Şimdi Ara

Xiaomi Hybrid-Pistol 3-Rock Zircon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hangisi almalıyım piston 3 bulamadım fakat hybridi 18 dolara takipli alabiliyorum gearbestten. Malzeme kalitesine bayıldım xiaomi nin. Fakat hybrid modeli 53 tl pahalı geldi rock Zirconun kalitesi nasıl beni uzun götürsün istiyorum.Eğer ucuza 15 dolara piston 3 bulabilirsem takipli ki bulamadım hybridle zircon arasında kaldım dediğim gibi hangisi uzun götürür.Hangisini almalıyım sizce? Zirconuda 10 dolara %99.1 puanlı aliexpress satıcısından takipli buldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsini kullanmış ve incelemiş biri olarak diyebilirim ki Zircon gibisi yok malzeme kalitesinde.

Sürücüleri misket misali seramik!
  • Bende zircon almak istiyorumda hybridin metal olması kafamı karıştırıyor bu satıcıdan almayı düşünüyorum sıkıntı olur mu sizce?
    http://s.aliexpress.com/3um6rURB
    (from AliExpress Android)

• cdgfo567 C kullanıcısına yanıt
    O satycy 1547 kere ayny kulaklygy satmy? :)

Sizce ne kadar sykynty olabilir?
  • Bilemicem dediğim gibi hybrid ile zircon arasında kaldım metal olduğu için hybrid düşündürtüyor

• Piston 3 ile rock zircon arasında ses açısından benim tespit ettiğim şöyle bir fark var bence dikkate alınması gereken... Piston 3 bass lı parçalarda bile yormazken, Rock zircon bassız parçalarda bile yoruyor... Ben Zircon dan piston 3 e tekrar döndüğümde ne kadar mutlu olduğumu anlatamam.... Zirconları elden çıkardım.. Zirconun malzeme kalitesini filan dert etmeyin parasının çok üzerinde... Jack tasarımı bile kendine has ve çok kullanışlı... 10 dolara bu ses yüksekliği, mid tiz ayırımı mükemmel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baraka77 -- 25 Ağustos 2016; 17:38:46 >
  • Piston3 piyasada yok 18 dolar altında bende takipli 18 usd ye hybrid buldum. Sizin anlatmanızdan anladığım kadarıyla zircon kafa mı yoruyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GOPRO HERO BLACK 11
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cdgfo567 C kullanıcısına yanıt
    Beni yordu diyebilirim, zirconda dinlediğim bir şarkıları hemen üzerine piston 3 le dinleyince "oh be" dedirtti bana... Ama şunu söylemeliyim bas hiç sevmeyen biriyim, ekstrası hiç olmasın kayıtta ne kadar varsa o bana yeter... belki kulaklarım bu yüzden aşırı alınganlık gösterdi... bass sevenler için zircon o fiyata mükemmel ötesi, ses yüksekliği de piston 3 de yok... Mid ve tiz başarımı da üst düzey...

• Zircon satan varsa iletişime geçebilir.
  • Zircon kaliteli gibi duruyor ama hybrit de iyi duruyor ses konusunda daha cok bizi bilgilendirebilecek olan var mi? Teşekkürler

• Bende bass dinlemem metal/rock dinlerim arkadaşında dediği gibi hybrid metal olduğu için bana daha kaliteli geldi rock ise belirsiz. 59 tl hybrid 40 tl ise zircon 19 tl için değermi hybrid almaya?

• quote:

Orijinalden alıntı: cdgfo567

Arkadaşlar hangisi almalıyım piston 3 bulamadım fakat hybridi 18 dolara takipli alabiliyorum gearbestten. Malzeme kalitesine bayıldım xiaomi nin. Fakat hybrid modeli 53 tl pahalı geldi rock Zirconun kalitesi nasıl beni uzun götürsün istiyorum.Eğer ucuza 15 dolara piston 3 bulabilirsem takipli ki bulamadım hybridle zircon arasında kaldım dediğim gibi hangisi uzun götürür.Hangisini almalıyım sizce? Zirconuda 10 dolara %99.1 puanlı aliexpress satıcısından takipli buldum

Hocam zirconun linkini alabilir miyim aliexpresstekini ?
    Bayadır takip ediyorum da 12$ altını göremedim bir türlü gearbestte 9,99 şuanda.

• Bangooddan alınca 39 tl gibi birşey oluyor fakat payment pending diyor vakıfbankın bankomat kartıyla çekemiyorum bu nedir ya

• Eski piston 2, piston 3 ve rock zircon kullannıcısı olarak bunların hepsini sollayan bir kulaklık önereyim; KZ ZS3

incelemesini aşağıda bulabilirsiniz...

http://www.kulaklik.web.tr/kz-zs3-incelemesi-vahsi-guzellik/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.