Şimdi Ara

Xiaomi en çok satan 10 akıllı telefon üreticisi arasına girdi, HTC liste dışı kaldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

HTC'yi severim ama üzülmedim, Xiaomi gelecekse gerekirse Samsung, Lg, Sony, Nokia hepsi kaybolsun.

Rekabet?

Xiaomi oldu mu sana 2,500.
  • %31 samsung, %16 apple akıllı telefon piyasasının yarısını bu iki firma götürmüş zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coolpad'i hiç duymadım,HTC bu başarıyı sonuna kadar hakediyor...

• Xiaomi, Türkiye dahil nüfusları toplamı 2.3 milyarı aşan yeni gireceği 10 ülke ile gelecek sene bu zamanlarda 3. olur.

Ondan sonraki sene bu 10 ülkede iyice yayılır, yeni ülkelere de giriş yaparsa Apple'ı da alta alıp 2. olabilir.

Sonra sıra gelir Samsung'a...
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Kullandın mı?
  • Kullandım ve memnun da kaldım.

Şuanda Nova Launcher kullanıyorum o ayrı.
  • Xiaomi neysede,dünya çapında coolpadin bile gerisinde :/

2013 FULL YEAR SMARTPHONE SALES STATISTICS

Rank . Brand . . . . 2013 units . . Share . . 2012 units . . Share . . 2011 units . . Share

1 (1) . Samsung . 311.4 M . . . .31.5% . . 215.0 M . . . 30.8% . . . 90.9 M . . . 18.7%

2 (2) . Apple . . . . 153.4 M . . . .15.5% . . 135.8 M . . . 19.5% . . . 93.1 M . . . 19.1%

3 (5) . Huawei . . . . 52.0 M . . . . 5.3% . . 32.0 M . . . . 4.6% . . . 20.0 M . . . . 4.1%

4 (9) . LG . . . . . . . 47.6M . . . . .4.8% . . 26.5 M . . . . 3.8% . . . 23.3 M . . . . 4.8%

5 (10) . Lenovo *. . . 46.2 M . . . . 4.7% . . 24.9 M . . . . 3.6% . . . - - - . . . . . . . - -

6 (8) . . ZTE . . . . . . 40.0 M . . . . 4.0% . . 30.0 M . . . . 4.3% . . 12.0 M . . . . 2.5%

7 (6) . Sony . . . . . . 38.4 M . . . . 3.9% . . 31.9 M . . . . 4.6% . . 26.8 M . . . 5.5%

8 (-) . . Coolpad . . . 35.3 M . . . . 3.6% . . - - - - . . . . . . - - . . . . - - - - . . . . . . - -

9 (3) . Nokia . . . . . 30.5 M . . . . 3.1% . . 35.0 M . . . . 5.0% . . 77.3 M . . . 15.9%

10 (7) . HTC . . . . . . 26.6 M . . . . 2.7% . . 31.5 M . . . . 4.5% . . 44.6 M . . . 9.2%

Other . . . . . . . . . . 182.9 M . . . 18.5%

TOTAL . . . . . . . . . 990.0 M . . . . . . . . . . 697.7 M . . . . . . . . . 486.0 M

http://communities-dominate.blogs.com/brands/2014/02/final-2013-smartphone-market-share-numbers-full-year-and-quarterly-q4-data-by-top-10-brands-plus-os-.html

• Kazıkçı hak ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xloud

Xiaomi neysede,dünya çapında coolpadin bile gerisinde :/

Değil. O rakamlar 2013'ün rakamları. 2014 1. çeyreğine göre Xiaomi öne geçmiş.

Xiaomi en çok satan 10 akıllı telefon üreticisi arasına girdi, HTC liste dışı kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guaire -- 13 Mayıs 2014; 20:45:51 >

• o fiyatdann verirse sonu kadar hak ediyo batmayı

• Xiaomi Dunyaya kendini duyuruyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

quote:

Xiaomi neysede,dünya çapında coolpadin bile gerisinde :/

Değil. O rakamlar 2013'ün rakamları. 2014 1. çeyreğine göre Xiaomi öne geçmiş.

Xiaomi en çok satan 10 akıllı telefon üreticisi arasına girdi, HTC liste dışı kaldı

Benim verdiğim dünya genelindeki satış,sen çindeki pazar paylarını vermişsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciginix

quote:

Orijinalden alıntı: Blood Money

HTC'yi severim ama üzülmedim, Xiaomi gelecekse gerekirse Samsung, Lg, Sony, Nokia hepsi kaybolsun.

Rekabet?

Xiaomi oldu mu sana 2,500.

Xiaomi başa geldiğinde diğer firmalar ayak uyduracaktır zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sizin verdiğiniz rakamlar "2013 FULL YEAR SMARTPHONE SALES STATISTICS"

Türkçe'si 2013 yılının akıllı telefon satış istatistiği.

Bu haberin konusu ne? İlgili kaynağa bakarsanız "global-top-10-smartphone-shipments-q1-2014" yani 2014 yılı 1. çeyreği küresel akıllı telefon satışları.

Orada ne diyor? Xiaomi 6. sırada, Coolpad 8. sırada.

Benim verdiğim rakamlar Çin için, ama yine 2014 birinci çeyrek. Coolpad de zaten Çin dışında yok bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guaire

quote:

Sizin verdiğiniz rakamlar "2013 FULL YEAR SMARTPHONE SALES STATISTICS"

Türkçe'si 2013 yılının akıllı telefon satış istatistiği.

Bu haberin konusu ne? İlgili kaynağa bakarsanız "global-top-10-smartphone-shipments-q1-2014" yani 2014 yılı 1. çeyreği küresel akıllı telefon satışları.

Orada ne diyor? Xiaomi 6. sırada, Coolpad 8. sırada.

Benim verdiğim rakamlar Çin için, ama yine 2014 birinci çeyrek. Coolpad de zaten Çin dışında yok bildiğim kadarıyla.

İstatistik ile analiz aynı şey değil yanlız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

İstatistik ile analiz aynı şey değil yanlız.

İlgili kaynağa bakarsanız Canalys'in rakamlarına göre Xiaomi 6. sırada, Coolpad 8. sırada diyor.

"279.4 million smartphones shipped globally in Q1 2014 – and 97.5 million of those are in China. The most significant change in the newest figures from Canalys is that Chinese phone-maker Xiaomi has broken into the global top 10 for the first time."

http://www.techinasia.com/xiaomi-global-top-10-smartphone-shipments-q1-2014/

• Telefon cennetinde yaşayan çinliler neden hala samsung alıyorlar şaşıyorum. Biz fotoğrafını gördüğümüz telefona ağlıyoruz adamlar gidip samsung alıyor.
  • Htc bu olayın farkın da bile değil :)

• in out olayları

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.