Şimdi Ara

Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi (417. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.429
Cevap
279
Favori
758.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende aldım,yalnız şöyle bir sorun var.8tb harici disk var taktım,çokta güzel filmleri oynatıyor ama file commander aracılığı ile yeni bir film ekleme Ya da indiripte sevmediğim bir filmi silmek istediğimde kısaca bir işlem yapmaya kalkıştığımda sadece okuma amaçlı uyarısı çıkıyor.Eski tv box’ımda her türlü işlem yapabiliyordum ama böyle yüksek boyutlu 4K oynatmaları kaldıramadı garibim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sportsx90 kullanıcısına yanıt

Kodi'nin dosya yöneticisi ile harici diskte her türlü yazma-silme işi yapılabiliyor.

• sjanaz55 kullanıcısına yanıt
    üstad mibox dediğini yaparmı bilmiyorum ama ben and tv de harici olarak usb bluetooth ses alıcı verici ile iki kulaklığa birden bağlanıp film seyretmiştim. resimlerini ekledim aliexp. den almıştım. dongle a usbden güç verip aux girişini tvnin kulaklık çıkışana bağlayıp iki bluetooth kulaklık bağlamıştım bikaç resim ekledim sanırım böyle birşeye ihtiyacın var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bende almayı düşünüyorum ama bir sorum olacaktı Himedia q10 ile Mi box arasında kaldım sizce hangisini almalıyım

• cihazı her fişe taktığımda saat ayarları sıfırlanıyor yazılım güncellmesinden sonra böyle olmaya başladı böyle bir sorun yaşayan var mı çözümü nedir acaba ?

• Ayarlar tarih ve saat bölümünde otomatik tarih ve saatin etkin olduğundan emin olun. Bir ihtimal de konum kısmında konum için wifi kullan gibi bir seçenek vardı o kapalıysa açık olarak deneyin belki işe yarar.

• babaeski39 kullanıcısına yanıt

Hocam bu video yardımcı olur diye düşünüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=4sHp5aoTMhM&feature=youtu.be

• Arkadaşlar Mi box da Vlc ile film izleyince "Sıradakine Geç'e" ekliyor fakat ekran resmi çıkmıyor. Bunu twichte ve youtube de yapmıyor, sadece filmlerde yapıyor. Düzeltebilen varmı?

• Selamlar arkadaslar, tv box a bugün gelen güncellemeyi kurdum. Güncelleme sonrası sürekli kendini resetliyor. Mi yazısı geldikten sonra sürekli acılıp kapanıyor. Hard reset işlemi basarılı olmuyor cünkü sürekli reset attıgı icin bir sonra ki aşamaya gidemiyor. Çözüm önerileriniz var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hipoglisemi

Selamlar arkadaslar, tv box a bugün gelen güncellemeyi kurdum. Güncelleme sonrası sürekli kendini resetliyor. Mi yazısı geldikten sonra sürekli acılıp kapanıyor. Hard reset işlemi basarılı olmuyor cünkü sürekli reset attıgı icin bir sonra ki aşamaya gidemiyor. Çözüm önerileriniz var mıdır?

3-4 yıllık mi boz tecrübemle diyorum ki güncellemeleri sorun yaşamıyorsanız kurmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

3-4 yıllık mi boz tecrübemle diyorum ki güncellemeleri sorun yaşamıyorsanız kurmayın.

Alıntıları Göster

katılıyorum,gelen sürümle kullanıyorum hiç sorun yaşamadım ve hiç bir güncellemeyi yapmadım sıkıntısız kullanıyorum..

• sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    2 senedir hic sorun yasamadım. Bütün güncellemeleride kurdum ama son güncelleme sonrası satın aldıgım firma ile iletişime gectim. Kendilerine göndermemi istediler donanımsal birseyi yoktur umarım.

• Ben de şimdiye kadar hiç güncelleme yapmadım, herhangi bir sorun da yaşamadım ama cihazı sık kullanmıyorum. Yakında TV+ aboneliği yapıp TV amaçlı uzun süreli kullanmayı düşünüyorum. Günlük 5-6 saat kullanırım muhtemelen. Uzun süreli günlük kullanımda sıkıntı yaşayan var mı acaba, ısınma donma resetlenme vs.

Not: Cihaz Mi Box S 4K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah06 -- 18 Eylül 2021; 12:7:42 >
  • emrah06 kullanıcısına yanıt
    Hiç bir sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Hipoglisemi

2 senedir hic sorun yasamadım. Bütün güncellemeleride kurdum ama son güncelleme sonrası satın aldıgım firma ile iletişime gectim. Kendilerine göndermemi istediler donanımsal birseyi yoktur umarım.

2 sene önce sattıkları cihazı direk servise gönderin demek yerine bize gönderin diyerek, hala 2 sene önce sattığı cihaza sahip çıkmaya çalışan satıcıyı merak ettim.

• kartalkaya19 K kullanıcısına yanıt
    Bu firmadan aldım hocam. Kargoyu kendileri karşıladılar. Cihaz serviste suan dönüs bekliyorum.

• kartalkaya19 K kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar, firma faturaya bakmaksızın cihazı yenisi ile değiştirip tarafıma gönderdi. İthalatcı garantiye olan güvenim arttı.

• Beyler s modele yaklaşık 1 ay önce gelen güncelleme bu modele geldi mi?

• mibox s 4k hdd leri görmüyor..eski modelde sorun yok..karşılaşan varmı...? son güncellemeyi kaldırıdım..aynı..

• ganeja kullanıcısına yanıt

Ayarlarda gelişmiş modu aktif et, usb ayarını hdd olarak ayarla.

• 
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.