Şimdi Ara

Xiaomi Konu Olunca DonanımHaber (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: asson Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
6
Favori
27.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
348 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düzgün telefon alın, az kıyın paraya. İphone alın demiyorum; ki iphone eu ların sar değeri çok yüksek. Ucuz etin yahnisidir xiaomi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen sene mi a2 aldım etrafımdaki kişiler telefonun modelini sorduğunda Xiaomi diyordum ve yüzüme anlamsız bir şekilde bakıyorlardı ancak şimdilerde ise durum tam tersine dönmüş durumda. artık herkes bu markayı biliyor ve 50 yaş üzeri de kullanmaya başlamış görünüyor. Fiyat performans telefonu olmakla birlikte yazılım konusunda berbat bir marka bana göre ve ülkemizde resmi olarak tam manası ile bulunmadığı için bu yönü ile dezevantajli.

Sadece forum donanımda değil çoğu teknoloji sayfası sürekli Xiaomi haberi yapıyor. Tabiki reklam ücreti karşılığında. Algıda seçicilik de olabilir ama bana hep Xiaomi haberleri denk geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotografya -- 6 Aralık 2019; 23:10:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazon olayı nedir
  • Xiaomi yada Huawei kullanınca kendisini aynı özellikleri daha düşük fiyata aldığını çağ üstü telefon kullandığını elit olduğunu apple samsung kullananların aptal olduğunu kendilerinin kurnaz olduğunu zanneden bir tayfa var hem huawei hem xiaomi samsung apple hepsini kullanan birisi olarak huawei ve xiaomi çöptür ben hayatımda bukadar malzeme kalitesi düşük kronik sorunlu telefonlar görmedim elimdeki mi 8 de kronik ahize cızırtısı telefonda konuşurken cızır cızır cızırdıyor ahize önceki mate 10 litem ise telefonu cebimde taşırken her tarafı çizildi kamerası etkilendi çizilmeden ve fiyatları aşırı pahalı huawei bence appleden bile pahalı o lite serisi telefonlar beş para etmez ve çok pahalı aldığın kaliteye göre çöp yok 30 x zoomu varmış arazide keskin nişancılıkmı yapacaksınız xiaomiye gelince mi6 son fiyat perfoemans teledonuydu şuan herhangi bir telefonu alınmaz çöp

• Xiaomi daha telefon vs. işlerine girmeden önce yine forumda çok övülen kulaklığını alma gafletinde bulunmuştum. Ne sesi sesti ne de malzeme kalitesi. Bildiğin en dandik alüminyumdan kulaklık üretmişlerdi. Forumdaki çok bilmişler de devamlı bu leş kulaklıkları övüp dururdu. Yıllar geçmiş ama hiçbir şey değişmemiş. O tayfa hala forumda Xiaomi övüyor.

Malzeme kaliteleri rezalet, Quality Control denen bir şeyden haberleri yok.
  • cc9 almayı düşünüyordum. bu konuyu gördükten sonra ibre oppo reno'ya döndü. başlığı açan arkadaşa teşekkür ederim.

xiaomi, hatalı telefonlarını toplatıp ücretsiz onarmak yerine konu sildirme yolunu seçtiyse sıkıntı büyük.
  • evet forum xiaomiyi koruyor olabilir ama xiaomi alacak dam bu forumdaysa redmi notr2 sinden başla mi9t pro suna kadar hepsinin yazılımı berbat. yakınlık sensömrü sorunu yaşamayan yok sanırım. xiaomi alacaksanız ucuz diye alın, tr de satıldığı parayı haketmeyen sadece tuttu diye doğubank esnafının bu işten nasıl dahaçok para kazanırım diye düşünmesiyle bu günlere geldi.

