Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.183
Cevap
132
Favori
579.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

mi 10t pro kullaniyorum one plus ile karsilastirmalarini izle kesinlikle one plus daha agir basiyor eger almamis olsaydim kesinlikle net one plus derdim

Ben de öyle düşünüyorum hocam. Bayağıdır oneplus 5 kullanıyorum. Tek bir falso görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egitimtube

Fm radyo hafıza kart girişi ve kızıl ötesi bu cihaz da var mı acaba

FM radyo yok, artırılabilir hafıza yok, kızılötesi var

• bu telefon için kara cumayı beklemeli miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: gan140

Telefonun ayarlar pil istatistislikleri meusunde uygulamalar arasında yukarı aşağı inip çıkarken arada ekran tepki vermiyor. Pil şarjda değil bir tek burada yapiyor. Nolur nolmaz dokunsal geri bildirimi kapadım yine aynı. Restart yaptım aynı. Sorunu yaşayan var mıdır?

Deneyen oldu mu acaba?

• Bence siparişinde kulaklık görünmeyen iptal edip tekrar alsın. Sepete ekleyince kulaklık otomatik geliyor.

Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onti kullanıcısına yanıt

Ben 14 ünde satın almıştım iptal ettim kulaklık sepette yok diye. 256 lık satışı da yoktu tekrar alsam.

Müşteri hizmetlerine söylüyorum bana bilgisayarı aç kapa, uygulamayı sil yükle diyor şaka gibi. Bir türlü vatandaşa ürünü satın aldığımı sipariş oluştuğunu anlatamadım. İptal edip mi storedan aldım Kulaklık hediyesiz. Hepsiburada da öyle akıllı arkadaşları çalıştırmaya devam etsin.

• Ben de siparişi iptal ettim. 256gb ve diğer renklerin stoğa girmesini bekleyeceğim. Fiyat artarsa şansıma artık.

• Kullanmaya başlayan arkadaşlar ne kadar ekran süresi alıyorsunuz? İlk izlenimleriniz neler?

• Mesajim bulunsun

• gan140 G kullanıcısına yanıt

Sen sonuncuyu aldığına göre senden önceki 2 taneyi ben almışım.

• Hepsiburada ya 256 GB gelmiş

• Merhaba arkadaşlar
    2 gün önce İstanbul Optimum outlet Xiaomi mağazasından 2 adet mı 10 t pro 256 GB aldım.
    Ekran koruması var ama kulaklık hediyesi maalesef yoktu. Açıkçası mishop tükendiğini görünce talebin çok olduğunu dusunerek hemen gidip aldım.
    Telefona gelince; çok memnunum iyiki almışım diyorum. Lakin ilk başlarda ekran kalitesi beni üzmüştü. Sonra dan gözler alıştı.burdaki yorumlarında okuyunca da rahatladım.
    Yine da şarj ı biraz hızlı tükeniyor gibi geldi.
    Birde Instagram'da ki kalitesiz foto ve videoların görüntüsü biraz can sıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bagencıty -- 17 Kasım 2020; 10:31:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerbaba06

Hepsiburada ya 256 GB gelmiş

tükendi yine sanırım.... şuan gözükmüyor

• Kalitesiz foto ve video derken?

• kLx kullanıcısına yanıt
    İnstagram uygulaması resim ve videoların kalitesini bayağı düşürüyor, bildiğim kadarıyla sadece Apple ve Samsung amiral gemi cihazlarda görüntüyü bozmuyor instagram, xiaomi de paylaşımlar kötü çıkıyor, arkadaş bundan bahsetmiş olmalı

• Merhabalar sonunda benim de dün itibariyle elime geçti telefon ama ben yurtdışı olarak aldım. 8 / 256gb siyah olarak. Daha önce Huawei mate 8 kullanıyordum ağırlık olarak ondan bile ağır ama o kadar da fazla gelmedi. Telefon kalın ve uzun gerçekten bir de kılıfı da taktığın zaman daha belirgin oluyor bu.Acayip bir hız var telefonda. Tabi benim önceki telefonum neredeyse 5 yıllık telefondu onun da etkisi olabilir.Kamera ise harika gerçekten ben zaten sırf kamerası yüzünden aldım diyebilirim.İps ekranmış değilmiş pek umursamadım açıkçası amoled hastalığı yok bende öyle.Almayi düşünen arafta kalan varsa düşünmeden alsın derim bu cihazı. Çünkü bu fiyatlarda böyle bir cihaz alınamaz başka marka vs.

• zaferk_tr kullanıcısına yanıt

Aynen ondan bahsettim.

• Hepsiburada siparişime ücretsiz kulaklık eklenmiş, sepette eklenmemişti, bugün sipariş değişmiş kendileri eklemişler.

21 Kasım kargo görünüyor, umarım daha önce kargolanır. Hepsiburada genelde sözünü tutar, hatta daha önce gönderir.

merakla bekliyorum telefonu, gelince herkesin merakını giderecek bir inceleme yapmak istiyorum vaktim olursa. Merak ettiklerinizi iletirseniz incelemede o konuları da ekleyeyim.

• 13 ünde verdiğim siparişte kulaklık hediyesi gözükmüyordu bugün
    Müşteri hizmetleri ni aradım söyledim
    Şimdi gözüküyor

• kLx kullanıcısına yanıt

Instagram kaliteyi düşürdüğü için kötü çıkıyor,yani telefonluk bir durum yok. Eski cihazlarda bu çok belli olmadığı yada dikkat etmediğim için telefonu kullanmaya başladığımda garipsemistim. Ama sıkıntı yok

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.