Şimdi Ara

Xiaomi, HyperOS 2.0’ı sessiz sedasız servis etmeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi, HyperOS 2.0’ı sessiz sedasız servis etmeye başladı

Xiaomi, yeni nesil arayüzü HyperOS 2'yi belirli cihazlara sessizce sunarak kullanıcı deneyimini bir adım öteye taşımayı hedefliyor. Şirket, resmi bir duyuru yapmaksızın HyperOS 2 güncellemesini bazı modellerde kullanıma sunarak, kullanıcıların cihazlarından en yüksek verimi almasını sağlamayı amaçlıyor. Bu yeni arayüz, daha akıcı bir kullanım sunarken, yenilikçi yapay zeka destekli özelliklerle donatılmış durumda.

İlk olarak Xiaomi 14 Pro modelinde görülen HyperOS 2, performans odaklı bir yazılım altyapısı sunuyor. Bu güncellemeyi deneyimleyen kullanıcılar, cihazlarının hız ve performansında belirgin bir artış gözlemliyor. Xiaomi, bu güncellemeyle cihaz verimliliğini üst seviyeye taşıyarak kullanıcı memnuniyetini artırmayı amaçlıyor. Güncelleme, sistem performansını optimize eden bir dizi yazılım geliştirmesi içeriyor ve bu sayede cihazlar daha güçlü bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Ayrıca Bkz.iQOO 13’ün tamiri için parça fiyatları açıklandı

HyperOS 2, cihaz performansını en üst düzeye çıkarmak için birçok gelişmiş özellik sunuyor. Yeni kullanıcı arayüzü, yapay zeka desteğiyle daha da güçlendirilirken, cihazda yüklü uygulamaları optimize eden bir yapı sergiliyor. Güncelleme aynı zamanda enerji verimliliğini artıracak pil iyileştirmeleri sunarak günlük kullanımda yüksek performans sağlıyor.

Xiaomi, HyperOS 2 güncellemesini önümüzdeki haftalarda daha fazla cihaz için kullanıma sunmayı planlıyor. Kullanıcıların, sistem güncellemelerini düzenli olarak kontrol ederek bu yeni özelliklere hızlıca erişebileceği belirtiliyor. Bu güncelleme, Xiaomi'nin yazılım odaklı yenilikleri hızla kullanıcılarına ulaştırma konusundaki başarısını bir kez daha ortaya koyuyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/10/31/xiaomi-quietly-starts-rolling-out-hyperos-2-update/

• 13T Pro'da hâlâ Ağustos ayı güvenlik güncellemesi yüklü. Xiaomi aldığıma o kadar pişmanım ki...

• Peki güncelleme hangi cihazlardan başladı?
    -Cevap yok.

• setcom_2000 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş tecrübelerim sayesinde ben Mi 13T pro da hala Android 14.0.12 deyim. HyperOS yazılımıni yüklemedim. Çünkü her yazılım bir öncekini aratır oluyor. Xiaomi alındığı zaman yazılımdan pek kimsenin bir beklentisi olmasın. Yazılım yüklendiği zaman telefona format atın deniliyor. Temiz bir kurulum için. Çünkü donma kasma yapılıyordu. Bende uğraşmak istemedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • "Sessiz sedasız" vurgusunu anlamadım. Güncelleme öncesi sirenler mi çalıyordu (yaratıcı AI mod coştu anlaşılan)

• Apple gibi her osuruktan özelliği haber/reels yaptırmadığı için sessiz sedasız oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wolf silver W kullanıcısına yanıt

Yazdığınız gibi HyperOS'a geçince onlarca problem yaşamaya başladım. Huawei'den mecburen Xiaomi'ye geçmiş biri olarak işletim sistemi güncellemelerinde telefon sıfırlamak çok saçma geliyor. Huawei'ye 3 tane ana sürüm gelmişti ve aldığım günden servise verdiğim güne kadar hiç telefonu sıfırlamamıştım.

• wolf silver W kullanıcısına yanıt
    hyperden dun 14 e bende geri dondum ozellikle kilit ekranından whatsap acıksa donmaya basladı çok garibime gitti en guzeli guncellemelere tav olmamak en guzeli

• MR.BERK kullanıcısına yanıt
    14 Pro 'dan başlamışlar, eşime 14t pro aldık onun hyperOS sürümü 1.0.7

" İlk olarak Xiaomi 14 Pro modelinde görülen HyperOS 2, performans odaklı bir yazılım altyapısı sunuyor. Bu güncellemeyi deneyimleyen kullanıcılar, cihazlarının hız ve performansında belirgin bir artış gözlemliyor. "

• setcom_2000 kullanıcısına yanıt
    nesini beğenmediniz? bilgimiz olur? kilitlenme mi var, oyunlarda aşırı güç tüketimi = güç verimliliği için optimizasyon eksikliğimi? kamera'da yada çekim sorunu mu? Eşime 12s ultradan sonra 13t pro düşünürken 14t pro aldık direkten mi döndük :) acaba

• MR.BERK kullanıcısına yanıt
    Liste burada var:https://miuirom.org/updates/hyperos-2-release

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generateDon -- 3 Kasım 2024; 14:42:42 >
  • mehmet_clk M kullanıcısına yanıt

Eski Huawei cihazıma ana sürüm güncellemeleri geldiğinde telefonu sıfırlamak gerekmiyordu ve telefona ömrünün sonuna kadar düzenli güncelleme verdiler. Bu telefon ise bir adet ana sürüm güncellemesi aldı ve telefonu sıfırlamadan kullanamadım. Bir dünya saçma sapan hata yapıyordu. En basitinden canı istemezse kişileri aramıyordu. Şu an oğlumda Honor marka tablet var. Ekim güvenlik güncellemeleri yüklü. 13T Pro'yu hala Ağustos güvenlik güncellemeleri ile kullanmaya çalışıyorum. Xiaomi'nin verdiğim parayı haketmeyen bir marka olduğuna karar verdim. Benim için güncellemeler çok önemli. Windows PC'de Linux PCler'imde sürekli her yazılımı, her sürücüyü güncel tutuyorum. Hastalık seviyesinde güncelleme bağımlısıyım. İnsan aracını her güncelleme çıktığında (6 ayda bir güncelleme yayınlıyor Peugeot) güncellemek için yarım saat yüklenmesini bekler mi? Ben bekliyorum. Bu benim hoşuma gidiyor. Bu telefonda ise güncelleme olmaması canımı sıkıyor. İlk fırsatta (maddi açıdan) Honor'a geçeceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.