Şimdi Ara

Xiaomi A2 64GB (Resmi garantili) 1805 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
4
Favori
4.940
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kamerada ois yok anakonuda ön arka kamerada zorluk yaşatıyor yazan olmuş. Video kaydı YouTube da var sallantili geldi bana onun haricinde güzel telefon fiyat da iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefona teknosada bakmıştım. bence tam bi FP ürünü.
    ufak detayları eleştiriyoruz ama her teli eleştiririz o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyikliadam

Migrostan 32 gb olan modeli 1449tl aldik.
    3-5 kişi aldı o fiyata ve ithalatçı garantili.biraz daha düşerse fiyatlar o seviyede kampanyalı bulunur. 3 gün önce hepsiburada 1600 liraydı. Kart kampanyası olsaydı 1500 e alacaktım

• asus zenfone pro mu bumu peki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kozlulum67 K kullanıcısına yanıt
    Önceliklere göre değişir. Öncelik batarya ise zenfone max pro daha mantıklı bir tercih olur. İşlemci performansı isteniyor ise mi a2 daha doğru bir tercih olur
  • 9 Kasım'da 1900 tl ye almıştım hepsiburadadan ama 32 gb olanını. Çok memnunum. Sadece sd kart,jack.girişi ve çentik olsaymış süper ötesi olurmuş. Bir de android one değil de miui olsaydı keşke.

• biyikliadam kullanıcısına yanıt
    Bu fotolar nerden? Cihazları merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marvin the P.A

9 Kasım'da 1900 tl ye almıştım hepsiburadadan ama 32 gb olanını. Çok memnunum. Sadece sd kart,jack.girişi ve çentik olsaymış süper ötesi olurmuş. Bir de android one değil de miui olsaydı keşke.

Geriye ne kaldı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BusteID

Bu fotolar nerden? Cihazları merak ettim.
    Kokpit, sanırım a320.

• Ben 128 ligi kvk garantili ankaradan aldim 2.650 e cam koruycuu ivir zivir hediyesiyle telefon kamerasi muthis

Ben ram ve hafiza farkindan dolayi verdim 800 lira farka uzuldum ama 128 liginide ucuza satmiolar bugun iznirden sordum 3 bin dedi direk.

Xiaomi A2 64GB (Resmi garantili) 1805 TL

• jahnny J kullanıcısına yanıt
    Saolasın, ikinci resme dikkatli bakmamıştım. İlk resimden prodüksiyon işleri vs. sandım.
  • peki bu mu a2 lite mı ne dersiniz a2 lite a karar kılmıştım 64 gblık modeli ama bu fiyata bu da iyi geliyor. 4000 mah pil çentikli ekran ve 3.5 inş jack girişi olması a2 lite da artı ama kamerası onun da kötü. Bilemedim. Birileri bir şey dese de ona göre alsam
  • Genpa garantili haberiniz olsun.
  • yuemyusuf044 kullanıcısına yanıt
    Bu bilgiyi nereden aldınız? Ayrıca resmi distribütör garantisi değil mi demek oluyor bu? Bende bir adet sipariş verdiğim için şüphe düştü içime
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    hocam bildiğim kadar ile evofone genpa ile anlaştı. genpa distribütör garantili cihazlara bakacak sanırım. yalnız bu xiaomi ülkede ne kadar yaygınlaşıyor gibi gözüksede bana göre hala doğru düzgün servis hizmeti verebilecek bir firma gibi gelmiyor. yani resmi distribütör bile olsa bi samsung huawei servis kalitesini beklemeyin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Orijinalden alıntı: Marvin the P.A

9 Kasım'da 1900 tl ye almıştım hepsiburadadan ama 32 gb olanını. Çok memnunum. Sadece sd kart,jack.girişi ve çentik olsaymış süper ötesi olurmuş. Bir de android one değil de miui olsaydı keşke.

Geriye ne kaldı...

Alıntıları Göster
    çok büyük şeyler değil ya fiyatını arttıracak şeyler hiç değil. neden yapmamışlar anlamıyorum. jack olayı büyük ihtimal telefonu ince yapmak için ama yine de büyük eksiklik bence.

• SD card olayı 64 gb için çok da must değil. 64 gb yeterli bence.
    çentik olayına gelirsek sana göre güzeldir, bana göre kötüdür. biraz subjektif o da.
    ama 3.5 mm jack olayı gerçekten eksiklik sayılır bence de.
    mecbur kulaklık ucuna ek aparatı takıp öyle koyacağız çantaya.
    Dün aldım bir adet bakalım...
  • Trendyolda şuan da ihtalatçı garantili 64 gb lık versiyon 1485 TL fiyat güzel
    Trendyol.com
    Mi A2 Lite 64 GB Cep Telefonu ( KVK Garantili ) mia2lite64mavi Xiaomi | Trendyol
    https://www.trendyol.com/xiaomi/xiaomi-mi-a2-lite-64-gb-mavi-cep-telefonu-ithalatci-firma-garantili-p-3725804?boutiqueId=201262

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.