Aynı problemi yaşıyorum, var mı bulduğunuz çözüm acaba ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] (90. sayfa)
-
-
Magisk ile root yaptım. Hide magisk uyguladım. Uygulama ismini değiştirdim, ama ne yaptıysam bankacılık vs uygulamalardan root işlemini gizleyemedim. Var mıdır bunun bir yolu?
-
Magisk Hide ı tam yaptığınızdan emin olun. Öncesinde bankacılık uygulaması açıldıysa, verileri silinerek yeniden açılmalı.
-
Hâla vodafone şebeke problemi yaşayan varmı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
var bende hat gidip gidip geliyordu vadofone da , bimcele gectim sorun olmadı
-
Arkadaşlar gerekirse ücretli olarak parmak izi sorunumu çözebilecek olan var mı? 256 gb mi 11 sahibiyim, persist.img yükleme aynaya beyaz kağıda sensör tutma vs. yemedi.
-
giden gitmiştir gibi gözüküyor malesef hocam :( eea rom vs dene ama sanmıyorum geleceğini
-
:( Eyvallah teşekkürler.
-
Geçmiş olsun
Yinede forumları takip edin çözümü çıkarsa uygularsınız
Mi10 mi10pro son güncellemelerde artık kimse sorun yaşamıyor gibi 😅 şebeke sorunuda çözüldü
1 sene önce Nokia 303 modelin eski telefonun imei numarasını yeni mi 10 telefona aktar dim ama zaman zaman internet çok yavaş ne yapabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Telekom'dan 4G için doğru DNS adreslerini öğrenip onlarla denemek olabilir.
-
Sizin tel benimki gibi çakma imei mi adınız
Evet hocam
Mi 10 ultra forumu varmı arkadaşlar burayımı kullanacaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelleme yapmıyor arkadaşlar cihaz magiski sildim gene yapmıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar MIUI 13 ve Android 12 güncellemesi ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan var mı?
Mi suite telefonu görmüyor. Çözümü bilen var mı?
Çözülebilir duruma benziyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X