Çok süreceğini zannetmiyorum. |
Xiaomi Mi 10t Lite Ana Konu (3. sayfa)
-
-
Kullananlar yorum yazabilirmi. Performans, ekran süresi vs. nasıl memnunlarmı?
-
Telefon iyi Güzel ama bu fiyata değer mi, bundan emin değilim. Bir de genel bir yazılımsal sorun var. Sorun dediğim de bildirimlerde sıkıntı var. Mesela whatsapptan 2-3 kişi yazınca herkesin fotosu aynı görünüyor . Uygulamaya girip bakman lazım. 1.5 aydır kullanıyorum, tavsiye eder miyim, ehh işte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kameralar güzel stereo hoparlör yeterli ekran ve şarjı eh işte yalnız yazılımsal bi kaç sorunu var arkadaşın dediği gibi bildirimlerde sorun var düzeltilmesi gerekiyor yurtdışı olarak alınır fiyatına göre
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi geceler, maalesef telefonu düşürdüm ve üst orta kısmından çatladı, ilk başta bişey yok gibiydi bugün ekranda dikey iki çizgi ve daha hafif beyaz siliklesme başladı. Üst kısımda da ışıklar çıkıyor, telefonu yurtdışı almıştım ekran değişimi fiyatından korkuyorum açıkçası böyle kullansam daha kötü olur mu yoksa bian önce gidip değiştirmeli miyim ne onerirsiniz
Geçmiş olsun öncelikle. Bunlarda lcd ekran olduğu için çok tutmaz ama yaptırırken mutlaka dikkatli olun. Ben daha önce başka bir telefonum için ekran değişimi yaptırttım. Ama malesef randıman alamadım. Basmama, geç veya birden fazla algılama gibi vs vs vs. O yüzden yaptıracağınız yere dikkat edin.
quote:
Orijinalden alıntı: ByAdminKullananlar yorum yazabilirmi. Performans, ekran süresi vs. nasıl memnunlarmı?
Güzel telefon hocam alabilirsiniz uygun fiyata denk geldiyse eğer
Arkadaşlar herkese merhaba, ekran görüntüsü aldığımda kameranın çentiğide ekran görüntüsüne dahil oluyor ve bu çok rahatsız ediyor beni.Aldığım ekran görüntüsünde yuvarlak bir siyahlık oluşuyor kısacası. Bunun bir çözümü var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: HanDar05
Arkadaşlar herkese merhaba, ekran görüntüsü aldığımda kameranın çentiğide ekran görüntüsüne dahil oluyor ve bu çok rahatsız ediyor beni.Aldığım ekran görüntüsünde yuvarlak bir siyahlık oluşuyor kısacası. Bunun bir çözümü var mı?İlk defa sizde duydum.
quote:
Orijinalden alıntı: homework_doİlk defa sizde duydum.
Alıntıları GösterHocam whatsapp görüntülü görüşme esnasında ss aldığımda oluyor başka uygulamada oluyor mu denemedim ama Chrome da olmuyor mesela
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: HanDar05Hocam whatsapp görüntülü görüşme esnasında ss aldığımda oluyor başka uygulamada oluyor mu denemedim ama Chrome da olmuyor mesela
Alıntıları GösterGarip. Denerim sonra 😁
Bende bu telefonu almaya karar verdim arkadaşlar yurt dışı kayıtlı olarak almayı düşünüyorum sizlerinde dediği gibi neden çok ilgi görmedi bilemiyorum özellikler gayet güzel yurt dışı kayıtlı kullanımda sorun yaşayanlar varmı?
-
Merhaba
Mi 10 t lite ile mi 11 lite arasinda kaldim.iki telefonuda az once elime alip inceledim mi magazasinda mi 10 t 4000tl mi 11 lite 4299 tl idi mi magazasinda.
Sizce hangisini tercih etmeliyim ne dersiniz?
Başka markalara da baksanız fena olmaz
Güncelleme geldi. Yapabilirsiniz
Konumuz çok cansız, ilk çıktığı zamanlarda güzel satışlar yaptığını düşünüyorum aslında ben bu telefonun adet olarak ama burası çok sessiz
Ne yazalım buraya bilmiyorum ki. Sessiz sakin kullanıyoruz 😄😄
quote:
Orijinalden alıntı: dimsum
Bu mesaj silindi.Evet konu hiç ilerlemedi hocam, muhtemelen kronik bir sıkıntısı olmadığı için kimse bir şey yazmıyor
Orta segment 'de harika bir telefon.
Eşime aldım, mutlu mesut kullanıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X