|
Bildirim
Ya bu arayüz güncellemelerini sanki yeni bir işletim sistemi gibi pazarlamaları kadar saçma bir şey yok. Üreticiler en azından amiral gemisi telefonlarına kendi arayüzlerinin yanında opsiyonel olarak stock android sürümünü de ekleseler hiç fena olmaz.
|
Hiç sorma. Zaten optimizasyon olarak berbat arayüzleri var. Xiaomi aldığın zaman ilk iş global romdan farklı bir roma geçiş yapmak oluyor. Neden? Çünkü global romun pil ve arayüz optimizasyonu berbat ötesi. Eu veya tayvan rom falan yüklüyorlar genelde. Tamam iyi güzel de niye bu çileyi çekelim ki? Koy stock android takılalım işte kafamıza göre. Bak pixel serisi ne güzel iş çıkarıyor yazılım konusunda. Donanımda rakiplerinden daha geride olsa bile yazılımla arayı çok güzel kapatıyor.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 15 Kasım 2024; 11:45:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şuan Xiaomi 14 yağ gibi HyperOs ile beraber. Daha önceki hiçbir Xiaomi telefonumda böyle deneyim yoktu. HyperOS 2 den de umutluyum. |
|
3 saat önce Xiaomi 14'e Android 15 güncellemesi geldi. İlk birkaç dk telefon kasıldı, dedim eyvah güncelleme sıkıntılı diye ama 3 saatlik kullanım sonrası diyebilirim ki telefon kendine geldi ve gayet güzel şekilde çalışıyor. Üstüne HyperOS 2.0 da gelirse daha da güzel olacaktır. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hangi cihazda sorun yaşadınız? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yoh yaw öyle deme kral. Bir çok xiaomici bunu anlamıyor. Samsung yazılım olarak xiaominin içinden geçer. Poco f5 pro almıştım yedek telefon olarak optimizasyon çok çok kötüydü. Cihazın içi bloatware reporter her şey kaynıyor. Tema birbiriyle uyumsuz. Leş + leş + leş. Sadece bir kaç küçük iyi özellik var onlar olsa iyii olurdu one uide. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Akıllı telefon gibi basit bir ürün için bu ne kadar çok model yahu.. Apple'ı bile yoldan çıkarttılar. |