Şimdi Ara

Xiaomi Akıllı Ev sistemleri (bir bölümü) (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.173
Cevap
71
Favori
84.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elinde 3.nesil gateway olup satmayi dusunen varmi birde bu 3. Nesil gatewayde sensorlerde china veya global ayrimi varmidir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, elimdeki ürünlerimi satışa koydum. İlgilenen olursa iletişime geçebilir.

Xiaomi alarm gateway+akıllı priz + sıcaklık sensörü + hareket sensörü - Diğer - 1623703082 (letgo.com)

çin versiyonu hepsi. n11 den almıştım zamanında, artık ihtiyacım kalmadı. İyi günler.

• Arkadaslar kolay gelsin suan bir sorunum var ve belki basina gelen vardir diye buraya yazmak istedim.homekit destekli aqara m1 s bir gareway aldim ve mi home ustunden kurulum yaptigimda ilk kurulumda gateway ve ona bagli olan olan sensorleri gordu otomatik olarak homekitede ekledi.ama daha sonra cihazi resetledikten sonra mi home ustunden kurdugumda gatewayi homekite ekliyor sensorleride ekliyor ama mi home uygulamasinda gateway ve diger cihazlarin hic biri gorunmuyor ama home kitten kontrol edebiliyoruz .aqaranin kendi uygulamasi uzerinden cihazlar yukleniyor goruyorum ama mi homeda gorunmuyor bu sorunu nasil duzeltebilirim.bir cok defa reset attim home kitteki evi sildim komple home kiti kaldirdim mi home kaldirdim mi home onbellegini temizledim.yeni uyelik actim ama bir turlu olmadi

• bu_rock01 kullanıcısına yanıt
    Allah kolaylık versin.. öldürür bu
    xioaminin yazılımları

onu yaparsanız bir gün olur 2. gün çalışmaz.. öbürünü yaparsınız Hepsi boz
    udur.. çin serveri seçersınız.. yeelightlar çalışmaz.. Türk serveri seçersiniz.. bu sefer diğer aletler çalışmaz Ömür törpüsü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ganeja kullanıcısına yanıt
    Maalesef durum böyle. Başka marka arayışına sebep olan daha sonra da home assistant keşfetmemi sağlayan gerekçe bu. Home Assistant kullanmayı tercih ederseniz aslında çok daha geniş bir ufka sahip oluyorsunuz. Sadece bu açıdan xiaomi ye teşekkür edebilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Android kullanıcısı iseniz Modlu Mi home kullanın bütün sorunlardan kurtulun. 3. Nesil hub ve modlu mi home ile bölge ve cihaz problemini ortadan kaldırdım. Evdeki tablete modlu mi home kurdum ve tüm ayar ve otomasyon kurallarını tabletten ayarlıyorum. Telefonda ise Google play den indirdiğim resmi uygulamayı ve Almanya serverini kullanıyorum. Resmi uygulamada bölge ayrımı yüzünden tüm cihazları göremesemde tabletten kurduğum tüm otomasyon lar sorunsuzca çalışıyor. Hem yeelight lambalar hem aqara sensör ve anahtarlar sorunsuzca çalışıyor.

• yakkas Y kullanıcısına yanıt
    modlu mihome derken.. biraz açar mısınız nereden nasıl kuracağız Mühim olan sadece telefondan evin dışındayken de cihazları yönetmek... tableti her zaman yanımızda taşımak mümkün olmuyor

• FaTBoYtr F kullanıcısına yanıt
    Şimdi üçüncü bir cihazı araya sokmayalım Alt tarafı iki tane lamba açıp kapayacağız mi control hubu kontrol etsek Aslında yetecek... kameralar bir şekilde ayarlanır o kadar Komplike bir sisteme gerek yok.. Evin panjurlarını perdelerini falan açıp kapamayacağız sonuçta..
    diz ne kullanıyorsunuz bunun için.. raspberry pi mi..?

Haklısınız temel ihtiyaçlar için yetecek bir çözüm daha sağlıklı olur.

