Şimdi Ara

Xiaomi, akıllı telefon arayüzündeki can sıkıcı reklamları kaldırabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önerileri (reklamları) kaldır seçeneği mevcut tüm Xiaomi telefonlarında. Zorla kimseye reklam dayatmıyor Xiaomi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi kullanıcısıyım ve yeri geldiğinde her konuda bunu bile getirdim. Bazı arkadaşlar reklamlar kapatılıyor dese de tamamen kapatmak mümkün değil. Örneğin müzik uygulamasında önerileri yani reklamı kapatıyorsun, bir gün ekran kilidini açıyorsun tam ekran reklam... Bir markayı kullanıyoruz diye de onu yere göğe sığdıramamanın anlamı yok.

• Sizin kafanız mi güzel yav reklamlar zaten kaldırılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Vettel

Ahahahah böyle bir saçmalık mı vardı? Hayret forumun yüzde 90 nını oluşturan Xiaomi'ciler'den bunla ilgili bir şikayet okumamıştık.

Bizim yerimize bu kadar üzülüp kendini harap etme. Reklamlar zaten başından beridir kaldırılabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverNitrate

Xiaomi kullanıcısıyım ve yeri geldiğinde her konuda bunu bile getirdim. Bazı arkadaşlar reklamlar kapatılıyor dese de tamamen kapatmak mümkün değil. Örneğin müzik uygulamasında önerileri yani reklamı kapatıyorsun, bir gün ekran kilidini açıyorsun tam ekran reklam... Bir markayı kullanıyoruz diye de onu yere göğe sığdıramamanın anlamı yok.
    Alın işte adam kendi belirtmiş ne bu kadar tantana yapıyorsunuz zaten normal kapatılıp bir daha geri gelmeyen bir tarzda olsa bunun haberi bile yapılmaz.
  • Bende 6x var hiç reklam cikmadi daha ?

• Reklam koymak resmen ayağına kurşun sıkmak değil, roket atmak. Nasıl bir dar görüşlülüktür bu!

• Tamamen kapatma diye bisey yok arkadaslar. Bazi uygulamalar izin veriyor bazıları vermiyor. Bazende reklami kapattigin uygulama ansizin reklam gonderiyor. Bu nedenle büyük ihtimal birdaha xiaomi almam. (Redmi 5 plus kullanicisiyim)

• S.Vettel kullanıcısına yanıt
    Evet saçma gayet saçma, fakat çözümü var.

• Arada çıkıyordu, sonra bir yerden kapattım. Şimdi neredeyse hiç görmüyorum. Satın alma kararımı etkileyecek bir olumsuzluk söz konusu değil.

Normal ayarlar sekmesinde falan değil, böyle garip alt başlıkların altında falan görünebiliyor. Dediğim gibi uzunca bir süredir dikkatimi çekmedi, görmedim.

...dedi iphone kullanıcısı bilmeden nispet edercesine xD
    "kapatılabiliyor dert etme"

• Kapatılabilir olsa bile sinir bozucu. Bunu kapatmayı bilmeyen uğraşmak istemeyen onlarca insan var...

• Bu saçmalığı geçen hafta öğrenmiştim bizim iksomiciler sesi çıkmıyordu yıllardır. Oltaya gelip alsaydım telefonu çöpe atardım.

Tüm uygulamalarda kapatılmıyor doğru ama o uygulama yerine başka uygulama kullanabilirsin. Tonla müzik uygulaması var. İlk mesajımda da reklamı savunmadım şimdi de bu yüzden başka uygulama yüklemeyi tam anlamıyla savunmuyorum fakat arada iki katı kadar fiyat farkı varsa ve ucuz olan ürün en az pahalı olanı kadar kalitesiyle bu reklam olayı görmezden gelinebilir. Haksız mıyım? CDPR hariç hiçbir firmayı savunmam, özellikle Çin'de insanları, insani olmayan şartlarda çalıştıran böyle firmaları.

Habere gelince, bence zaten olmaması gereken bir haber. Sanırım bu hafta haber bulunamamış.

• Xiaomi mix 2s alıp, o reklamları görünce soğudum markadan ve sattım. Kapatılabildiğini sonradan öğrendim.

• istersen reklamları kapatabiliyorsun.. hani çamura bulamak için boş yapma..

• Ben de Xiaomiciyim, kurulum esnasında reklamları kapattım, sıkıntı yok. Maçkolik uygulamasındaki Trendyol reklamı en büyük belam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askaparta -- 18 Mart 2019; 15:58:10 >
  • la gardaş katlanan telefon yapar bu xiaomi arkaya katladığımız kısmında reklam olur sen ne deyon yaaaaaaaaaaww :DASDAasz

• Askaparta kullanıcısına yanıt
    Nası yapıyon bu işi ya herşeyi kapattım ama yinede reklamlar kapanmadı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.