< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 6 Aralık 2019; 10:31:29 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Konu Olunca DonanımHaber (4. sayfa)
-
-
@freedomfighter
Nasıl övüyorsak eleştirebilmemiz de lazım. Buna hakkımız var.
@SencerSD
Diğer konuda ki arkadaşların çoğu kullanıcı bende kullanıyorum.
@Wampire^^
Dediğiniz gibi kural dışı imzası bulunan bir "admin" de konumuz. Ne alaka ise konu sahibi sürekli değişerek gidiyor. -
Yeteri kadar paranız olsa sıçtığınız bokun videosunu DH'nin editorlerine çektirip fiyat performans ürünü diye incelettirebilirsiniz. -
Şu teknoloji ile ilgili sitelerin hepsinde kraldan çok kralcı olma hali var. Belki Xiaomi distribütörünün böyle bir talebi bile olmamıştır. Sonuçta elefon alanları kaçı DH forumuna bakıp da alıyor. Ama bu adminler aman sponsorumuz alınmasın gücenmesin diye gereksiz koruma iç güdüsüyle korumaya çalışıyorlar.
Gereksiz bir çaba ve marka algısını da zedeleyen bir hareket aslında. Ortada yanlış bir ürün var ve siz bunun üzerini kapatmayı çabalıyorsanız markaya olan güveni de yerle bir ediyorsunuz demektir. -
Bu tarz eleştirel yorumlar olmalı tabi ki bizlerde ona göre gerçek kullanıcılardan cihazın hatalarını ögreniyoruz.quote:
Orijinalden alıntı: copierbond64
@freedomfighter
Nasıl övüyorsak eleştirebilmemiz de lazım. Buna hakkımız var.
@SencerSD
Diğer konuda ki arkadaşların çoğu kullanıcı bende kullanıyorum.
@Wampire^^
Dediğiniz gibi kural dışı imzası bulunan bir "admin" de konumuz. Ne alaka ise konu sahibi sürekli değişerek gidiyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sonucu bizimle paylaşırsan seviniriz. Almak istediğim cihazdı.
Paylaşırım elbette. Almayın bence.
Neden şaşırdınız ki burası DH.. burda her şey mübahtır,şu forumu,sahibinden kurtarmadıkça burda hiçbişey düzelmez o yüzden hiç boşa yazıp yorulmayın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 6 Aralık 2019; 11:22:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turknet davetiye konusunu unutmadik. 4 begenisi olanin ismi 50 begeninin ustune cikmisti.
Xiaomiyi "iksomi" diye okuyanlar şuku
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz ilgileniyorsanız size devredelim konu ile ?
Yeni kasa hangi arabayı almayı düşünüyorsunuz bu politikalarla gün bey.quote:
Orijinalden alıntı: gun
Siz ilgileniyorsanız size devredelim konu ile ?
Maşallah yönetim Günümüz Türkiye gibi.
Muhtemelen bu mesajdan sonra da ban yiyeceğiz. Ama fark etmez Ben halkı kin nefret suçundanda ifade vermiştim. -
Arkadaşlar komplo teorilerine ne kadar meraklısınız. İşi gücü bırakıp konuyu keyfimize göre ondan ona devredip neden duralım. Konu devirleri konu sahibinin onayıyla olur.
Bu konu ilk olarak 8GNet adlı üyeye aitti. Kendisi 29 Kasım 2019 saat 12:40:49 da konunun kendisinden Midh adlı üyeliğe transfer edilmesini istemiş. Bizde konu sahibi talebi sebebiyle bu işlemi gerçekleştirmişiz. Sonra konuyu devralan kişi. konu içeriğini tamamen silip basit bir metin bırakmış ve konunun kendisinde alınmasını rica etmiş. Bende konuyu ilk sahibine geri verip konunun ilk mesajını orjinal haline getirdim ki bilgileri kaybolmasın. Artniyeti olan adam bu işlemle uğraşıp konunun ilk mesajını orjinal haline alır mı? Daha sonra 8GNet aynı gün saat 23:34 te başka bir destek formu açıp konunun copierbond64 adlı üyeye devrini rica ediyor. Bizde konuyu kendisine devrediyoruz.
Konunun son sahibi copierbond64. Kayıtlarda ben tarafından bien e aktarıldığı gözükmekte. Şİmdi bunu neden yaptım onu araştıyorum çünkü kimsenin haberi yok. Şahsen bende hatırlamıyorum nereden talep geldiğini. Onunda sebebini bulursam yazarım.
Konuyla ilgili şu an bir sıkıntı yok. Konuyu silmek ya da ortadan kaldırmak gibi bir amacımızda yok. Böyle bir amacım olsaydı ilk devirden sonra konuda yapılan ve içeriği silen düzenlemeyi öylece bırakıp uğraşmazdım.
Başka sorunuz varsa cevaplamaya hazırım. Lütfen suçlama yapmadan önce olayı anlamaya çalışalım.
