Şimdi Ara

xiaomi 5200 mah powerbank

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung galaxy s4 kullanıyorum belki iphone 5 e geçicem bu cihaz 2 telefonu kaç kez şarj eder cihazı tam şarj etmek ne kadar sürer telefonları kaç saatte şarj eder yardımcı olursanız sevinirim

link:http://www.hepsiburada.com/liste/xiaomi-5200-mah-universal-tasinabilir-sarj-cihazi/productDetails.aspx?productId=telsarjxiaomi5200&categoryId=60004584

• dün HB siparişi vermiştim bugün elime ulaştı sadece powerbank ve kısa bir usb bağlantı kablosu çıktı kutunun içinden, henüz kullanmaya başlamadım fakat kullandıkça bilgi aktarırım
  • dx.com da 10400 mah 50 lira
  • 2,5 şarj eder, 2 tam şarj garanti.(iPhone 5 için)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lenovo 7800 mah powerbank yurtdısından geldi msj atabilirsiniz boyunu yaklasık xiaomi 5200mah kadar 190 gram civarında agırlıgı kontrolleri yapıldi stabil çalışıyor seri bir şekilde şarj yapıyor almak isteyen pm atabilir bugun geldi
     xiaomi 5200 mah powerbank
  • S4 ü 2kez, iphone 5 i 3 kez tam dolu vaziyete getirebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

S4 ü 2kez, iphone 5 i 3 kez tam dolu vaziyete getirebilir

hocam peki cihazı şarj etmemiz ne kadar sürer bir bilginiz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zknbora

quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

S4 ü 2kez, iphone 5 i 3 kez tam dolu vaziyete getirebilir

hocam peki cihazı şarj etmemiz ne kadar sürer bir bilginiz var mı

Hocam kendim kullanmadım fazla bilgim yok malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ip5 var ve bahaettiğiniz cihazdan sayın aldım, 3tam şarjı yapıyor (tecrube ettım), kaç saatte dokdurduğunu ölçmedim valla genelde dışarda bağladığım için.

Kaliteli duruyor ben memnunum şimdilik ama yanında verdikleri kablo feci boktan, o gidici duruyo...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Bende ip5 var ve bahaettiğiniz cihazdan sayın aldım, 3tam şarjı yapıyor (tecrube ettım), kaç saatte dokdurduğunu ölçmedim valla genelde dışarda bağladığım için.

Kaliteli duruyor ben memnunum şimdilik ama yanında verdikleri kablo feci boktan, o gidici duruyo...

Hocam rahatsiz ediyorum kusura bakmayin iphone 4s var bendede telefonlarimizin bataryalari ayni gibi bisey
    3 tam sarj yapiyor demissiniz urunu bende inceliyorumda son durumunuzu merak ettim hala ayni mi?
    Daha onceden bir powerbank aldim 5000di oda ilk 1 hafta 3 yapti sonra 1 yapmaya baslamisti

• quote:

Orijinalden alıntı: Mystical23

quote:

Bende ip5 var ve bahaettiğiniz cihazdan sayın aldım, 3tam şarjı yapıyor (tecrube ettım), kaç saatte dokdurduğunu ölçmedim valla genelde dışarda bağladığım için.

Hocam rahatsiz ediyorum kusura bakmayin iphone 4s var bendede telefonlarimizin bataryalari ayni gibi bisey
    3 tam sarj yapiyor demissiniz urunu bende inceliyorumda son durumunuzu merak ettim hala ayni mi?
    Daha onceden bir powerbank aldim 5000di oda ilk 1 hafta 3 yapti sonra 1 yapmaya baslamisti

Hocam sorunuza cevap değil ama bence 5200 alacağınıza 5000 lik alın yeni çıktı ve süper ince bende daha almamıştım bakıyordum bu akşam sipariş verdim HB de fena sayılmayacak indirim var

• quote:

quote:

quote:

Hocam sorunuza cevap değil ama bence 5200 alacağınıza 5000 lik alın yeni çıktı ve süper ince bende daha almamıştım bakıyordum bu akşam sipariş verdim HB de fena sayılmayacak indirim var

Zahmet olmazsa bana link atabilir misiniz merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Visneli Misbon

http://www.hepsiburada.com/liste/xiaomi-5000-mah-tasinabilir-sarj-cihazi-ince-ve-hafif-kasa/productDetails.aspx?productId=telsarjxiaomi5000&categoryId=60004584

Buyrun hocam ben de bakmaya başladım bu aralar.

Hocam digerinden farki nedir bu urunun fazla bir farki yok gibi sanki
    Benim icin cepte tasinabilmesi onemli o yuzden 5200 luk bakiyorum sorun olur mu tasimada?

• quote:

quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/xiaomi-5000-mah-tasinabilir-sarj-cihazi-ince-ve-hafif-kasa/productDetails.aspx?productId=telsarjxiaomi5000&categoryId=60004584

Benim icin cepte tasinabilmesi onemli o yuzden 5200 luk bakiyorum sorun olur mu tasimada?

Hocam 5200 lük olanın kalınlığı 10400 olan ile aynı bu çooook ince ben 200 mah farka tercih ederim inceliği dün HB den sipariş verdi bugün yarın elimde olur mesaj atarsanız yardımcı olurum

• quote:

quote:

quote:

Hocam 5200 lük olanın kalınlığı 10400 olan ile aynı bu çooook ince ben 200 mah farka tercih ederim inceliği dün HB den sipariş verdi bugün yarın elimde olur mesaj atarsanız yardımcı olurum

5200 ile 10400 lugun arasinda kalinlik uzunluk vs fark yok mu?
    Bide bu urun daha mi uzun ince olup nasil ayni oluyo?
    Tamam hocam haberleselim cok sagolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.