Şimdi Ara

Xiaomi insanları çentikten daha da soğutacak bir tasarım geliştirdi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2 gözü 1 ağzı var. korkar insan

• Ahizeyi samsung a50 gibi ekran çerçevesinin üzerine koyup ön kamerayı da o şekilde çıkıntılı yapabilir ama içerde olması lazım. Gerektiğinde yukarı çıksın simetriyi bozmasın o zaman güzel olabilir.
  • SAKINNNN,

• bir tasarimi estetik acidan begenmek yada begenmemek kisinin zevkine bagli subjektif bir konu. ciddi bir donanim analizinin objektif tarafsiz olmasini beklerim. inceleme ve analizlerin arasinda editor kendi gorusu olarak begenmedigini belirtebilir ayri konu ama donanim haberciligi yapan bir editorun estetik gibi kisiden kisiye degisen algida tu kaka diye baslayip urunu yerden yere vurmasi bence cok amatorce, profesyonellikden uzak. bir ciddiyet, profesyonel yaklasim olmadikdan sonra donanim haberin ergen bloglarindaki incelemelerden farki nedir?

• oppo yapınca olur, xiaomi yapınca ucube mi?
    mix 3deki sürgünün çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.

• Başlıktan da anlaşılacağı gibi bu haber Xiaomi karalama kampanyasıdır.

• Herhalde telefonu askıya asacağız? O ne laa öyle..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkaura

bir tasarimi estetik acidan begenmek yada begenmemek kisinin zevkine bagli subjektif bir konu. ciddi bir donanim analizinin objektif tarafsiz olmasini beklerim. inceleme ve analizlerin arasinda editor kendi gorusu olarak begenmedigini belirtebilir ayri konu ama donanim haberciligi yapan bir editorun estetik gibi kisiden kisiye degisen algida tu kaka diye baslayip urunu yerden yere vurmasi bence cok amatorce, profesyonellikden uzak. bir ciddiyet, profesyonel yaklasim olmadikdan sonra donanim haberin ergen bloglarindaki incelemelerden farki nedir?
    Alıntılamak istedim. Okunma olasiligi daha fazla olsun diye.

Bu tür kendi duygusal fikrini yansitan haberlerle heran karsilasabiliyoruz.
    Gecenlerde google pixel telefonun cercevelerinede olumsuz, öznel yorum yapilan bir haber vardi.
    populist olmayan içeriklere karsi bir burun kivirmaca söz konusu. Bu tür durumlar cok cirkin ve amatorce duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

ne çentikmiş yahu apple bir yaptı bunu firmalar çoştu
    Apple gerçekten örnek olmayı başarabiliyor diğer şirketlere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sitede bugüne kadar gördüğüm en berbat haber sunumu bu olabilir. Haberi vermek yerine sürekli yorum iliştirmek, patentlenen çentikler arasındaki en çirkin olanı kocaman yapıp kapak resmi yapmak ve üzerine sos olarak da insanların tercihi hakkında kendi kendine gelin güvey olan editörün attığı harikulade başlık... Ne denilebilir ki? Tek diyebileceğim, bugüne dek DonanımHaber üzerinde okuduğum en berbat haber sunumu. Sadece bu. Umuyorum ki ileride bu şekilde devam etmez de, Türkiye'de ağız tadıyla teknoloji haberi okuyabildiğimiz nadir sitelerden birisi daha popülist ağza bulaşmadan yoluna devam edebilir böylece.

• Belli bir oranı aşan çıkıntılar, doğanın estetik algısına karşıdır efendiler. Nesnel habercilik! naralarını bir kenara bırakın bence. Bu evrenin yapısıyla ilgilidir. Şahsen ben tomurcuklama yapan bir bitkiye benzettim ve gerçekten çirkin duruyor.:):)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.