< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi (417. sayfa)
-
-
Kodi'nin dosya yöneticisi ile harici diskte her türlü yazma-silme işi yapılabiliyor.
-
-
Bende almayı düşünüyorum ama bir sorum olacaktı Himedia q10 ile Mi box arasında kaldım sizce hangisini almalıyım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cihazı her fişe taktığımda saat ayarları sıfırlanıyor yazılım güncellmesinden sonra böyle olmaya başladı böyle bir sorun yaşayan var mı çözümü nedir acaba ?
-
Ayarlar tarih ve saat bölümünde otomatik tarih ve saatin etkin olduğundan emin olun. Bir ihtimal de konum kısmında konum için wifi kullan gibi bir seçenek vardı o kapalıysa açık olarak deneyin belki işe yarar.
-
Hocam bu video yardımcı olur diye düşünüyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=4sHp5aoTMhM&feature=youtu.be
Arkadaşlar Mi box da Vlc ile film izleyince "Sıradakine Geç'e" ekliyor fakat ekran resmi çıkmıyor. Bunu twichte ve youtube de yapmıyor, sadece filmlerde yapıyor. Düzeltebilen varmı?
-
Selamlar arkadaslar, tv box a bugün gelen güncellemeyi kurdum. Güncelleme sonrası sürekli kendini resetliyor. Mi yazısı geldikten sonra sürekli acılıp kapanıyor. Hard reset işlemi basarılı olmuyor cünkü sürekli reset attıgı icin bir sonra ki aşamaya gidemiyor. Çözüm önerileriniz var mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hipoglisemi
Selamlar arkadaslar, tv box a bugün gelen güncellemeyi kurdum. Güncelleme sonrası sürekli kendini resetliyor. Mi yazısı geldikten sonra sürekli acılıp kapanıyor. Hard reset işlemi basarılı olmuyor cünkü sürekli reset attıgı icin bir sonra ki aşamaya gidemiyor. Çözüm önerileriniz var mıdır?3-4 yıllık mi boz tecrübemle diyorum ki güncellemeleri sorun yaşamıyorsanız kurmayın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sadtneverdie3-4 yıllık mi boz tecrübemle diyorum ki güncellemeleri sorun yaşamıyorsanız kurmayın.
Alıntıları Gösterkatılıyorum,gelen sürümle kullanıyorum hiç sorun yaşamadım ve hiç bir güncellemeyi yapmadım sıkıntısız kullanıyorum..
-
2 senedir hic sorun yasamadım. Bütün güncellemeleride kurdum ama son güncelleme sonrası satın aldıgım firma ile iletişime gectim. Kendilerine göndermemi istediler donanımsal birseyi yoktur umarım.
Ben de şimdiye kadar hiç güncelleme yapmadım, herhangi bir sorun da yaşamadım ama cihazı sık kullanmıyorum. Yakında TV+ aboneliği yapıp TV amaçlı uzun süreli kullanmayı düşünüyorum. Günlük 5-6 saat kullanırım muhtemelen. Uzun süreli günlük kullanımda sıkıntı yaşayan var mı acaba, ısınma donma resetlenme vs.
Not: Cihaz Mi Box S 4K
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah06 -- 18 Eylül 2021; 12:7:42 > -
Hiç bir sıkıntı yok
quote:
Orijinalden alıntı: Hipoglisemi
2 senedir hic sorun yasamadım. Bütün güncellemeleride kurdum ama son güncelleme sonrası satın aldıgım firma ile iletişime gectim. Kendilerine göndermemi istediler donanımsal birseyi yoktur umarım.2 sene önce sattıkları cihazı direk servise gönderin demek yerine bize gönderin diyerek, hala 2 sene önce sattığı cihaza sahip çıkmaya çalışan satıcıyı merak ettim.
-
-
Beyler s modele yaklaşık 1 ay önce gelen güncelleme bu modele geldi mi?
mibox s 4k hdd leri görmüyor..eski modelde sorun yok..karşılaşan varmı...? son güncellemeyi kaldırıdım..aynı..
-
Ayarlarda gelişmiş modu aktif et, usb ayarını hdd olarak ayarla.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X