Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU] (14. sayfa)
-
-
cumayı beklesek mi acaba? belki daha uygun fiyatlara düşer. bununla samsung s10+ arasında kararsız kaldım.
-
arkadaşlar benim bir görüşe ihtiyacım var kafam yandı. 11.11 de 5300 tl ye poco f2 pro almıştım n11 den,iade hakkım devam ediyor. sizce iade edip mi 10t pro almaya değer mi ? yanında kulaklık hediyesi birde eski telefonuma da iyi fiyat verdi hepsiburada.Ama özellik olarak sizce pocoyu bırakıp mi10t proya geçmeye değer mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogollo -- 18 Kasım 2020; 11:28:52 > -
İkiside çok yakın telefonlar, benim tercihim 10t pro oldu
Poco avantajları => ekranın amoled olması, oyun odaklı telefon olması, daha ince olması
mi10t pro avantajları => Kamera performansı, 2gb daha fazla ram olması ( özellikle 1.5-2 sene sonra bu çok fark yaratacaktır. ), bir tık daha büyük batarya, bir tık daha hızlı şarj yapabilmesi
Açıkcası çok fazla fark yok aralarında ben huawei mate 10 lite'den geçeceğim bu telefona ve geneldede en az 3 sene aldığım telefonu kullanıp sonra değiştiririm. Bu nedenle bu sefer en az 3-4 sene sorunsuz beni idare edecek bir telefon tercih etmek istedim. Eğer kamera performans farkı ile bir işim olmaz diyorsan ve eğer 2 gb ram farkı beni bir sonraki telefona kadar idare eder diyorsan tasarımı hangisi hoşuna gittiyse onu alman doğru tercih olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleric03 -- 18 Kasım 2020; 11:45:56 > -
Bugün mi store a gideceğim kamerasını ve tasarımını inceleyeceğim . Kamerasında gözle görülür büyük bir fark varsa sanırım mi 10t proya geçeceğim. Poco aldıgımda da snapdragon işlemci için almıştım kamera soru işaretiydi. Mi 10t de ikisi bir arada büyük avantaj. Kafamdaki soru işareti IPS olması ve kamera çıkıntısının kalınlığı. inceleyip karar vereceğim artık.
-
Ben cihazın ekran performansından da oldukça memnunum kim ne derse desin ,,amoled olacak diye 1500-2000 tl fazla fiyat vermem,,
şu süreç de çok fazla cihaz inceledim,s20 plus almayı düşünüyordum ciddi ciddi,iyi ki almamışım bu cihaz tam zamanın da çıktı,s20 plus ekran olarak daha küçük ayrıca işlemci ve pil performansı zaten sorumlu bir cihaz,,cihazı 16.11 akşam 8 gibi şarzdan çıkardım,bugun daha yeni yuzde 15 iken şarza taktım,,ha çok oyun vs oynamadım,ortalama kullanım da aldığım veri bu,
-
ben de biraz önce 128 gb lık mi 10t pto yu hepsiburada dan sipariş verdim kulaklık hediyesiyle beraber. samsung s10+ da düşündüm ama önceki telefonum samsung du, sıkıldım biraz samsungdan. ayrıca snapdragon 865 işlemci, batarya ve iyi kamera benim için önemli oldu. beni 2 yıl rahat götürür inşallah, garantisi bitince düşünürüz değiştirmeyi.
ekleme:sonuncuyu da ben almışım galiba,stok bitmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 18 Kasım 2020; 12:46:53 > -
2 adet mi store aradım ama cihaz teşhirde bulunmuyormuş arkadaşlar incelemek isteyenler için paylaşayım dedim. Ayrıca poco yu hattımı taktıp 1 gün kullandığım için iade edemezmişim. O yüzden mi10t pro masadan kalktı mecburen :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: gogollo2 adet mi store aradım ama cihaz teşhirde bulunmuyormuş arkadaşlar incelemek isteyenler için paylaşayım dedim. Ayrıca poco yu hattımı taktıp 1 gün kullandığım için iade edemezmişim. O yüzden mi10t pro masadan kalktı mecburen :)
ankara ankamall de 128 liği vardı, dün aramıştım ama kulaklık hediyesi yanında yok. ilgilenen gene sorabilir.
pardon teşhir ürününü stok yok diye anladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 18 Kasım 2020; 12:49:4 > -
Beyler 10t pro kullananlara bir sorum var?