Evet ben Raspberry pi üzerinde çalıştırıyorum. Telegram entegrasyonlu notifikasyon (xiaomi ve diğer ürünlerin notifikasyonu düzgün olmadığı için) Sonoff IP camden aldığım streami DVR olarak kaydetmek, vpn ile eve bağlanıp kontrol etmek, tableti dashboard olarak kullanmak gibi amaçlarla kullanıyorum.

www.vevs.me
    Модифицированный Mi Home с множеством приятных дополнений
    https://www.vevs.me/2017/11/mi-home.html?m=1#more

Buradan indirip kurabilirsiniz.

Bu arada 3. Bir cihaza da gerek yok. İsterseniz telefonunuza da kurabilirsiniz. Bu tercih meselesi.
    Bölge olarakta Almanya seçmenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakkas -- 25 Ekim 2022; 17:18:58 >
  • yakkas Y kullanıcısına yanıt
    tesekkürler... bakalım

Sorunu cozdum burayada yazayim belki isi gorulur birilerinin cihazin tusuna 10 saniye basinca cihaz sifirlaniyor ama icinde gene bilgiler kaliyor.ama cihazin tusuna on defa ard arda basinca hard reset gibi komple bilgilerde dahil sifirliyor.

Suanda baska birsey sormak istiyorum gunduz hareket sensorlerini kurdum bir dakka icinde 3-4 defa tepki verip komutlarimi yerine getirirken simdi bir dakka bekliyor o sekilde yapiyor yani gunduz yenileme suresi daha kisayken aksama dogru ne olduda bir dakkaya kadar artti oncedende 1 dakka gecikmeyle tepki verdigini biliyordum.sabah her hareketimde tepki verdigini anlik gorunce sasrmistim simdi sorun nedir bilen varsa aydinlatirsa gorselide ekliyorum.

• FaTBoYtr F kullanıcısına yanıt
    Raspery pie fiyatlari almis basini gitmis.birde 2gb ramli pie bu isi gorurmu acaba cok yuksek bir fiyat vermek istemiyorum bir suru akilli urun var bir turlu istedigim verimi alamadim bu kadar zorlastirmamalilar blitzwolf ciaomi ile olmuyor home kitli kullaniyosun bu sefer destekli olmasi lazim yildimm artik evde sonoff ,blitzwolf ve aqara ,xiaomi urunleri var hepsi icin ayri uygulama kullaniyorum istedigim tek sey hepsi birbiriyle kardesce haberlessin arada kusluk cephe olusumu olmasin ama olmuyor.

Eğer durum böyleyse kesinlikle home assistant tek çözüm. Bence 2GB da iş görür. Ben ilave pek çok servis çalıştırmama rağmen 8GB ramin %17-20 arasını kullanıyor. Belirttiğiniz tüm markaları entegre edip birbiri ile haberleştirebilirsiniz.

Normal olan 1 dk.

• JUNE8O kullanıcısına yanıt
    Peki ozmaan seri bir sekilde yenileme yapabiliyor demektir bu

• Xiaomi Mi Essential Bulb diye tabir edilen 950 Lumenlik ampulleri Yeelight altyapısı kullanıyor. Yaklaşık 2 yıldır Hem Mi Home da hem de SmartThings tarafındaki Yeelight entegrasyonu ile kullanıyordum. Lakin yakın zamanda artık sistemden düşen cihazları entegrasyon kapsamında SmartThings tarafına ekleyemiyorum. Görmüyor cihazları. Böyle bir sorun yaşayan var mı acaba?

• PreDLoNa kullanıcısına yanıt

İlgisi olabilir:

https://support.smartthings.com/hc/tr/articles/9339624925204

• JUNE8O kullanıcısına yanıt
    Bu olayı biliyorum ve bununla ilgili olduğunu sanmıyorum. Olayın kaynağı kesinlikle Xiaomi ya da Yeelight. Çünkü bahsettiğim ampulleri önceden Yeelight uygulamasında da görebiliyordum. Artık onda da görünmüyor.

• Merhabalar.

Yeelight hareket sensörlü gece lambası ve masa lambasını kullananlar var mı acaba.? Ürünleri yeelight üzerinden mi kontrol ediyoruz yoksa mi home dan kontrol edebilir miyiz.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.