|
Xiaomi, HyperOS 2.0’ı sessiz sedasız servis etmeye başladı
-
-
13T Pro'da hâlâ Ağustos ayı güvenlik güncellemesi yüklü. Xiaomi aldığıma o kadar pişmanım ki...
-
Peki güncelleme hangi cihazlardan başladı?
-Cevap yok.
-
Geçmiş tecrübelerim sayesinde ben Mi 13T pro da hala Android 14.0.12 deyim. HyperOS yazılımıni yüklemedim. Çünkü her yazılım bir öncekini aratır oluyor. Xiaomi alındığı zaman yazılımdan pek kimsenin bir beklentisi olmasın. Yazılım yüklendiği zaman telefona format atın deniliyor. Temiz bir kurulum için. Çünkü donma kasma yapılıyordu. Bende uğraşmak istemedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Sessiz sedasız" vurgusunu anlamadım. Güncelleme öncesi sirenler mi çalıyordu (yaratıcı AI mod coştu anlaşılan)
-
Apple gibi her osuruktan özelliği haber/reels yaptırmadığı için sessiz sedasız oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yazdığınız gibi HyperOS'a geçince onlarca problem yaşamaya başladım. Huawei'den mecburen Xiaomi'ye geçmiş biri olarak işletim sistemi güncellemelerinde telefon sıfırlamak çok saçma geliyor. Huawei'ye 3 tane ana sürüm gelmişti ve aldığım günden servise verdiğim güne kadar hiç telefonu sıfırlamamıştım.
-
hyperden dun 14 e bende geri dondum ozellikle kilit ekranından whatsap acıksa donmaya basladı çok garibime gitti en guzeli guncellemelere tav olmamak en guzeli
-
14 Pro 'dan başlamışlar, eşime 14t pro aldık onun hyperOS sürümü 1.0.7
" İlk olarak Xiaomi 14 Pro modelinde görülen HyperOS 2, performans odaklı bir yazılım altyapısı sunuyor. Bu güncellemeyi deneyimleyen kullanıcılar, cihazlarının hız ve performansında belirgin bir artış gözlemliyor. "
-
nesini beğenmediniz? bilgimiz olur? kilitlenme mi var, oyunlarda aşırı güç tüketimi = güç verimliliği için optimizasyon eksikliğimi? kamera'da yada çekim sorunu mu? Eşime 12s ultradan sonra 13t pro düşünürken 14t pro aldık direkten mi döndük :) acaba
-
Liste burada var:https://miuirom.org/updates/hyperos-2-release
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generateDon -- 3 Kasım 2024; 14:42:42 >
-
Eski Huawei cihazıma ana sürüm güncellemeleri geldiğinde telefonu sıfırlamak gerekmiyordu ve telefona ömrünün sonuna kadar düzenli güncelleme verdiler. Bu telefon ise bir adet ana sürüm güncellemesi aldı ve telefonu sıfırlamadan kullanamadım. Bir dünya saçma sapan hata yapıyordu. En basitinden canı istemezse kişileri aramıyordu. Şu an oğlumda Honor marka tablet var. Ekim güvenlik güncellemeleri yüklü. 13T Pro'yu hala Ağustos güvenlik güncellemeleri ile kullanmaya çalışıyorum. Xiaomi'nin verdiğim parayı haketmeyen bir marka olduğuna karar verdim. Benim için güncellemeler çok önemli. Windows PC'de Linux PCler'imde sürekli her yazılımı, her sürücüyü güncel tutuyorum. Hastalık seviyesinde güncelleme bağımlısıyım. İnsan aracını her güncelleme çıktığında (6 ayda bir güncelleme yayınlıyor Peugeot) güncellemek için yarım saat yüklenmesini bekler mi? Ben bekliyorum. Bu benim hoşuma gidiyor. Bu telefonda ise güncelleme olmaması canımı sıkıyor. İlk fırsatta (maddi açıdan) Honor'a geçeceğim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Apple gibi her osuruktan özelliği haber/reels yaptırmadığı için sessiz sedasız oluyor.
|
"Sessiz sedasız" vurgusunu anlamadım. Güncelleme öncesi sirenler mi çalıyordu (yaratıcı AI mod coştu anlaşılan)
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X