Şimdi Ara

Xiaomi, Black Shark 2 Pro'nun tanıtım tarihini açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus, 23 Temmuz tarihinde Snapdragon 855+ yonga setiyle güçlendirilmiş ilk telefon olan ROG Phone 2'yi tanıtacak. Xiaomi de aynı işlemciye sahip bir telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Çinli şirket Black Shark 2 Pro'nun 30 Temmuz'da tanıtılacağını açıkladı.

Ayrıca Bkz.Dünyanın ilk 5K ekranlı akıllı telefonu geliyor: Sony Xperia 1R
    Şu an itibarıyla akıllı telefonun teknik özellikleri hakkında bir bilgi yok. Ancak ismine bakılırsa Mart ayında tanıtılan Black Shark 2 oyuncu telefonunun güncellenmiş bir versiyonu olacak. En önemli yükseltmenin de 2.95 GHz hızında çalışan Snapdragon 855+ yonga setinin dahil edilmesi ile yapılacağını söyleyebiliriz.

Geri sayım başladı

Etkinliğin teaser görseli Weibo'da paylaşıldı. Ancak posterde isim ve lansman tarihi dışında en ufak bir bilgi bulunmuyor. Neyse ki tanıtıma çok az bir süre kaldı. Yaklaşık on gün sonra Xiaomi'nin yeni oyun odaklı akıllı telefonu hakkında merak edilen tüm detayları resmi ağızdan öğrenmiş olacağız.

• Görünüşü biraz değiştiriyoruz gamıng felan yazıyoruz hoop gelsin çorbalar

• Oyuncu cihazı tamamda, sadece 855 çalışan güzel grafikli oyunlar olmadığı sürece bir anlamı kalmıyor.

• bence bu sefer 120 hz ekran ile gelecek

• yeşil çizgileri unutmayalım
  • Adam akıllı soğutma sistemi kursunlar yeter.

• Bakın bu hawehawe, xiaomi, one plus gibi çinli markalar ucuz gibi görünüyor alıyorsun cihazlar gayet performanslı yağ gibi akıyor android ios gibi çalışıyor ama aslında ucuz ve muhteşem değil daha pahalı ve dandik çünkü maksimum 2 senede pert oluyorlar. Benim hawehawe 20 ayda perte çıktı cihazı 1 kez bile düşürmedim ekran kendi kendine içten kırıldı çünkü bataryası şişti telefon neredeyse patlayacaktı. bu rezil heriflere garanti dahilinde bu cihazı götürsem kullanıcı hatası derler bunu çok iyi bildiğim için garantisiyle bile uğraşmadım. fakat bu pislik iphone da olsa cihaz garantisi bitmiş bile olsa patlayıp insanı yaralayacak kadar ciddi bir problem olduğu için yeni cihaz alırdım. bu markalardan uzak durun paranız yetmiyorsa gidin 4 senelik 6s filan alın yine bunları almayın insanlar iphone diyorlarsa kaliteye para veriyorlar ben bunu bir kez daha anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannibal Corpse 666 -- 20 Temmuz 2019; 20:39:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.