Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10t Lite Ana Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
8
Favori
5.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • orta segmentde iyi telefon. poco x3 serisine göre daha az problem görülüyor sanki. poco kullananlar daha iyi yorumlar tabii. bu arada gelen güncellemeyi yapmadım. belki sıkıntı çıkar sonraki guncellemeler gelince yaparım heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RefBatu R kullanıcısına yanıt

Mesaj sorunun çözüldü mü üstad? 10t lite'dan sms gönderebiliyor musun? telefonu tavsiye eder misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Spartacusbund

Mesaj sorunun çözüldü mü üstad? 10t lite'dan sms gönderebiliyor musun? telefonu tavsiye eder misin?

Mesaj gönderme ile ilgili herhangi bir sıkıntı yok..Ben kullanıyorum ve memnunum alıp kullanabilirsiniz..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dimsum kullanıcısına yanıt

Hocam ne zamandır kullanıyorsun telefonu? redmi note 10 pro'daki gibi sensör sorunu var mı? internette bu modelle ilgili tecrübesini kullanan çok kişi yok, ben bu modeli kamerası, işlemcisi ve 5g olduğu için tercih etmek üzereyim, ben elime alıp incelemedim, sanırım internetten sipariş vereceğim ancak çevremde danıştığım kişiler çok kaba ve ağır olduğundan bahsetti, tek elle kullanımı zor mu? bana artı ve eksilerinden bahseder misiniz acaba mümkünse? redmi note 10 pro, mi 11 lite ve bu modelin arasında kalmıştım, hem redmi olmasından hem de sensör sorunundan çevremdeki insanların da müzdarip olduğunu gördükten sonra note 10 pro'dan vazgeçtim, mi lite 11'in tasarımı ve kamerası iyi olmasına rağmen çok ince olması(nelerden feragat edildi acaba?) ve batarya gücü beni düşündürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartacusbund -- 11 Kasım 2021; 15:18:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spartacusbund

Hocam ne zamandır kullanıyorsun telefonu? redmi note 10 pro'daki gibi sensör sorunu var mı? internette bu modelle ilgili tecrübesini kullanan çok kişi yok, ben bu modeli kamerası, işlemcisi ve 5g olduğu için tercih etmek üzereyim, ben elime alıp incelemedim, sanırım internetten sipariş vereceğim ancak çevremde danıştığım kişiler çok kaba ve ağır olduğundan bahsetti, tek elle kullanımı zor mu? bana artı ve eksilerinden bahseder misiniz acaba mümkünse? redmi note 10 pro, mi 11 lite ve bu modelin arasında kalmıştım, hem redmi olmasından hem de sensör sorunundan çevremdeki insanların da müzdarip olduğunu gördükten sonra note 10 pro'dan vazgeçtim, mi lite 11'in tasarımı ve kamerası iyi olmasına rağmen çok ince olması(nelerden feragat edildi acaba?) ve batarya gücü beni düşündürüyor.

Telefonu 4 aydır kullanıyorum bundan önce poco X3, m3 pro kullandım ama yazılım sıkıntılı olduğu için sattım.. mi 10t serisi yazılım olarak daha başarılı ve herhangi bir problemle karşılaşmadım.. ilerisi düşünülürse 5g olması avantaj bence..sensör sorunu ile karşılaşmadım.. Ben telefonu yurtdışı olarak aldım garantili olarak fiyat yüksek gibi.. X3 gt de düşünülebilir..

• Spartacusbund kullanıcısına yanıt

Sorun yok kullanıyorum şu anda.

• bazi streaming yayinlarinda sanki hd goruntu çok bulanik oluyor. widevine L3 destekli sertifika mevcut mu acaba? mi 10 , mi 9t, mi 10 lite da desteklediği soyleniyor. bu sayede netflix gibi uygulamalarda yayınları yüksek çözünürlükte alıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi 10 t lite miu 13 güncellemesi alacak mı arkadaslar. Tarih veya bilgisi olan yazabilir mi

• Up

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.