|
Xiaomi Buds 4 gürültü engelleme ve üst seviye ses ile geliyor

-
-
Her sene aynı muhabbet aslinda. Xiaomi de değişen yok ancak hindistanda satar kulaklıkları. Yurtdisinda bose, sennheiser, sony, apple, Samsung ve ucuz kulvarda anker dışında hiçbiri konusulmuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şu cihazların yeterli mikrofon ve ses kalitesi sunacağını bilsem bir tane alırdım belki, artık elimde ki KZ kablolu bozulana kadar beklemek en iyisi gibi geliyor.
-
Ben yaklaşık 1 senedir Jabra Elite 75t kullanıyorum. İşyerinde vb sürekli telefonla konuşan biriyim. Aynı modeli başka bir arkadaşım daha kullanıyor. Bizim de önceliklerimizden biri mikrofondu ancak hiç sıkıntı yaşamadık. Gerçekten mikrofon anlamında başarılı bir cihaz. Tavsiye ederim.
-
Bilmediğimden soruyorum. Gürültülü bir ortamda rahatlamak için kullanılır mı. Müzik dinlemeden. Tıkaçlara rağmen yine konuşma ve gürültüyü duyuyoruz.
-
Sürekli frekansı olan sesler kesilir hocam. Örneğin metrobüste, aracın gürültüsü duymazsınız ama arkada konuşan kişilerin ne dediklerini rahatlıkla duyarsınız. Çünkü insan konuşması vb. gibi sesler sürekli frekanslı olmadığından etkili biçimde sönümlenemiyor. Gürültülü bir ortamda rahatlamak için en ideali kulak üstü kulaklıklardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Don Corleone| -- 28 Aralık 2022; 23:43:26 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dediğinin gibi ,yanımda ve arkamdakilerin dışarıya dinlettiği , dolmuşta da dinletilen bana göre iğrenç başkasını hoşuna giden zırıltılar işkence durumuna geliyor bazen.
Hele hastanede yatarken yan yataktaki hastanın inlemesi, haykırması sakinleştiricide alsan duymak istemiyorsun. Sesszi kalmk istediğin ama kalamadığın ekan örnekleri çok ama sağırlık harici bir çözüm yok.
Bir arkadaşım yemekteyken kulaklık takıyordu. sırf eğitimli görgüsüzlerin ağız şapırdatmasını duymamak için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X