayan bir model. telefonumla bağlanma imkanim var mi bu alete.ya da bahsettiğim senaryoya uygun kumandalar bu aletle çalışıyor mu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oasceuis kullanıcısına yanıt
    İsinizi görebilirsiniz. kumandası diğer ucuz android kutuların kumandasından daha iyi. aiemouse özelliği var. yani havada bir zemine bağımsız olarak mouse gibi kullanabiliyorsunuz kumandayı. aynı zamanda, sanırım, sesli komut özelliği de var. aynı zamanda film dizi izlemek için dışarıdan apk dosyası ile program kurabiliyorsunuz.
  • Leon79 kullanıcısına yanıt
    Her ikisini de denedim ama maalesef Android Tv uyumlu olmadıklarından kullanamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

quote:

Orijinalden alıntı: Leon79

Merhaba,

puhu yükledim de arayüz yan duruyor telefon gibi ama oynatırken tam ekran oluyor.

Çözümü "rotation lock" gibi bir program bulup ekranı çevirmeyi kilitleyerek yapabiliyorsunuz, hiç bir şey yapamazsanız Puffin TV browserda webten puhutv ye girilebiliyor.
  • Dün elime geçen Mi tv box ile ilgili hızlıca yorum ve tercübelerimden bahsetmek isterim.

Hız, performans, görüntü kalitesi, kumanda kullanımı, cihazın kurulum kolaylığı harika.

Google TV store'da Turkcell TV+, Puhutv olmaması büyük eksi (yazılımcılarına mail göndererek talepte bulundum, benzer başvuruları yapmanızı şiddetle öneririm. - Yazılıma yoruma yazabilirsiniz ve mail ile talep gönderebilirsiniz)

Puffin Tv browser yükledikten sonra webten istediğiniz apk dosyasına erişebiliyorsunuz. (Google TV store'dan Puffin Browser yükledikten sonra turkcell tv+ apk gibi arayarak apk indirebiliyorsunuz, yine google tv store'dan es file explorer indirerek kurulum yapabiliyorsunuz.)

Cihaz stabil, hızlı ve oldukça keyifli, netflix, spotify, tune in erişimi için çok güzel alternatif, oyunlar akıcı.

Özet olarak öneririm.
  • Bu cihazı aldım, posta bekliyorum.

Özellikle bu cihazda kodi kullananlar memnun mu? Kodi üzerinden IPTV ve NAS'taki kütüphanemden stream yapacağım.
  • Android TV yazılımında nasıl Chrome olmaz, aklım almıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cglynfrk

Android TV yazılımında nasıl Chrome olmaz, aklım almıyor.

Puffin TV uygulaması benzer işi görüyor, Google TV store'dan indirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.