Şimdi Ara

Xiaomi Kararsızlığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Redmi Note 2 kullanıcısıyım, mi3 kullandım bir süre de, Xiaomi kullanırken gerçekten telefon kullanmak başka bir zevkli oluyor, yeni seçimimi de yine Xiaomiden yana yapmak istiyorum ama kararsızım.
    Normalin biraz üstünde öğrenci kullanımı ve bütçesi için Xiaomi Redmi Note 3 Pro yeterli gibi ama biraz daha para verip Mi Max ya da Mi Note Pro mu alsam diye kararsız kalıyorum hatta Mi Note da olabilir. 4 seçenek kafamda dönüp duruyor yardımcı olmak isteyen olursa fikir veren olursa çok memnun olurum :)

• Xiaomi Redmi Note 3 Pro şu an senin için en ideal telefon
  • ezginingünlüğü kullanıcısına yanıt
    Eyvallah üstad, almışken biraz daha iyisi alayım diyorum göz doymuyor yoksa rn2 de pekâlâ yetiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucahidtras

Eyvallah üstad, almışken biraz daha iyisi alayım diyorum göz doymuyor yoksa rn2 de pekâlâ yetiyor :)
    Arkadaşlar nerden alıyorsunuz bu telefonları?Bu kadar iyi olduğunu biraz araştırınca anladım;ama satan sağlam bir yer bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GncR35 -- 5 Temmuz 2016; 23:24:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GncR35

Arkadaşlar nerden alıyorsunuz bu telefonları?Bu kadar iyi olduğunu biraz araştırınca anladım;ama satan sağlam bir yer bulamadım.

Facebookta fln satan adamlar var.Cin pazari diye bi grup var ordan bulabilirsin.
  • Mi Max siparişi verdim artık hayırlısı bakalım :)
  • mucahidtras kullanıcısına yanıt
    Hocam acaba ürünü nereden sipariş verdin?
  • Mi 5 var elimde . Yani eğer imkanın varsa alacak hiiiiiiic düşünme. İptal et bence o siparisi xD Piyasadaki en iyi 3 telefon arasında. Fiyat performans olarak mükemmelden biraz kusurlu.normal kullanimda 2 günden fazla giden sarzi ve 4k ekrani. Snapdragon 820 2.15 ghz işlemci vs. Harika birşey ustelik açtırma parasi dahil bana 1150 tl ye mal oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi-kilim-esra -- 8 Temmuz 2016; 0:44:38 >
  • peki sen kaca satmayi düşünüyorsun hocam
  • srknyr S kullanıcısına yanıt
    Hocam satmak için değil de kendim kullanmak için aldım ama ekran çok büyük gelirse alışamazsam satmayı düşünebilirim
  • Mavi-kilim-esra M kullanıcısına yanıt
    hocam nerden satın aldın telefonun on camı patladı benım 1500 tl butce var telefon arıyorum tabı hemen almıcam su an ıhtıyacım yok eylulun 10 gıbı sıparısı vercem ancak o fiyata 1000 tl güzel para sahibindende fılan 64 gb pasaport kayıtlı 1500 tl varsa bır olayı banada solersen sevinirim alana kadar araştırma yapıyorum.
  • 1724950 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası Çin de yahut hindistanda tanıdık olmalı o birinci elden alip getirmeli. Arti kargo ve arti actirma parasıyla... Buradan bulmak sıkıntı aldatmalar vs olabilir sakata gelmeyin. Benim amcam yaşıyor Çin de o alip gönderdi kargoyla.hem de tek kargo da değil :D :D. Öyle bi markaya sürüyle para yatirmaktansa bu tur kaliteli telefonları tercih etmek daha mantıklı
    benim tanıdıgım var avustralyada ancak kargoyla gonderılmedıgını bılıyoruz eger bunun bır taktıgı varsa söle bizde öle yapalım bende gıdıp çöpten telefona 1500 küsür para vermiyim vermekte istemiyorum zaten bizdeki şahıslar kazıkcı adam 32 gb modele 1500 tl ıstıyor. Çok çok güzel telefonlar var one plus 3 filan hiçbiri ülkemizde yok yani 1500 tl vermeye razıyım ama işte sağlam adam yok.
    Xiaomi mi5 Piyasadaki en iyi telefondur net her özelliği ile araştırın ve görün. Amcam önce İstanbula oradan başka bir şehire oradan da benim bulunduğum şehre kargo ile gonderdi. Ne tür bi taktik istiyorsun anlamıyorum. Daha sonra da boş pasaporta yazdıracaksin e-devlet ile
    ben senin cümleni yurtdışından kargoyla sana gonderdı zannettım orda yazarken ole anladım sımdı farkettım yurt ıcı sana yolladıgını halledıcem artık bır sekılde pıyasada o fıyata ole bır telefon yok zaten lg g4 fılan alınabılır ancak gerek yok her ne gerekıyosa yapıcaz artık en kotu 300 400 tl fazla verırım yıne cunku o fıyattakı telefonlar 2500 3000 tl ustu o parayı vermeye nıyetım yok bakıcaz artık sagolasın yardım ıcın.
    Hocam yurtdışından arkadaşım getirecek. Direk sipariş imkanı neredeyse yok maalesef
  • Forumun 2.el bolumunde cihazi satanlar var .hatta bi arkadas cihaza 1 yil garanti veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VICTOR 23

Forumun 2.el bolumunde cihazi satanlar var .hatta bi arkadas cihaza 1 yil garanti veriyor.

Hocam kim veriyor?
  • jvcjvc kullanıcısına yanıt
    Archelot nickinde bir satici.alanlar memnum guvenilir bir arkadas.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dharma Initiative

Archelot nickinde bir satici.alanlar memnum guvenilir bir arkadas.
    Doğru tercih yapmışsın valla alınabilecek en iyi model içlerinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.