Şimdi Ara

Xiaomi Amazfit GTR [ANA KONU] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.123
Cevap
38
Favori
89.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bilgi için teşekkürler,

huawei ile kıyaslayınca şarjı az gidiyormuş  

• Arkadaşlar merhaba. Gtr 2 kullanıyorum. Bildirim sorunu yaşıyorum. Mesela whatsapp dan 1 bildirim geliyor ama saatte ayni bildirim 3 4 tane görünüyor. Saati sıfırladım, zepp sildim yeniden eleştirdim lakin çözemedim. Yaşayan var mıdır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1.3.8.03 güncellemesi geldi ama bir yenilik var mı bilemedim

• Arkadaşlar Amazfit GTR Titanyum ile Honor Magic Watch 2 arasında kaldım.Acıkcası benim icin en onemli konu Aktiviteleri otomatik olarak anlması ve raporlaması Amazfit gtr bunu yapabiliyor mu ? Ayrıca GPS düzgün calısması rotaları mı Otomatik olarak dısarı uygulamaya aktarıyor mu ? Kalp ritmi ve kan basıncı bunları otomatik izliyeyip raporluyor mu ?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilgrimage -- 27 Mayıs 2021; 9:54:53 >
  • mi watch ile gtr arasında kaldım. çok hakim değilim ama baktığımda özelliklere mi watch daha iyi duruyor. kullanıcıların fikrini merak ettim siz ne dersiniz aradaki fiyat farkına değer mi ?

• MAG M kullanıcısına yanıt

Merhabalar öncelikle herkese nasılsınız ?

Benim bir sorum olcaktı 3 gün önce GTR 2 aldım kullanıyorum güzel hiç bir sorunu yok fakat pil konusun da hep izlediğim incelemeler okudum falan şarjı az kullanırsın 7 gün 14 gün çok kullansan bile 4 5 gün yani ama ben aldığımdan beri şarjı hemen bitiyor sizce sorun bataryasından mıdır sıfır aldım evofone dan mesela bugün taktım diyelim şu saatte aldım şarjdan ertesi gün bitiyor yani uyurken de takmıştım yatmadan önce 85 di sabah uyandığım da 40 45 civarı şarjı kaldığını gördüm kanda ki oksijen olsun ve uyku ile ilgili özellikler vardı stres vb onları kapatıp test ettim yine biraz daha uzun gitti şarjı ama kapalı olmasına rağmen özellikler kısa gidiyor yani yabancı bir forumda okudum orda da hızlı bitiyor falan denmiş birisi de 3. şarjdan tam dolumdan sonra batarya iyi oluyor vb yazı gördüm bu doğru mu benim gibi yaşayan var mı bu sorunu ?

• Benim şu an tam uyku takibi, gün boyu stres ve nabız takibi, ekran sabah 8 gece 23 e kadar açık, 24 saat telefona Bluetooth ile bağlı tam olarak 100 - 110 saat arası gidiyor şarjı.
    Bir sorun olduğu belli sil bastan yapmayı deneyin kurulumu - eşleşmeyi, sonra %10 a düşsün ve %100 olmadan almayın şarjdan, iade süresi dolmadan bir kaç kez deneyin, düzelme olmazsa iade edin kafanız rahat olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akadaşlar garantili kutulu faturalı iki adet yedek kordonlu amazfit gtr 47 mm saatimi satmak istiyorum kaça gider sizce

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MAG M kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam o zaman ben fabrika ayarlarına döndüreyim bir de öyle denerim mesela bugün 12:38 de şarjdan aldım hatta test etmek amaçlı tasarruf moduna aldım saati her şey kapalı telefonu da bağlamadım 98 di şimdi baktım saat şu an 20:20 şarjı 67 bir gariplik olduğu çok belli kendi kendi şarjını bitiriyor yani hiç bir şey yapmasam bile akşam 80 ile yatıp sabah 40 kalıyordu fabrikaya döndürüp test edeyim sonra olmadı iade veya değişim bakarım artık teşekkür ederim tekrardan

• Benim saat 99 da kalıyor sabaha kadar şarjda kalsa bile 100 olmuyor bir de şarja takınca şarj olmuyor 2 saat geçince kafasına göre şarj almaya başlıyor ? Şarj kablosunda sorun olabilir mi yoksa saat mi arızalı acaba

• arkadaşlar merhaba. Amazfit GTR saati yeni aldım. acaba bu saate, saat başlarında bip bip gibi uyarı vermesini sağlayabilir miyiz ?

