Şimdi Ara

Xiaomi'den üzücü haber: Reklamları devre dışı bırakmayı kolaylaştırmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi'den üzücü haber: Reklamları devre dışı bırakmayı kolaylaştırmayacak
    Hatırlayacağınız üzere geçen ay Xiaomi'nin, akıllı telefonlarında yer alan reklamları kapatmayı daha basit hale getireceğine yönelik haberler çıkmıştı. Çinli şirketin Ayarlar menüsüne "Sistem uygulamalarındaki reklamlar" adlı bir düğme ekleyeceği ve kullanıcıların tek bir dokunuşla HyperOS'taki tüm reklamları kapatabileceği bildirildi.

Ayrıca Bkz.HyperOS 2.0 güncellemesinin çıkış tarihi ortaya çıktı

Xiaomi kullanıcılarını sevince boğan bu gelişme hakkında kötü haberler var. Zira şirket bu özelliği HyperOS'a yakın gelecekte eklemeyi düşünmediğini açıkladı. Fakat Çinli dev, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için önceden yüklenmiş uygulama sayısını azaltacacak. En azından bu açıdan kullanıcıları memnun etmeye çalışacak gibi gözüküyor.

Xiaomi'den üzücü haber: Reklamları devre dışı bırakmayı kolaylaştırmayacak

Başka bahara kaldı

Xiaomi konuyla ilgili olarak Android Authority internet sitesine yaptığı açıklamada "Felsefemiz tüm kullanıcılarımız için kolay erişilebilir ve faydalı değişiklikler yapmak olduğundan, şu an için yalnızca az sayıda kullanıcının keşfedip kullanacağı bir seçeneği eklemeyi planlamıyoruz" ifadelerini kullandı.

Mevcut Xiaomi akıllı telefon kullanıcıları da reklamları kapatabiliyor. Ancak bunun için birkaç farklı adım izlemeleri gerek. Dolayısı ile Xiaomi'nin reklamları tek dokunuşla kapatacak bir düğme eklemesi bu süreci büyük ölçüde kolaylaştıracaktı. Görünüşe bakılırsa kullanıcıların bunun için uzun bir süre beklemesi gerekecek.

Kaynak:https://www.androidauthority.com/xiaomi-no-single-disable-ads-toggle-3466533/

• O reklamı oraya koyan niye kaldırmayı kolaylaştırsın, nasıl bi umut ki hayal kırıklığına dönsün inanılmaz ya. Arkadaş direk kaldırsana reklamı niye telefonun kendi galerisinde reklam çıkar akıl almaz.

• Reklamın gözü kör olsun, tüm hayatın içinden geçtiler resmen.

• Benden de xiaomi ye üzücü haber asla xiaomi almayı düşünmem bundan sonra

• Ben de mi başka bir durum var acaba

Bu reklamlar bende hiç yok, bir şeyi değiştirdiğim de yok

2 tane Xiaomi var ikisinde de menü içi reklam görmedim hiç

Hiç bir telefon üreticisinin yerel uygulamalarını kullanmam acaba o yüzden mi karşılaşmıyorum

Gerçi Xiaomi'nin galeri ve bellek uygulamalarını kullanırım hep kullanışlıdır bu ikisi

Yine de hiç reklam görmüyorum

Bilemedim, değişik......

• Üreticileri bu kadar uyuzu küfürlük hareketleri fütursuzca yapmaya iten şey tüketim çılgınlığıdır başka bir şey değil.
    Paramızla satın aldığımız şeylerin adeta kısmi kullanım hakkını kiralamış gibi davranıp her yere reklam sokmaya çalışmalarına hiç tepki vermemiştik ki.
    Sonuç bu günleri gördük, ileride alacağımız her türlü ürün için teknolojinin elverdiği kadarıyla bunu başka alanlarda da görmemiz mümkün.

Xiaomi istediği kadar engellemeye kalksın sorun engel koyması değil engeli aşmak isteyecek enerjisi olan insan/tüketici sayısı çok az. iş güç hayatın bin bir meşguliyeti varken gün sonunda yada boş bir zaman diliminde bu gibi işlemleri yapacak çok az insan olacak. :))) Xiaomi'de bunu bildiği için reklamı basıyor gidiyor işine gücüne. nereye olacak yeni telefon çıkarmaya

• 10 saniye sürer kapatman. Ama müşteri kitlesi hastalıklı. Reklam koyma şarj cihazını çıkart ses etmezler. 1000 liraya ayrı şarj cihazı kitle 20w. Kutuya kılıf koyma mesela ama reklam olmasın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adb komut satirindan gereksiz tüm uygulamalar silinebiliyor . Forumlarda bulabileceğiniz hazır uygulama listesi de var . Telefon hızlanıyor pil sarfiyatı düşüyor.

• kapatsanız bile kasıyor yazılımı komple kaldırmak gerekiyor onunda cihazı tugla yapma riski var xiomi fiyatları premıum yaptı ama hala daha ucuz telefon imajından kurtulamadı

• Tam sabaha alarm kuracaksın, pat diye pideci reklamı..

• buraxus kullanıcısına yanıt
    direkt*

• Telefonu ilk aldığında kurulum yaparken gerekli ayarları seçtinmi bir daha reklam görmüyorsun. Ha kendi uygulamalarının bazıları reklam değil de kendi içeriğe sahip. Mesela mi video uygulamasında tiktok benzeri bir servis var uygulamaya girer girmez karşına saçma videolar çıkıyor ve bu özellik kapatınca her uygulamaya girişte soruyor ve sinir ediyor. Mi video uygulamasını bu yüzden kaldırabilsem kaldırırdım ama ona da izin vermiyor ve galerideki videolar için şart. Yine de sıkıntı yaratan bir durum yok. Dediğim gibi telefonda reklam görenler kurulum aşamasında reklama izin verenler. İzin vermezseniz görmezsiniz. Google dan araştırın kapatın rahatsız ediyorsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xloud X kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Telefonun her yerine reklam koyularak içinden geçilmiş bir OS kullanacağıma 1000 liraya şarj cihazı alırım daha iyi. Yarın öbür gün tek güncelleme ile asla kapatılamayan reklamları da sisteme entegre etmemeleri önündeki tek engel yine kendileri çünkü.

• Frostmourne Hungers kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Hatta OS bile ayrı satılmalı bu tarz kitlelere.

• Nerde o reklam çıkmıyor diyen mibugcular.

• android seyfi A kullanıcısına yanıt
    belki içi kazınmıştır diye adamlar kullanıcısını düşünüyor yine yaranamıyorlar

• Uzun süredir xiomi kullqnıcısıyım şuan 13T pro var ufak tefek ayarlw reklamları kapatmak basit işlem Birde yanına VPN çaktığında tarayıcıda da birşey görmüyorsun. Zaten geliştiri seçeneklerine rahat ulaşma ve birçok farklı özelliği için kullanıyorum Bu ayarları yapamayan da bir zahmet gitsin tecno falan alsın

• Asıl benim xiaomi ye bi süprizim var Samsung a geçiyorum (pil olayına rağmen)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.