Şimdi Ara

Xiaomi en çok satan 10 akıllı telefon üreticisi arasına girdi, HTC liste dışı kaldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi mi3s modelini tanıtacaktı galiba. Açıklandı mı o teledon ben haberlerde göremedim de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

Samsung'un satış rakamları akp'nin oy oranlarına benziyor. Kime sorsam samsung dandik diyorlar ama hep en çok satılan samsung. akp'de aynı şekil :)

Süpersin
  • en iyi rom geliştiricilerden zaten güncellemede sıkıntı olmaz
    globalde sağlam servis sağlasın samsung tahttan düşer
    yeni alacağım telefon wp veya Xiaomi olur apple en iyisi fiyatı bana göre yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: prof.exx

HTC bu kafayla giderse batar zaten.

Bir telefon düşünün ön kamerası arka kameradan iyi olan,
    Bir telefon düşünün sene olmuş 2014 ama 4 mp olan,
    Bir telefon düşünün rakiplerinden 1 gb düşük ram olan,
    Bir telefon düşünün bunlara rağmen 2500 tl olan.

ilginçtir bu telefon yılın telefonu seçilen M7 den sonra yine yılın telefonu olmaya en buyuk aday.
    inceleme yapan yerli yabancı sitelerde çok çok iyi bir android deneyimi sunduğunu söylüyorlarki M7 için de en stabil android telefon yorumları yapılıyordu.
    Kamera konusunda herkes hemfikir daha ii olmalıydı ama çektigi fotoların ole 4mp deyip geçiştirilecek şekilde olmadığıda biliniyor.
    ayrıca depth sensor ile zoe si ile kamera anlamında kağıt üzerindeki megapiksel değerlerinden çok daha fazlasını sunuyor.
    Günlük kullanımımızı göz önüne alırsak bu telefonun kamera ve yan uygulamalar konusunda sundukları rakiplerinden daha iyi bile diyebiliriz.

HTC nin çok hatası olmuştur. Ama yapılan yorumda yazılan tek onemli nokta fiyat konusu.
    diğerlerinin bu düşüşe etki ettiğini soyleyemeyiz. Herhangi bir üretici telefona 4GB Ram koysa şuan bu onu super bi telefon yapmaz.
    Onemli olan nasıl bir deneyim sunduğu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozetto

quote:

Orijinalden alıntı: prof.exx

HTC bu kafayla giderse batar zaten.

Bir telefon düşünün ön kamerası arka kameradan iyi olan,
    Bir telefon düşünün sene olmuş 2014 ama 4 mp olan,
    Bir telefon düşünün rakiplerinden 1 gb düşük ram olan,
    Bir telefon düşünün bunlara rağmen 2500 tl olan.

ilginçtir bu telefon yılın telefonu seçilen M7 den sonra yine yılın telefonu olmaya en buyuk aday.
    inceleme yapan yerli yabancı sitelerde çok çok iyi bir android deneyimi sunduğunu söylüyorlarki M7 için de en stabil android telefon yorumları yapılıyordu.
    Kamera konusunda herkes hemfikir daha ii olmalıydı ama çektigi fotoların ole 4mp deyip geçiştirilecek şekilde olmadığıda biliniyor.
    ayrıca depth sensor ile zoe si ile kamera anlamında kağıt üzerindeki megapiksel değerlerinden çok daha fazlasını sunuyor.
    Günlük kullanımımızı göz önüne alırsak bu telefonun kamera ve yan uygulamalar konusunda sundukları rakiplerinden daha iyi bile diyebiliriz.

HTC nin çok hatası olmuştur. Ama yapılan yorumda yazılan tek onemli nokta fiyat konusu.
    diğerlerinin bu düşüşe etki ettiğini soyleyemeyiz. Herhangi bir üretici telefona 4GB Ram koysa şuan bu onu super bi telefon yapmaz.
    Onemli olan nasıl bir deneyim sunduğu.

Haklısınız ama şuan örneğin 3 büyük markadan daha düşük özelliklerle daha pahalı bir telefon m8. Sony samsung ve htc'nin amiral gemisi modellerine baktığımızda;

- Bir sony kullanıcısı olarak android deneyimi olarak ve yazılımsal olarak stabillik derecesi xperia modellerinde çok üst seviyede, 1 aydan uzun süre telefonu hiç kapatmadan hala kullanan arkadaşlarımız var kullanıcı kulübünde. Ben şahsen 14 aydır xperia z kullanıyorum bir kere takıldığına şahit olmadım
    - Z2 20 mp ve 4k desteği var. eğlence maksatlı kamera uygulamaları çok fazla
    - 3200 mAh batarya. Yazılımsal iyileştirmeler ile beklentilerin çok üstünde günlük kullanım ömrü sunacağına şüphe yok. örneğin xperia z ilk sürümlerinde günü tamamlaması şüpheliydi ama şuan gözle görülür derecede kat kat daha iyi kullanım süresi sunuyor, 3200 mah batarya ile z2 efsane olacağına şüphe yok
    - 3 GB RAM
    - Stereo hoparlör
    - Üst seviye malzeme kalitesi ve malum tasarım

4 MP deyip geçiştirmek tabiki doğru değil ama htc one m7 kullanıp instagrama fotoğraf atmayan arkadaşlarım var. Bu konuyu nerdeyse tüm editörlerinde dediği gibi rezil derecede olduğunu belirtiyorlar zaten.

