Şimdi Ara

Xiaomi Konu Olunca DonanımHaber (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
6
Favori
27.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
348 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen aynen Apple ürünü kullanıp Xiaomi'ye çöp diyen adamın apple savunması çok mantıksız aynen çok alakasız konular. Sizi o müthiş zekanız ve mantığınızla başbaşa bırakıyorum daha fazla tartışmanının bir manası yok. Zaten Xiaomi haseti içinde olanların adam gibi argümanlarla gelmesi görülmüş birşey değil anca sizin gibi hayasızların yapacağı iş.
  • Madnessisme M kullanıcısına yanıt
    Düz mantık bir kafa yapın olduğu için sana bir şey anlatmaya değmez. Cümleleri tekrar oku ne demek istediğimi öyle yorumla.
    1. cümle ne için almamanla ilgilidir. 2. cümle forum yönetiminin çin mallarına bakış açısı ve çinlilerin türklere bakış açısıyla alakalıdır. Ayrıca banane ne alacaksan al, serbest piyasa beni ne ilgilendirir senin ne alıp sattığın.
  • Xiaomi red mi note 4 x kullanıyorum yaklaşık 3. Yılına girecek şuan telefonda zerre çizik vuruk yok sıfır gibi şarjı 2 gün gidiyor hâlâ normal kullanımda telefonun performansı olsun bataryası olsun on numara İlk Xiaomi telefonum üstelik...Daha öncesinde Apple kullanan birisi olarak çok memnun kaldığım bir telefon üstelik bu model de hiç kronik sorun yok ya da ben görmedim... Bunu markayı kötülemek yâda çok övmek için yazmadım sıfır yurt dışı 750 TL ye aldığım bir telefon üstelik inşallah amacım 5 yıl kullanmak ve yeni bir Xiaomi modeline geçmek...Her markanın İyi ve kötü modeli olabilir 3-5 kişi sorun yaşadı diye markayı kötülemek mantıklı değil... zira daha beter sorunlar Samsung Apple gibi firmalarda da var ama kimse toz kondurmuyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sokrates 1983

Xiaomi red mi note 4 x kullanıyorum yaklaşık 3. Yılına girecek şuan telefonda zerre çizik vuruk yok sıfır gibi şarjı 2 gün gidiyor hâlâ normal kullanımda telefonun performansı olsun bataryası olsun on numara İlk Xiaomi telefonum üstelik...Daha öncesinde Apple kullanan birisi olarak çok memnun kaldığım bir telefon üstelik bu model de hiç kronik sorun yok ya da ben görmedim... Bunu markayı kötülemek yâda çok övmek için yazmadım sıfır yurt dışı 750 TL ye aldığım bir telefon üstelik inşallah amacım 5 yıl kullanmak ve yeni bir Xiaomi modeline geçmek...Her markanın İyi ve kötü modeli olabilir 3-5 kişi sorun yaşadı diye markayı kötülemek mantıklı değil... zira daha beter sorunlar Samsung Apple gibi firmalarda da var ama kimse toz kondurmuyor...
    İşte benim dediğim o hep savunmak yerine varsa bir sorunu eleştirebilmekte gerekir. Millet sadece savunmayı yapıyor toz kondurmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Enteresan. Mediatek tarafından da Xiaomi ile yaplan iş birliği sayesinde kötü algıları yıkmak istiyoruz gibi şeylerden bahsedildiği okumuştum ama demek ki huylu huyundan vaz geçmiyor.

Note 8 pro güncelleme almada çok zorluk yaşayacak OzAman.
    Öyle desinler. Ben sağda solda bilmediğim adamların laflarına bakarak hareket edemem, geliştirici kitlesinin görüşü aynı yönde.

Xiaomi zaten kendi kodlarını açtığı için Mediatek kabul etmek zoru da kalmış, o yüzden de "Biz istedik zaten ki" demek zorunda kalmışlar. Yoksa mümkün değil o adamlardan kod alamazsınız.

Güncelleme konusunda sorun çekmez, Mi cihazlar Android dünyasının Apple'ıdır. Aylık güncellemeler sürekli gelir. Sadece Android 11 çıktığında raz gecikme olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Time Lord -- 7 Aralık 2019; 13:19:42 >

• sirulas kullanıcısına yanıt
    Turkiyeden almadim banggood'dan almistim. Cakma falan da degildi. Bu site o zamanlar bunun markanin en buyuk saticilarindandi. Bilip bilmeden konusmayin. Kalite kontrol, malzeme kalitesi diye bir sey yok iste.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çetooooo

Siz Malum Markayı Kullanıyorsunuz Değil mi Eninde Sonunda Her Konuda Haklı Olucaksınız Zaten Kendinizi Yormayın Anladık O Kadarını Cihazlarda Laf Kalmayınca Sözlerime Takılmak Normal Tabi

Alıntıları Göster
    Senin elmayı, tokat manyağı yapan telefonda var elimde, malum marka da var. İkisini de kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Senin elmayı, tokat manyağı yapan telefonda var elimde, malum marka da var. İkisini de kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    Ben Telefon Hakkında Nerde Konuşmuşum Gösterebilen Göstersin Kullandığım iPad Pro’yu Tokatlayan Şeyi de Görmek İsterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 8 Aralık 2019; 17:28:43 >

• quote:

Ben Telefon Hakkında Nerde Konuşmuşum Gösterebilen Göstersin Kullandığım iPad Pro’yu Tokatlayan Şeyi de Görmek İsterim

Alıntıları Göster
    Ha siz, tablet ile telefon kıyası yapıyorsunuz pardon. Farklı anlamışım ben... Sürekli telefon markalarına giydirince.. O zaman sizi tablet başlığına alalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

Ha siz, tablet ile telefon kıyası yapıyorsunuz pardon. Farklı anlamışım ben... Sürekli telefon markalarına giydirince.. O zaman sizi tablet başlığına alalım.

