Şimdi Ara

Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi (412. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.429
Cevap
274
Favori
760.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorunun ondan olacağını sanmıyorum. Uzun süredir, 3.0 hub kullanıyoruz sorunsuz.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam mibox 3kaç gb hdd desteği var bilgisi olan varmı?
    sadece hdd den film seyretmek için kullanıyorum 3tb seagate hdd yi mibox 4 görüyor fakat mibox 3 görmüyor. mibox3 max. desteklediği kapasite kaç acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Izledigim film dizi vs de yuksek boyutlu doslayar degil bildigin 720p, cildirtiyor bu yavaslama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akndgn A kullanıcısına yanıt
    Ondan dolayı sorun var demedim zaten. Yani 3.0 performansını beklemeyin

• Nejat S N kullanıcısına yanıt

hocam merhaba konuyu hortlatıcam ama kumandayı tanıtabildiniz mi acaba?

• Beyler xiaomi box s lere ve stick Modele güncelleme geldi. Bizim cihazlara geldi mi yoksa bende mi sorun var?

• Geldi güncelleme. Ben güncelledim...

• mutebahhir kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı var mı

• beyler sadece ulusal kanalları olan uydu kullanıyormuş gibi tv izleyebileceğimiz sistem - program var mı bu cihazda? blue tv ye girip ordan kanalları açmak değil demek istediğim. bugün ayarladım 1 ay sonra geçersizde olmayacak kalıcı bir sistem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 1 Nisan 2021; 10:55:20 >
  • IPTV. Yasal seçeneği var mı bilmiyorum. Tivibu go var. uygulaması kumanda uyumlu değil galiba. İkisi de ücretli tabii. Vodafone TV kullanıyoruz. Kumanda uyumlu. Kullanışlı. 24 saat geriye doğru izlenebiliyor.

• Dsmart Go kumanda uyumlu güzel çalışıyor. Dsmart kullanan tanıdığınız varsa onun ücretsiz Go hakkını kullanabilirsiniz.

• ben aldığımdan beri hiç güncellemedim..gayet stabil hiç bir sıkıntım yok..güncellemeye değermi.

• Mibox 3 Beta Update;

androd 9 ikinci güncellemeden sonra oluşan uykudan sonra stream servislerinin donması sorunu için çözümü yeni buldum, halbuki 1 ay önce update manuel yükleme için verilmiş.

https://forum.xda-developers.com/t/official-stock-firmware-thread-mi-box-mdz-16-ab-and-mdz-22-ab.4241475// bu başlıkta yer alan,

Kod

Yığını:
    PI.3420 [OTA2 BETA0] https://android.googleapis.com/packages/ota-api/package/11aec6d60ea2f9d5cb5de9c8fe694a8f056e6497.zip

dosyasını fat32 usb bellek ile recovery mod içerisinde yüklüyoruz ve uyku sonrası donma sorunu ortadan kalkıyor.

2 gündür kullanıyorum, sorun benim için yaşanmadı artık. cihazım stock tr bu arada.

• MetalWave kullanıcısına yanıt
    Turkcell tv yi kullanabilirsiniz

• Cihazı tamamen resetlememizmi gerekiyor, recovery modu biraz açarmısınız?

• Technical_Support kullanıcısına yanıt
    Hayır recovery mod üzerinde harici USB içindeki zip dosyasını gösterip yükleniyor.
    Ben üzerine sadece wipe cache yaptım.
    3. Gün halen sorunsuz devam ediyorum.

• merhaba, youtube netflix ve internet için android tv bak lazım, bu ürün uygun mudur arkadaşlar,

ya da benzer fiyatlarda önerilecek başka ürün var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-30A640B69

Hayır recovery mod üzerinde harici USB içindeki zip dosyasını gösterip yükleniyor.
    Ben üzerine sadece wipe cache yaptım.
    3. Gün halen sorunsuz devam ediyorum.

official yük çıkacak mı bilginiz var mı?

• Max_Payne M kullanıcısına yanıt
    Yaşanan sorunu düşününce stable update hiç beklemeyin, hemen kurun derim.

• 
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.