WhatsApp görüşmelerinde görüntü kalitesi sizinde kötü mü? Birde ses kopması oluyor mu?
Normal telefon görüşmelerinde arkadan sesiniz yankı yapıp, robot gibi ses geliyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bagencıty -- 18 Kasım 2020; 13:37:18 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Alanlara hayırlı olsun arkadaşlar. Kablosuz kulaklık, akıllı saat vb. ile kullanımda internet yavaşlıyor mu acaba? Şu an Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. Tüm özelliklerinden memnunum. Şikayetçi olduğum tek nokta bluetooth ile bir aksesuara bağlayınca internetin -aşırı bir şekilde- kesintiye uğraması, yavaşlaması.
bir soru daha yönelteyim telefonu kullanan arkadaşların ekran hakkında yorumu nasıl? amoled ekranla kıyaslayınca renklerde ciddi fark var mı?
-
Saat ve kulaklık kullanıyorum öyle bir sorunla karşılaşmadım.
Bi tane de foto ekleyeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamera performansı çok iyi gibi, ayarlara daha çok hakim olduktan sonra çok daha kaliteli işler çıkabilir
-
-
arkadaşlar iphone’da sürekli kullandığım bir özellik var. Ana ekrandayken ekranın ortasından yukarıdan aşağıya çekersem telefon içinde uygulama/ rehber arama menüsü çıkıyor ve klavye otomatik olarak kendisi açılıyor.Bu özellik telefonu kullanmamı çok kolaylaştırıyor. Son kullandığım android telefonda benzer bir özelik var ama klavye otomatik olarak açılmıyordu. Acaba şu anki güncel sürümde böyle bir özellik var mı, mi 10 t ya da pro da?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu daha önce de sormuştum cevap alamadım. Yavaş yavaş teller gelmeye başladı. Bunu deneyip sonucunu paylaşabilir misiniz.
Telefonun ayarlar pil istatistislikleri meusunde uygulamalar arasında yukarı aşağı inip çıkarken arada ekran tepki vermiyor. Pil şarjda değil ve bir tek burada yapiyor. Nolur nolmaz dokunsal geri bildirimi kapadım yine aynı. Restart yaptım aynı. Sorunu yaşayan var mıdır?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Instagram paylaşımlarında ve whatsapp görüntülü görüşmelerde tüm xiaomi cihazlar kötü, önceden de kötüydü halen kötü maalesef, bahsi geçen cihazı kullanmıyorum ama bu hep böyleydi, bunlar geniş kitlelere hitap eden uygulamalar, xiaomi nasıl olurda bunu düzeltmez anlam veremiyorum, hadi instagram Apple ve Samsung amiral gemileriyle anlaşmalı paylaşımlar konusunda, ama xiaomi de normalden daha kötü bi durum var nedense
quote:
Orijinalden alıntı: zaferk_tr
Instagram paylaşımlarında ve whatsapp görüntülü görüşmelerde tüm xiaomi cihazlar kötü, önceden de kötüydü halen kötü maalesef, bahsi geçen cihazı kullanmıyorum ama bu hep böyleydi, bunlar geniş kitlelere hitap eden uygulamalar, xiaomi nasıl olurda bunu düzeltmez anlam veremiyorum, hadi instagram Apple ve Samsung amiral gemileriyle anlaşmalı paylaşımlar konusunda, ama xiaomi de normalden daha kötü bi durum var nedensePoco F1 de dediğiniz sorunu hiç yaşamadım.
-
Evet bu konu da haklısın,o menüde minik bir takılma var, yukarı aşağı sürüklemede bazen yapıyor,
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X