mi8 i alamayan alsın diye 100 dolar civarı daha ucuz çıkan poco f1 , bizdeki kendine xiaomi görünümü firma tarafından mi8 den daha pahalıya satıldı. millet te aldı.
  • Yönetim ne işe yarıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • :ArHaus: kullanıcısına yanıt
    Sen çakmasını almışsın o kulaklığın ki modelini bile hatırlamayıp yazmamışsın. Türkiyede çakma Xiaomi kulaklık çok satılır ve fiyatlarına göre özellik ve performans olarak efsanedir. ANC özelliğini diğer firmalara nazaran çok daha uygun fiyata sunar ve malzeme kalitesi aslında Xiaomi'nin en iyi olduğu konudur.
  • Çetooooo kullanıcısına yanıt
    Bu xiaomi nefretine sahip olanlarda ciddi anlamda algılama ve idrak eksikliği var. Adamın imzasında apple logosu var yazdığı mesaja bak. Bu başlık her tarafından cehalet akıyor resmen okumak burada yazanları beyne zararlı.
  • 200 dolara 6gb ram ve antutudan 286bin puan almış bir cihaz kullanıyorum. Bu paraya iPhone veya Samsung varsa alalım. Bakın biz değil siz gereksiz anlam yüklüyorsunuz. Biz ucuza performans alıyoruz siz keriz yerine koyulup silkeleniyorsunuz. Haydi hayırlı traşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirulas

Bu xiaomi nefretine sahip olanlarda ciddi anlamda algılama ve idrak eksikliği var. Adamın imzasında apple logosu var yazdığı mesaja bak. Bu başlık her tarafından cehalet akıyor resmen okumak burada yazanları beyne zararlı.
    Evet iPad Pro İmzası Var MiPad mi Almalıydım Yoksa Bahsettiğiniz Saçmalıklarla iPad İmzamın Ne Alakası Var Leğen Plastiği Etki Etmiş Heralde Vücuda Size Uzak Durun Demiştik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 7 Aralık 2019; 2:51:48 >
    Engin bütçenizi bizlerle paylaşıp hepimize birer tane iPhone 11 Pro Max alır mısınız ? Yok alamıyorsanız, ekonomik krizdeki ülkede insanların 3 kuruş parasıyla aldığı şeylere çamur atmayı da bırakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Engin bütçenizi bizlerle paylaşıp hepimize birer tane iPhone 11 Pro Max alır mısınız ? Yok alamıyorsanız, ekonomik krizdeki ülkede insanların 3 kuruş parasıyla aldığı şeylere çamur atmayı da bırakın.
    Siz de Çöpamiler iPhonelardan Daha İyi Aynı Özellikler 10.000 Tl Daha Ucuz iPhone Alan Enayidir Demeyi Bırakın Konuda Hala iPhone Kullandığımı Sananlar da Var

İlkokul çocuğu gibi markaların adını değiştirdiğiniz sürece o lafları yemekten kurtulamazsınız ? Ha bu arada demek bütçeniz hepimize telefon alacak kadar geniş değilmiş, 3 kuruş paranızı teknoloji konusunda sidik yarıştırmaya harcamak yerine daha kalıcı şeylere harcayın. Malum Xiaomi de olsa Apple da olsa günün sonunda elektronik çöp oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

İlkokul çocuğu gibi markaların adını değiştirdiğiniz sürece o lafları yemekten kurtulamazsınız ? Ha bu arada demek bütçeniz hepimize telefon alacak kadar geniş değilmiş, 3 kuruş paranızı teknoloji konusunda sidik yarıştırmaya harcamak yerine daha kalıcı şeylere harcayın. Malum Xiaomi de olsa Apple da olsa günün sonunda elektronik çöp oluyor.
    Siz Malum Markayı Kullanıyorsunuz Değil mi Eninde Sonunda Her Konuda Haklı Olucaksınız Zaten Kendinizi Yormayın Anladık O Kadarını Cihazlarda Laf Kalmayınca Sözlerime Takılmak Normal Tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

paranıza yazık almayın şu dandik çin mallarını. samsung, lg, sony, apple alın almayın çin malı.
    uygur türklerine soykırım yapıyor çinliler, bizim forumda çin malının eleştirilmesini sindiremiyor...
    Ülkemde ucuza telefon bulmuşum yemeyim uygur turklerini

• Mesaja bakar misin ya uygur turkleri öldürülüyor hele hele. Banane kardeşim bana para mı veriyorlar. Boykot edip samsung s 10 plus alacak durumum mu var? İstediğini öldürsün çinliler gece gece tepem attı.

• Amazondaki sahtekarlıkları akıl alır gibi değildi Ne oldu sahi o mühendis! arkadaş devamı mı reflere?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi telefon olanları ilerde hastanelerde SARacaklar

içine açıp bir bakar insan bantla yapışmıs gibi duran malzemeler var bunu gidip Samsungla Apple kıyaslıyorlar

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.