-
Samsung C7 den, düz Redmi Note 8'e geçtim. Xiaomi'nin aksiyon ve araç kamerasını kullanıyorum gayet kaliteli. Telefonları da öyle olur diye tahmin ettim, fakat görüşme esnasında ekran kendi kendine açılıyor ve yanağınız ekrana dokunuyor. Dokunmatik sorunu ise klavyede değil ekran kenarlarında. Fakat ekran testinde algılıyor. Oyun oynarken dokunmatik sorununu rahatlıkla fark edebilirsiniz. İnanmayan izleyebilir . Onun haricinde samsung'un kullanım kolaylığını alıştığım için yaklaşık 1 hafta zorlandım. Bir daha Xiaomi marka telefon alır mısınız derlerse kesinlikle almam ve önermem.LeventyoutubeXiaomi Redmi Note 8 Dokunmatik Sorunu (sola dönüş tuşuna dikkat) Touchscreen Problemhttps://www.youtube.com/watch?v=xf9BK-K4I6Q
Telefonun tek iyi yanı kamerası ve kumanda özelliği.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red86 -- 6 Aralık 2019; 12:16:5 >
-
O değil de arkadaşlar sizin sensör bozukluğu dediğiniz olay bambaşkaymış ben de sonradan öğrendim.
Sizin anlattığınız durumların sensörlerin testten geçememiş olmasıyla bir bağı yok. Siz bir sorun yaşıyorsanız büyük ihtimalle cihazınız hatalı üretilmiştir. Size özel bir sorundur. Çünkü bu sensör testinden geçebilen birini daha tanımadım ben. Aynı cihaza sahip kişilerle de konuştuğumda testten hepsi kalmış ama cihazlarında sorun yok. Anlatılan arızaların biri bile yok. Ben de başta benimkinde var zannettim ama hüsnü kuruntummuş. Benim de bir şikayetim yok şu anda.
Xiaomi'e de gıcığım bu aralar zaten.
Wi-Fi sorunu var
Sıkıntı zaten benden sonra kimsenin haberi olmadan hatta yönetim bile neden devrettiğini bilmeden "bien" adlı kullanıcıya aktarılması ile başlıyor. Eğer varsa bir talep bildirirseniz bizde öğrenmiş oluruz.quote:
Orijinalden alıntı: powerstormArkadaşlar komplo teorilerine ne kadar meraklısınız. İşi gücü bırakıp konuyu keyfimize göre ondan ona devredip neden duralım. Konu devirleri konu sahibinin onayıyla olur.
Bu konu ilk olarak 8GNet adlı üyeye aitti. Kendisi 29 Kasım 2019 saat 12:40:49 da konunun kendisinden Midh adlı üyeliğe transfer edilmesini istemiş. Bizde konu sahibi talebi sebebiyle bu işlemi gerçekleştirmişiz. Sonra konuyu devralan kişi. konu içeriğini tamamen silip basit bir metin bırakmış ve konunun kendisinde alınmasını rica etmiş. Bende konuyu ilk sahibine geri verip konunun ilk mesajını orjinal haline getirdim ki bilgileri kaybolmasın. Artniyeti olan adam bu işlemle uğraşıp konunun ilk mesajını orjinal haline alır mı? Daha sonra 8GNet aynı gün saat 23:34 te başka bir destek formu açıp konunun copierbond64 adlı üyeye devrini rica ediyor. Bizde konuyu kendisine devrediyoruz.
Konunun son sahibi copierbond64. Kayıtlarda ben tarafından bien e aktarıldığı gözükmekte. Şİmdi bunu neden yaptım onu araştıyorum çünkü kimsenin haberi yok. Şahsen bende hatırlamıyorum nereden talep geldiğini. Onunda sebebini bulursam yazarım.
Konuyla ilgili şu an bir sıkıntı yok. Konuyu silmek ya da ortadan kaldırmak gibi bir amacımızda yok. Böyle bir amacım olsaydı ilk devirden sonra konuda yapılan ve içeriği silen düzenlemeyi öylece bırakıp uğraşmazdım.
Başka sorunuz varsa cevaplamaya hazırım. Lütfen suçlama yapmadan önce olayı anlamaya çalışalım.
-
quote:
Sıkıntı zaten benden sonra kimsenin haberi olmadan hatta yönetim bile neden devrettiğini bilmeden "bien" adlı kullanıcıya aktarılması ile başlıyor. Eğer varsa bir talep bildirirseniz bizde öğrenmiş oluruz.
Alıntıları GösterŞimdi onu inceliyorum. İşlemi yapan benim neden yapmışım ona bakıyorum. Geçmiş destek taleplerine bakıyorum.
-
quote:
Sıkıntı zaten benden sonra kimsenin haberi olmadan hatta yönetim bile neden devrettiğini bilmeden "bien" adlı kullanıcıya aktarılması ile başlıyor. Eğer varsa bir talep bildirirseniz bizde öğrenmiş oluruz.
Alıntıları GösterDestek talebini buldum. bien'e taşınmasını rica eden konunun ikinci sahibi midh adlı üyelik. Aşağıda görüntüsünü verdiğim talebi oluşturmuş. Bu resimle birlikte olay sanırım çözümlenmiş oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X