cevap için teşekkürler hocam, ama gerek kalmadı kodi direk 60gb lık filmi açtı. Şimdide matrix serisini indiriyorum 3 film 190GB |
Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi (410. sayfa)
-
-
Şunu merak ediyorum bende torrent üzerinden filmler indiriyoruz bluray remux filmleri ortalama 20 30 gb boyutunda filmi indirirken bilgisayarı kapatıp açınca torrent filmin indirmesini kontrol ediyor ve pc 'nin ramini ve hdd çok yoruyor o süreçte bunu miboxda yaptığını düşünürsek cihazı zorlayabilir sanırım sizin indirdiğiniz filmler kaç gb boyutunda ve hiç bununla karşılaştınızmı. -
Abarttiniz bence -
Bence abartı değil, bende film izlerken tek takıldığım nokta filmin 1920/1080p olması bluray remux filmler indiriyorum ortalama 30 40 gb boyutları oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Turbetfurzey
Abarttiniz benceabartacak bir durum yok hocam, bugün interneti 50 den 100 e çıkarttım 100mbps sınırsız boşa akacağına film indirelim. Ayrıca yüksek boyutlu filmleri (defalarca izlememe rağmen) oled tv de tekrar izlemek için indiriyorum.
-
Stick modele yeni güncelleme geldi, bakalım bize gelecek mi -
Arkadaşlar
128gb SSD'yi dahili depolama alanı olarak kurdum
verileri ona aktardım
uyanık kal ayarını açtım
Bir gece sonra bakıyorum ki, hdd kaybolmuş...
Cihazı komple kapatıp tekrar açınca geliyor.
Nerede yanlış yapıyorum acaba?
-
O değilde uygulamaları hdd ye taşıyınca uygulamaların çalışmasında herhangi bir yavaşlama performans düşüklüğü oldu mu -
Farkedilir bir sorun göremedim. Ssd kalitesi de önemlidir tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wipe98 -- 28 Şubat 2021; 12:36:23 > -
Peki hocam bunun geri dönüşü nasıl olacak? Yani hdd yi iptal etmek istesek ne yapmamız gerekiyor? Programları yeniden yüklemek gerekiyor mu? -
vpn açınca cihaz interneti kesiyor.farklı vpn uygulamalarında denedim.değişen birşey yok.fikri olan var mı neden kaynaklanır?tşkler
-
Bunun çözümü şöyle ; vpn e bağlanın internet gidecek daha sonra box ayarlarından internet ayarlarına girin ordan Proxy ayarlarına girin yok a basın internet geri gelecek bu kadar -
quote:
Orijinalden alıntı: Turbetfurzey
Peki hocam bunun geri dönüşü nasıl olacak? Yani hdd yi iptal etmek istesek ne yapmamız gerekiyor? Programları yeniden yüklemek gerekiyor mu?Mass diski çıkarılabilir disk yap ve biçimlendir, seçeneği çözüm olabilir. Olmazsa uygulamaları yeniden kuracaksınız. Burada şöyle bir sorun çıkıyor, google play, uygulamaları cihaza kurmayı reddediyor, yeterli alan yok uyarısı veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wipe98 -- 28 Şubat 2021; 17:3:55 > -
Anladım hiç bulasmayayim o zaman. Bazı uygulamaları silince giriş yapamıyor sunuz bir daha. Mesela barış tv olsun purple tv olsun yektv olsun yakında girisleri kapatacaklar -
bein connect bir kaç gün çalışıyor sonra çalışmıyor sizdede öylemi ?
-
Beyler purple tv kullanıp da benim gibi girisde reklama girememe sorunu olan var mı? -
Aynı ağ üzerinden telefon üzerinden giriş yapıp mi boxta giriş yapabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyide telefon iphone :) -
Hocam maalesef purple TV ile ilgili böyle bir sıkıntı var tabii ki android bir cihaz olması gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında bu programın niye bu kadar popüler olduğunu da anlamıyorum. Malum yayın saatlerinde zaten hep probem oluyor. Bir defa kurdum silmekte istemiyorum. Çok daha iyi muadilleri var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X