|
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|
|
|
|
fiyat listesi alabilir miyim |
|
|
|
Fıyat bılgısı alabılır mıyım? |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extrem_06 -- 25 Mart 2022; 23:5:29 > |
fiyat listesi alabilir miyim |
|
Fiyat bilgisi i.in mesaj atanlar 1. sayfadaki liste için mi soruyorlar başka liste de var mı? |
|
PM |
|
Satıcıdan telefon almak isteyen varsa belirtmediği bir noktayı ben belirteyim; Kendisinden daha önce 4 tane redmi note 4x ve poco x3 olmak üzere toplam 5 telefonu şahsi olarak aldım,2 kişinin de almasına aracı oldum. 1 ay önce bir yakınıma önerdim,kendisinden redmi 9t aldı, Dün xiaominin yolladığı güncellemeyi kurduğunda telefon recoveryde çöküp data is corrupted hatası vermiş,satıcıyla iletişime geçtiğinde bilgisayar üzerinden bu hata çözülmüş.Buraya kadar tamam . Satıcı, güncelleme kurarsan yine aynısı olur,bir daha güncelleme kurma demiş.Madem hiç güncelleme almayacak ,bunu belirtmediniz ,iade edelim dendiğinde 1 ayı bile dolmamış 2950tl'ye sattığı telefonu dalga geçer gibi benim hatrıma 2000 tlden geri satın alabileceğini,güncelleme alan cihazlardan satabileceğini belirtmiş. Çok büyük mahcup etti bizi.Ürünün ilanında telefonun güncelleme almayan türde olduğunu belirtmesi gerekiyordu. Özellikle bu 2000e geri alayım tavrı nedeniyle asla önermiyorum.İnsanlar bu ekonomik durumda dişinden tırnağından arttırrak telefon alıyor,kendisi yazılımsal problemi fırsata çevirip kar yapma peşinde. |