Alıntıları Göster
    Anlamakta Sanırım Sıkıntı Çekiyorsunuz Hocam Ama Neyse Siz Haklı Olun Gene Malum Markacı Olarak Uzatmaya Gerek Yok
  • quote:

Anlamakta Sanırım Sıkıntı Çekiyorsunuz Hocam Ama Neyse Siz Haklı Olun Gene Malum Markacı Olarak Uzatmaya Gerek Yok

Alıntıları Göster
    Anlamakta sıkıntı çekiyorum evet, her kelimeye büyük harfle başlayarak okumayı zorlaştırmak bir yana; işinize gelince tablet, işinize farklı gelince telefon oluyor. Bu bana daha önce yazdığnız mesaj;

Siz de Çöpamiler iPhonelardan Daha İyi Aynı Özellikler 10.000 Tl Daha Ucuz iPhone Alan Enayidir Demeyi Bırakın Konuda Hala iPhone Kullandığımı Sananlar da Var

Bence de siz haklı olun Apple Tabletfon > Xiaomi pardon çöpami ya da monami

• AugKunzee kullanıcısına yanıt
    Araba ne alaka ? Yönetime haksız saldırı vardı o yüzden konuyu açan arkadaş bu kadar istekli ise ona verelim dedik ki verelim dediğimiz de bizi suçlayan.

Bunu anlamayıp suçlayıcı ve ön yargılı tavırlarınız ile ne tür yalanlar uydurup yaymaya utamıyor musunuz ?

Amaçlınız sadece şikayet etme ise buyrun takılın burası özgür ülke.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

Araba ne alaka ? Yönetime haksız saldırı vardı o yüzden konuyu açan arkadaş bu kadar istekli ise ona verelim dedik ki verelim dediğimiz de bizi suçlayan.

Bunu anlamayıp suçlayıcı ve ön yargılı tavırlarınız ile ne tür yalanlar uydurup yaymaya utamıyor musunuz ?

Yalan söyleyip yaygara çıkartmadım ironi yaptım. Donanımlar cihazlar yazılımlar vs herşey hakkında donanımhaberin tarafsız olmayışından yakınıyoruz topluca.
    Ayrıca konudan anladığım Tarafsız olmayışınız yetmiyormuş gibi tarafsız olanlara sansür uyguladığınız.
    Özellikle birşey yapmanıza gerek yok. Herhangi bir ürünün hatalarının paylaşıldığı konularla uğraşmayın yeter zaten.
    Son olarakta ön yargılı olmamızın sebebini biliyorsunuz.

• carter kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum hocam. Mi 6 almıştım evet donanım olarak güçlü vs ama müzik uygulamasında galeride dosya yöneticisinde reklam çıkması o kadar amatörce bişeyki.
    Evet basit bir reklam ama neden parasını verip aldığım telefonda reklam görmek zorundayım. Yok rom at vs dedi herkes. Yok hesap alırsan çözülür. Ben böyle şeylerle
    uğraşmayı seven birisi değilim. en fazla 3 ay dayanabildim zaten. Paramıda denkleştirip değiştirdim telefonu. Birdahada Xioami telefon almam zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

Burda bana söz hakkı geldi herhalde. Zaten konu bendeyken alıp tekrar bana vermek sizi haklı gösteriyor veya iş yapıyor gibi gösteriyorsa o ayrı konu ama o konuda bir şeyler döndü. Ben bilerek bir şey yazmadım sadece okumakla yetiniyordum ama sizin cümleniz bana yönelik olduğu için yazdım.
  • Konuyu saklayarak insanların öğrenmesini engelleyeceklerini sanıyorlar.

• AugKunzee kullanıcısına yanıt
    En iyisini yapmışsınız hocam, imkan varsa bu çöpü kullanmaya gerek yok.

• carter kullanıcısına yanıt
    Donanım ne yazıkki başlı başlına herşey demek değil. Berbat bir galeri sistemi var. Ki benim gibi sürekli cihaz fotosu çekip biyerlere atan adam için acayip uğraştırıcı.
    Dediğin gibi hocam benim gözümdede çöp
  • Bir kez daha bu tarz konuyu silecek olurlarsa topluca forumu protesto edelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AugKunzee

aynen katılıyorum hocam. Mi 6 almıştım evet donanım olarak güçlü vs ama müzik uygulamasında galeride dosya yöneticisinde reklam çıkması o kadar amatörce bişeyki.
    Evet basit bir reklam ama neden parasını verip aldığım telefonda reklam görmek zorundayım. Yok rom at vs dedi herkes. Yok hesap alırsan çözülür. Ben böyle şeylerle
    uğraşmayı seven birisi değilim. en fazla 3 ay dayanabildim zaten. Paramıda denkleştirip değiştirdim telefonu. Birdahada Xioami telefon almam zaten

gelecekten bildiriyorum.. ben gelecekten gelen adam noah.. Sen xiaomi telefon almadın diye xiaomi cok fazla zarar etti ve gelecekte tarihin tozlu sayfalarına kaldırıldı..

reklam var diye cihaz mı satılır reklam var diye rom mu değiştirilir o reklamlar iki dokunmayla iptal edilebiliyor diyeceğim ama mesaj zaten fake.. o yüzden söylemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 7 Ocak 2021; 13:59:48 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.