Şimdi Ara

Xiaomi Amazfit GTR [ANA KONU] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
38
Favori
89.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LittleKnight

Cevabınız için teşekkür ederim. E modelini eledim o zaman Amazfit Gts 2 modelini ya da Watch 3 saatlerinden birini alacağım fakat Apple Watch 3 hâlen satışta olmasına rağmen alınır mı ki ?

Hocam burada şöyle bir ayrım var. Apple ve Samsung gibi firmaların saatlerinin arayüzleri çok güzel. Ancak şarjları 1 günü doldurmuyor. Huawei ve Xiaomi saatlerinin arayüzleri bir tık daha kötü ama şarjı en az 1 hafta gidiyor. Ben saati her gün akşam 6 da şarj etmekten bıktığım için Samsung 3 fon. satıp GTR almıştım. Arayüzle çok işim olmuyor. Görüntüsü şık. Kadran deseni değişiyor. Ekran sürekli açık kalacağı koyu bir kadran kullanıyor ki bu kısım benim için önemliydi. Sadece saati kendime çevirince açılan değil sürekli açık bir ekranın olması. Spor kısmında gayet başarılı işini yapıyor. GPS, adım sayar, kalp ritmi hepsi istediğin ayarlarda istediğin gibi çalışıyor. Birde siz 2. nesil bir cihaz alacaksınız ki daha fazla özellik vardır diye düşünüyorum. Tercihinizi bu ayrıma göre yapabilirsiniz

• Merhabalar,
    Amazfit gtr 2 aldım, daha 2 günlük, dün yoktu bu sorun bugün oldu, saatin hoparlörden ses gelmiyor, dun müzik de dinledim konusma da yaptım saatten.
    Bugun ne mp3 sesi geliyor ne de gorusme esnasında ses gelmiyor gitmiyor. Fabrika ayarlarına da sıfırladım ama çözülmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAG

Merhabalar,
    Amazfit gtr 2 aldım, daha 2 günlük, dün yoktu bu sorun bugün oldu, saatin hoparlörden ses gelmiyor, dun müzik de dinledim konusma da yaptım saatten.
    Bugun ne mp3 sesi geliyor ne de gorusme esnasında ses gelmiyor gitmiyor. Fabrika ayarlarına da sıfırladım ama çözülmedi.

Hocam benim saatim 2 haftalık bende de dün başladı. Saatin hoparlöründen bildirim , arama , müzik , alarm dahil hiçbirinden sen gelmiyor. Fabrika ayarlarına dönmeyi ben de denedim ama yararı olmadı.

Saati çok severek kullanıyordum. Can sıktı.

Bir çözüm bulabilirseniz eğer bana yazarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zx12r

Hocam benim saatim 2 haftalık bende de dün başladı. Saatin hoparlöründen bildirim , arama , müzik , alarm dahil hiçbirinden sen gelmiyor. Fabrika ayarlarına dönmeyi ben de denedim ama yararı olmadı.

Saati çok severek kullanıyordum. Can sıktı.

Bir çözüm bulabilirseniz eğer bana yazarsanız sevinirim.

Alıntıları Göster

Ben çözemedim hocam, her yolu denedim ama olmadı, iade için gönderdim, tamirat istemiyorum 14 günlük yasal süre içindeyiz, iade istiyorum dememe rağmen servise göndermişler.

Oradan da belirttiğim sorunlar mevcut iadesi uygundur raporu çıkınca iade aldılar.

Ben saatten memnundum aslında muhtemelen yazılım ile alakalı bir sorun, güncelleme ile çözülür diye tahmin ediyorum, eğer çözerlerse tekrar sipariş verebilirim aynısından.

• MAG M kullanıcısına yanıt

Bu sorun 14 gülük yasal süre sonrasında başıma geldi. Ben saatten memnunum aslında , servise gönderip arızanın giderilmesini bekleyeceğim.

• Umarim hallederler sorunu yazılım ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Servis sonrası bilgi verirseniz çok sevinirim.
    Iyi akşamlar.

• GTR2 aldim saat cok guzel hele bir uyku analizi varki cok detayli ve dogru olcumler yapiyor. Adim sayar Samsunglardan daha iyi. Ne varki yukseklik olcer olmasina ragmen merdiven kat sayilari sayilmiyor. Onun disinda hem akici hemde birden fazla telefonla eslestirme rahatligi varki yillarca samsung saatlerdeki senkronize sorunuyla iskence cekmisim.
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam. Ben de bu sıralar GTS 2 modelini almayı düşünüyorum kare tasarımını daha çok beğendiğim için malum Apple Watch fiyatlarından dolayı o kadar bütçe ayırmak istemiyorum. 3.seriyi önerenler de var ama 3. seriyi de almak istemiyorum.

