Şimdi Ara

XIAOMI DEN KURTULMAK ISTIYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar forumdaslarim. Geçen sen bu zamanlarda 12kya note 12 pro almıştım. Bir yıldır kullanıyorum. Ama kullanmak istemediğimi iliklerime kadar hissettim. Şuan yine çok zengin değilim 15-20k biraz daha üstü olabilir bu fiyata XIAOMI VE BENZERI bir marka OLMAYACAK şekilde alabileceğim bir şey önerir misiniz? 2-3 yıl telefondan şikayetçi olmak istemiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• S21 fe Snapdragon

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • amazon
    Samsung Galaxy S21 FE 5G 2.Nesil Akıllı Cep Telefonu, 8 GB RAM, 128 GB Hafıza, Snapdragon 888 İşlemcili, Yeşil (Samsung Türkiye Garantili)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0CM2621GM?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epey-21&th=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1
  • Neden memnun kalmadık? Hangi yongalı olanı kullanıyorsunuz? Bildiğim kadarıyla 4.5G olanlar snapdragon, 5G olanlar MediaTek kullanıyor.

• Snapdragon hocam. Memnun kalmamam için bir sürü neden var. Müsait olunca maddeleriyle yazacağım.

• senidusunuro kullanıcısına yanıt

Bende onun snapdragon olanını 2. el almayı düşünüyordum. Madem sıkıntı veriyor vazgeçeyim bari.

• ook göreceli ve sebebi bilinmeyen denklem. bütün bilgiler afaki. neden kullanmak istemiyorsun anlat

Bilelim biz de gardımızı alırız.

Bir eşyadan memnun olma derecesi tamamen kullanım şekline göre değişir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu telefonların nesinden memnun değilsiniz anlamıyorum note 12 pro kullanıyorum 7 aydır gayet memnunum en az 3 4 sene değiştirmeyi düşünmüyorum.

• Buraya yazmayı unutmuşum.
    Şimdi forumdaşlar ben bu telefonu zaten 1 yıla yakın süredir kullanıyorum. Zaten büyük bir sorun olsa bu kadar beklemezdim.
    Şuan şikayetçi olduğunu birkaç basit sorun var ve bunları istemiyorum.
    Her Xiaomi kullanıcısı gibi ben de zaten az miktarda olan sistem uygulamalarındaki reklamlardan şikayetçiyim.
    Az miktarda diyorum çünkü telefonun kendi rehber mesajlar uygulaması yok.
    Mesajlar demişken rcs kullandığı için bir Xiaomi ile mesajlaşırken internet olmadığı zamanlar mesajı iletmiyor. Onu sms olaraj duzeltmeniz gerekiyor ama mesajı attıktan sonra iletilmedigini bir süre sonra söylüyor.
    Kamerası karanlık havada çok kötü çalışıyor. Ön kamerası zaten yetersiz bunları telefonu alırken de biliyordum beklenmedik bir şey değildi.
    Kendi cleaner uygulamalarını ben beğenmiyorum çünkü ne kadar önbelleği temizlemiş gözükse de hiçbir şey yapmadan tekrar cleaner uygulamasını açtığınızda yine dolu olduğunu görüyorsunuz.
    Telefonu aldığınızda hızlı şarj adaptörü ile beraber geliyor ve bunu kullandığınızda telefon ısınıyor.
    Eğer 35 derece havada dışarıda bir miktar telefonu kullanırsanız yine ısınıyor ve yüksek sıcaklık uyarısı vererek bazı işlevleri yerine getirmiyor. (Diğer telefonlarda da böyle sorunlar olabilir bunu yine doğal karşılıyorum ama kullanırken yaşadığım sorunları paylaşıyorum.)
    Şarjınız düşük olunca telefon kasıyor.
    Çok oyun oynayan biri değilim ama uzun süre oynayınca ısındığını gözlemlenmiştim.
    Ayrıca telefon cok ağır.
    Kendi ekran koruyucusu ile geliyor ve ekran koruyucusu bir süre sonra küçük küçük hava alıyor. Etrafımda kullanan kişilerin telefonlarında da bu durumu gözlemledim.
    Kendi klavyesini Türkçe kullanırsanız çok kötü. Kaydırarak yazı yazamıyorsunuz. Mecburen burada da Google dan faydalanıyorsunuz.
    Galeride kendi çektiğiniz bir videoyu izledikten sonra geri çıkarsanız sizi mi videoya atıyor. Bunu düzeltebilenler varmış ben bulamadım henüz ama böyle bir şeyin olması bile saçma zaten.
    Ayrıca galeri demişken yakın zamanda yapılan bir güncelleme ile Google fotoğraflar ile galeriyi birleştirmişler. Hangi fotoğrafın telefonunuza kayıtlı olup hangisinin olmadığını direkt öğrenemiyorsunuz.
    Xiaomi sizi deneme tahtası olarak kullanıyor her güncellemede bir şeyler deniyor tepkilere göre bir sonraki güncellemede düzenliyor bunu.
    Ayrıca son güncellemelerde sistem uygulamalarında işlev olarak hiçbir değişiklik olmamasına rağmen sadece uygulama sembollerini değiştiriyorlar saçma bir şey.
    Kilit ekranını sola kaydırınca bir haber sekmesi çıkıyor buradaki haberleri kontrol edemiyorsunuz. Ne kadar konu secseniz de o kafasına göre bir şeyler çıkarıyor karşınıza. Bu durumu ancak o uygulamayı silerek atlatıyorsunuz.
    Telefonunuz kilitli iken birisi gelip internetinizi veya hotspotu açabilir buna engel olamıyorsunuz.
    Eskiden YouTube da ekran kilitli iken video dinleyebiliyordunuz son güncelleme ile bu da kalktı.
    Kulaklıkla şarkı dinlerken şarkıyı bir kez durdurunca Dolby Atmos özelliğini kaybediyor. Tekrar kapatıp açmanız gerekiyor bu Dolby i. Kulaklıkta sorun yok farklılarini da denedim.
    Şarjınız azalınca daha az güç yesin diye güç performansını açarsanız işiniz yaş. Telefonu kullanmasanız bile şarjınız azalıyor. Neyse şimdilik bunlar aklıma geldi. Basit gelebilir ama ben artık kullanmayı tercih etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senidusunuro -- 19 Haziran 2024; 10:46:21 >

• S23fe al geç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.