• Arkadaşlar merhaba saatin üst sağdaki tuşu bozuldu, yani şöyle bozuldu takılı kalıyor takılı kaldığı içinde saat kafasına göre açılıp kapanıyor , şimdi sorum şu ki ben bunu normal saatciye götürsem yapar mı servis vs ile uğraşmak istemiyorum.

Ne dersiniz ?

• Saat bozuldu kendi kendine açılıyor 10 saniye sonra kapanıyor garantiye göndereceğim büyük ihtimal sonuç çıkmayacak bende tüketici hakem heyeti ne gideceğim 8 aylık saat bozuldu hiç bir şey yapmadım sadece 2-3 gün hafif suya girdi musluk suyu altına yani 2-3 saniyelik . Bakalım ne bahane göstericekler. Bu kadar çabuk bozulacağını zannetmiyordum . Kutusu yok ama faturası var ne sonuc cıkcak buraya yazarım.

• Bu saatin servisi kim evefone ulaşamıyorum sabahtan beri aramadığım yer kalmadı .

Bilen biri var mı

• Amazfit gtr ve gtr 2 modellerinde kronik anakart sorunu var. Yani saatiniz bir gün kendi kendine açılır kapanır ve bir daha açılmazsa geçmiş olsun. Servis beni suçlu buldu bende tüketici hakem heyeti ne gideceğim .

Olur da yarın öbürgün biri sorun yaşar buraya bakarsa tek çare thh . Aynı şekilde amazfit gtr 2 modelinde kullanılan anakartta aynı yabancı forumlar dahil saati kullanıp kapanan çok şikayet eden var. Tabi herkes bu sorunu yaşar mı muaamma .

Bu arada Xiaomi servisi evefone da berbat ötesi MH bile yok Allah düşmanı mı düşürmesin bunlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 30 Temmuz 2021; 9:20:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

Amazfit gtr ve gtr 2 modellerinde kronik anakart sorunu var. Yani saatiniz bir gün kendi kendine açılır kapanır ve bir daha açılmazsa geçmiş olsun. Servis beni suçlu buldu bende tüketici hakem heyeti ne gideceğim .

Olur da yarın öbürgün biri sorun yaşar buraya bakarsa tek çare thh . Aynı şekilde amazfit gtr 2 modelinde kullanılan anakartta aynı yabancı forumlar dahil saati kullanıp kapanan çok şikayet eden var. Tabi herkes bu sorunu yaşar mı muaamma .

Bu arada Xiaomi servisi evefone da berbat ötesi MH bile yok Allah düşmanı mı düşürmesin bunlara.

Geçmiş olsun. Ben de henüz yaşamadım bu durumu ama yapılacak en mantıklı iş THH'ye başvurmak. Maalesef kardeşim Xiaomi'nin servisi bu ülkede berbat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitrovic

Geçmiş olsun. Ben de henüz yaşamadım bu durumu ama yapılacak en mantıklı iş THH'ye başvurmak. Maalesef kardeşim Xiaomi'nin servisi bu ülkede berbat.

Alıntıları Göster

Sağolun hocam müşteri hizmetleri dahi yok sadece canlı destek var , İstanbul'daki ki arkadaşımdan rica ettim kendisi servise teslim etti yoksa bir ayı bulurdu . Çok büyük bir miktar değil 899 TL ama servisin tutumu çok deli etti beni , adam resmen ne yapıyorsan yap dedi arayıp. Bende bugün başvuru yaptım .

Yani ağır iş de görmüyorum masa başı işim var akşamları koşuya gidiyorum sadece saatte çizik bile yok adamlar kullanıcı hatası diyor utanmadan .

Ücret iadesi alır almaz Samsung active serisi bakacağım , telefonda Xiaomi almıştım ondada sıkıntı vardı yazılımsal olarak sanırım uzun süre almam Xiaomi artık .

• Saatim de ki sorun sıfırlayıp tekrar kurulum yapınca düzeldi bir hafta gidiyor şimdi şarjı her şey açık halde teşekkür ederim son olarak bir sürü teme var farklı uygulamalarda yükledim güzel temalar var fakat hiç türkçe yok mu mesela tarih gün falan bunlar ingilizce yazıyor menü türkçe tabi ama başka türkçe temalar bulamaz mıyız önceki GTS saatim de bulmuştum ama bunda tema var ama ingilizce hep

• merhaba arkadaşlar,

gtr2 son güncellemeden sonra kolumu çevirince ekran uyanma hassasiyeti baya ağırlaştı. geç açılıyor ekran. huawei gt2 bile jet gibi açılırken, son derece ağır açılıyor gtr2.

• Arkdşlar Gtr 2 hepsiburada da xiaomi resmi satıcısında 1299a inmiş. Sepette 1249a iniyor. Nasıl alınır mı sizce

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.