• LittleKnight L kullanıcısına yanıt
    Applewatchi bedava verseler satarim. Hicbirzaman begenmedim. Sarji hergun biten kare seklinde bir oyuncagi kolumda tasimak istemem. Klasik saat gorunumlu ekrani surekli acik pili uzun giden dogru adim sayabilen ve iyi bir uyku analizini yapabilen bir saat benim icin en iyisidir. Tum bu gereksinimlerimi GTR2 Classic karsilamakta. Ekran surekli acik sekilde kullaniyorum bugun 4. gun ve Pilim %60. Bu demektirki bu sekilde 10 gun kullanabilecegim. Bu sure samsungda en fazla 2 gundu. Yani ekran sadece ekrana bakarken acilsa pil rahat 2 hafta gidecek.

Saat ile konuşurken veya mp3 ü saat hoparlöründen dinlerken sorun yaşıyor musunuz?

Ben beklemedeyim kronik sorun değilse hoparlör problemi tekrar sipariş vereceğim.

Saatle sadece birkackez denemek icin telefon gorusmesi yaptim. Kullandigim bir ozellik degil. Saat hoparlorunden mp3 dinlemeklede isim olmaz. Sonucta saat hoparloru muzik dinlemekten zevk vermez. Ama senin icin bir denerim.
    Denedim benim hoparlorden gayet guzel ses geliyor hicbir sorun yok.

Sevindim güle güle kullanın. Sanırım ben de tekrar sipariş vereceğim, bakıyorum alternatifi yok gibi şu an.

Ben ancak bugün kargolayabildim saati teknik servise , gidişatı aktaracağım. İnşallah düzgün bir şekilde geri gönderirler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GTR 2 mi yoksa GTR 2e mi alayım? kararsız kaldım!

Saatten telefon görüşmesi yapmam ve mp3 de dinlemem diye düşünüyorum.

1. GTR 2 => WiFi ve telefon görüşmesi var.
    2. GTR 2e => pil ömrü olarak da daha uzun, vücut sıcaklığı ölçüyor ve 500TL daha ucuz.

Ne dersiniz?

Xiaomi Amazfit GTR [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r00tsecurity -- 28 Mart 2021; 4:25:43 >
  • r00tsecurity R kullanıcısına yanıt

Hocam sizin açınızdan pil ömrü daha önemli ise ve bütçeniz açısından da düşünüyorsanız bu durumda GTR 2e. Yalnız şöyle bir fark daha var GTR 2 de 3d cam bulunuyorken GTR 2e de 2.5d cam bulunmaktadır. Bunu da göz önünde bulundurup karar verin. GTR 2'nin kullanıcı yorumlarına bakıldığında batarya performansı normal kullanımında gayet yeterli diyorlar.

• Selamlar. Şimdi GTR 2e de karar kıldım ve siparişi an itibariyle verdim. Bütçe olarak sorunum yok ama pil ne kadar uzun giderse o kadar iyi . Evet cam olarak GTR 2 üstün . Ama pil önceliğim olduğu için 2e tercihim...

Şu anda Teknosa mobil uygulamasında akıllı saatler %5 indirimli... Düşünen varsa en uygun Teknosa mobil .. Garanti Bonus kartlarınız varsa oradan da Bonus Flaş uygulaması ile e-ticaret kampanyasına katılın, 25 TL de bonus veriyor.

Gtr 2e bu şekilde 1025₺ geliyor.

https://www.teknosa.com/amazfit-gtr-2e-obsidian-akilli-saat-siyah-p-145058792

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r00tsecurity -- 28 Mart 2021; 12:34:35 >

• En iyi akıllı saat hangisi beyler, cihaz iPhone.
    Apple Watch al sat yaptım şarjı vs tatmin etmedi.
    Samsung sevmiyorum, bunun dışında en iyi akıllı saat hangisi acaba ?

• Rwenzori kullanıcısına yanıt

Hocam bir saatten neler beklediğinize bağlı aslında. Diğer markaların akıllı saatlerine göre Amazfit'in saatlerinin özellikleri İphone cihazlarla ile sorunsuz çalışıyor fakat bildirimlere cevap verme özelliği yok. Samsung veya Huawei markaların akıllı saatlerini aldığınız takdirde cihazınız iphone olduğu için saatin özelliklerini tam olarak kullanamayacaksınız diye biliyorum. Apple ekosisteminde ise dediğiniz gibi Apple Watch serisi var fakat kullanıp memnun kalmadığınızı söylüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleKnight -- 31 Mart 2021; 13:52:23 >
  • LittleKnight L kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.