Düzgün optimizasyon yapılırsa 1 gb ram bile yetebilir şuan halk arasında çoğunluk 1 gb ramli cihazlar ama 2 gb yetiyor gerek yok demek yanlış. 3 gb ram ile uygulama geçişleri ve hafızada tutma olayı mükemmel derecede olacaktır.

Malzeme kalitesi olarak söz etmeye bile gerek yok m8 çok uç noktada ama Tasarım olarak kesinlikle geriye gitti, m7 çok daha güzel görünüyor bunu çoğu arakadaşımızda yorumlarda belirtti farkettiyseniz.

Z2 ile m8 nerdeyse aynı boyutta ama m8 5 inç & z2 5.2 inç. z2de çok daha büyük batarya var ama daha ince bir telefon. iki cihazdada çift hoparlör var ama bunlara rağmen m8 gereğinden fazla büyük.

Tüm bu olanlara rağmen rakiplerinden pahalı. ayrıca z2'nin fiyatında oynama yapılacağı söyleniyor.

telefona 4 gb ram koymak super bir telefon yapmaz ama mükemmel bir deneyim sunan 1 gb ramli telefon bile olsa o telefon rakiplerine karşı söz konusu bile olamaz.

M7'de ve M8'de aynı 4mp kamera, aynı 5 inç ekran, aynı 2 gb ram var. yazılımsal olarak içerik zaten aynı, aynı olmasa bile olacaktır misal şuan benim kulandığım xperia z'de tamamen aynı z2 arayüz var arada fark yok. Peki bu kullanıcılar neden m8 alsın o zaman? aradaki işlemci farkı zaten devasa fark değil s600 her türlü götürür ve götürüyorda zaten. Bu adamlar niye 2500 lira verip m8 alsın ki?

• TÜRKİYE pazarını kursa negüzel olcakta en azından kaliteli mal üretiyo
    gülcellemeleride iyi durumda

• Bak diyorum psikolojik sınır diyorum aman diyorum, dikkat diyorum.Pahalı olmadan xioami mi3-mi3s almak istiyorum.

• Helal...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

Türkiye'ye bir gelseler ilk 3'ü zorlarlar.

Türkiye'nin nüfusu ve markacı tüketicisi onu ilk üçe taşımaya yetmez. Bakın GM Elite'ye ne oldu? Ne ses var ne seda... Kullanıcı 1200-1300 lira verip de herkesin tanımadığı etmediği marka bir telefon almak istemiyor. Nazının çekilmesi için çok daha ucuza satılması gerekiyor bu cihazların. Türk tüketici hakkında aldığım izlenim bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakesan

quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

Türkiye'ye bir gelseler ilk 3'ü zorlarlar.

Türkiye'nin nüfusu ve markacı tüketicisi onu ilk üçe taşımaya yetmez. Bakın GM Elite'ye ne oldu? Ne ses var ne seda... Kullanıcı 1200-1300 lira verip de herkesin tanımadığı etmediği marka bir telefon almak istemiyor. Nazının çekilmesi için çok daha ucuza satılması gerekiyor bu cihazların. Türk tüketici hakkında aldığım izlenim bu.

Doğru söylüyorsunuz fakat gm'nin durumu daha farklı. Gm verdiği sözleri tutmadı, daha iyi bir telefonu daha ucuza vaadedip daha kötü bir cihazı daha pahalıya çıkardılar, bundan sonra gm'nin elite satması çok zor, daha cihaz piyasaya çıkmadan verilen sözlerin tutulmadığı bir şirkete insanların güvenipte para vermesi zor

• HTC nin işi bu kafayla zor.

• xiaominin önü açık herşey kendi ellerinde

• ciddi anlamda düşünüyorum bu telefonu,ülkemize gelmesini bekliyorum.samsungun s5 rezaletinden sonra artık başka alternatiflere yönelmek daha doğru olacak.
  • htc bu politikayla batmadığına dua etsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC fiyat politikasını terk etse alınmayacak değil aslında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaomi para biriktiriyoruz fazla bekletme bizi
  • HTC nin gidişatı Nokia'ya benziyor sanki.......
  • Ben m8 kullanıyorum şu an klanmadigim tel kalmadı en iyisi diyebilirim

• Htc demek kalite demek samsung resmen çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: cmengn

Xiaomi yi simdi degerlendirmek mantiksiz. Adamlar dunyaya yeni acilmaya baslayacaklar. O zaman gorecek herkes satislari :)) ilk 3 te olacagina inaniyorum..

+1
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.