Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU] (460. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.189
Cevap
132
Favori
580.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Geri ödenmez ama sepetine uzak teslim tarihli bir sepetlik ürün ekleyerek 400 TL ye tamamlarsan kargo ve paketleme ücreti cikmaz. Alacağın ürün kargoya verilince diğer ürün siparişini iptal edersin.
  • GÖKHAN SOYLU G kullanıcısına yanıt

Kesinlikle tavsiye ederim. Telefon diğer kılıflarla çok kaba dururken.

Bununla inceldiğini hissediyorsunuz. Senelerdir böyle bir kılıf arıyordum. Bu kadar ince olanını hiç görmedim.

Sert olduğu için de ince olmasının dezavantajı olmuyor.

Artı pürüzlü bir yapısı var. Hiç kayma yapmıyor. (Parlak pürüzsüz istiyorsanız tavsiye etmem)

Ben kargo ücreti vermemek için Mavi(Mat) ve Siyah 2 tane almıştım.

(O zaman kampanya vardı sanırım. Şu anda 400'ü geçse de kargo çıktı sepette)

Gerçi mavi matın rengini beğenmedim.

Maviden çok yeşile benziyor.

Ben aldığımda Mavi (mat) ve Siyah vardı sadece.

Depozito ücreti yazan ürünün vergisi. Size iade edilmez.

Hatta %30 dan hesaplanmış. Yeni yasa ile %40 olmuştu.

Alanların attığı resimlere baktım. Kaba bir görünümü var bence. Yukarıdaki gibi incelik hissi vereceğini pek sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 7 Kasım 2024; 9:9:58 >

• Arkadaşlar merhaba, son bir aydır telefonum belli aralıklarla kendiliğinden yeniden başlıyor. Hatta sürekli döngüye giriyor(Yeniden başlama). Bu döngüyü durdurmak için güvenli mod a giriyorum. Yeniden başlat dediğimde düzeliyor.

Bu olay genellikle Whatsapp bildirimi ile başlıyor. 'Bağlantınız kontrol ediliyor' diye yazı gelince. Bildirime tıklarsam çoğunlukla yeniden başlıyor. Aslında telefonumun bütün bağlantısı gidiyor. Örn: internet, wifi, telefon-sms hizmeti vs.

Telefonumu 4-5 senedir severek kullanıyorum. Kullanmaya da devam etmek istiyorum. Bu yaşanan olayın nedeni hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

• guney_584 G kullanıcısına yanıt
    Cihazınızın donanımsal bir sorunu yoksa yazılım ile alakalı olabilir.

Güncellemeleri yapınız bir sürü ayar MIUI ve Google güvenlik güncellemeleri yapınız. Ayarlarda üç dört noktada güncelleme ayarları var gizlilik, MIUI, Google güncellemesi, sistem uygulamaları güncellemesi, ayrıca Google Play'de guncelleyiniz. Google Play'de içersinden uygulamaların güncellemesini yapınız.

Ayrıca Xiaomi kendi uygulamaları arkada güncelleniyordur. Bunlarda takılma oluyor, o uygulamaları bulup verileri ve önbelleği temizleyeceksiniz. Kullandığınız uygulamalar WhatsApp gibi önbelleği verileri temizleyiniz. Ama WhatsApp vb. için bunu yaparken yedeklerinizi alın. Herşey silinebilir.

Bu işlemlerden sonra cihazı normal kapatıp. tekrar açın.

Yani yazılımsal olarak sıkıntı olmuş cihaz şişmiş olabilir biraz temizlik yapmanız lazım. güvenlik uygulaması üzerinden bakımları yapın. Cihaz depolama çok doldu ise temizlik yapın.

Tam anlamıyla sıfırlama har reset atmadan bu şekil çözüm deneyebilirsiniz. Sorun devam ederse komple hard reset yapıp deneyiniz.

Yazılımsal olarak bu şekilde eğer çözüm olmaz ise donanımsal bir sorun olduğuna bakmak lazım.

Deneyin sonucu yazarsınız.

Daha önce paylaşmıştım gereksiz uygulamalar kaldırma ve stabil gereksiz ayarları kapatıp cihazı bu şekilde kullanma yöntemlerini video olarak mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 8 Aralık 2024; 21:40:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dahool

Cihazınızın donanımsal bir sorunu yoksa yazılım ile alakalı olabilir.

Güncellemeleri yapınız bir sürü ayar MIUI ve Google güvenlik güncellemeleri yapınız. Ayarlarda üç dört noktada güncelleme ayarları var gizlilik, MIUI, Google güncellemesi, sistem uygulamaları güncellemesi, ayrıca Google Play'de guncelleyiniz. Google Play'de içersinden uygulamaların güncellemesini yapınız.

Ayrıca Xiaomi kendi uygulamaları arkada güncelleniyordur. Bunlarda takılma oluyor, o uygulamaları bulup verileri ve önbelleği temizleyeceksiniz. Kullandığınız uygulamalar WhatsApp gibi önbelleği verileri temizleyiniz. Ama WhatsApp vb. için bunu yaparken yedeklerinizi alın. Herşey silinebilir.

Bu işlemlerden sonra cihazı normal kapatıp. tekrar açın.

Yani yazılımsal olarak sıkıntı olmuş cihaz şişmiş olabilir biraz temizlik yapmanız lazım. güvenlik uygulaması üzerinden bakımları yapın. Cihaz depolama çok doldu ise temizlik yapın.

Tam anlamıyla sıfırlama har reset atmadan bu şekil çözüm deneyebilirsiniz. Sorun devam ederse komple hard reset yapıp deneyiniz.

Yazılımsal olarak bu şekilde eğer çözüm olmaz ise donanımsal bir sorun olduğuna bakmak lazım.

Deneyin sonucu yazarsınız.

Daha önce paylaşmıştım gereksiz uygulamalar kaldırma ve stabil gereksiz ayarları kapatıp cihazı bu şekilde kullanma yöntemlerini video olarak mevcuttur.

Çok teşekkür ederim. Çoğunu yapmıştım ama en baştan tekrar hepsini yapıp deneyeyim.

10 kez falan yeniden başlıyordu benimde.

şimdi o geçti şebeke bazen 20 kez gidip geliyor

kasım 2020 de aldım.

yeni telefon arayışına başladım.

içindeki bilgileri taşıyacağım

• madrid2017 kullanıcısına yanıt

Evet şebeke de gidiyor bende. Yukarıda ki arkadaşın dediklerinin çoğunu yapmıştım. 1-2 gün sıkıntı yoktu sonra tekrar başladı aynı durumlar. Sıfırlamak için vaktim yok bu ara. Sıfırladıktan sonra da devam ederse ne yaparım bilmiyorum. Bu problem olmasa telefonumdan gerçekten memnunum. Vakit bulup sıfırlarsam haberdar ederim.

benim 1 aydır kapanma yoktu 3 gündür başladı.

mecbur yenisini alacağım

içindeki bilgiler gitmeden

• 
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.