Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU] (458. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.189
Cevap
132
Favori
580.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

indirdim yuklemiyor bilgi toplaniyor diyor sonra bu rom yuklenmiyor diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU]

• cimbom0476 C kullanıcısına yanıt
    Size uygun başka bir siteden rom dosyasını indirip tekrar deneyin olmaz ise bilgisayardan miflash programı ile yükleyebilirsiniz internette bilgisi vardır ama telefonla bir kaç rom dosyasını deneyin. Olmazsa ise bilgisayar dan yaparsınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selamlar,

bu telefonlarda

t serileri daha üst mü oluyor redmi note serilerine göre?

10t pro > redmi note 10 pro mu? yoksa tersi mi geçerli

• DotCom80 D kullanıcısına yanıt
    10t pro daha iyi.

• DotCom80 D kullanıcısına yanıt
    Xiaomi, Poco, Redmi aynı çatı altında telefonlar. Bu cihaz Xiaomi T serisi yani diğer Poco ve redmi ile aynı değil. Xiaomi en iyisi, Redmi uygun düşük ve standart kullanım için cihazlar, Pocoda oyun performans, uygunluk açısından satılan cihazlar. Bazen redmi modelleri çin de T serisi ile aynı olabiliyor.
    Yani Xiaomi T serisi daha iyi telefonlar. Redmi ile alakası yok

Xiaomi T serisi fiyat performans cihazları olarak da adlandirabilir. Xiaomi T serisi en üst seviyeyin bir tık altı model oluyor.

Redmi ile karşılaştırmak olmaz özellikleri bile karşılaştırılamaz. Hatta teklif bile edilemez 😃
    Mi10T Pro halen çok hızlı stabil performanslı bir cihazdır. Bende şu Xiaomi 13T Pro var. memnunun.

Kıyaslamak için sana link bırakıyorum incelersen anlarsın. Ayrı telefonlar kısacası

KIYASLAMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 3 Ağustos 2024; 20:18:15 >

• Arkadaşlar bazı uygulamalarda örneğin Yemeksepeti, outlook sahibinden gibi girdigimde donup yanıt vermiyor hatası alıyorum. Yeniden başlatınca düzeliyor ama bazen aynı günde bir daha bazen iki gün sonra tekrarlıyor. Telefonu sıfırladım işe yaramadı gene aynı uygulamalarda yaptı. Nasıl düzeltilebilir bu durum.

• Mi 10T orijinal batarya nereden bulabilirim ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zahidow Z kullanıcısına yanıt
    Orijinal batarya bulamazsınız Xiaomi servisine vardır sadece, tr cihazı ise yaptırabilirsiniz. Yan sanayi kaliteli bulma imkanı da var. Ben KVK garantili olarak Rova batarya taktırdım. Şu an için kullanılıyor şarj gayet iyi

Link vereyim inceleyiniz .Mİ10T Rova batarya

• dahool kullanıcısına yanıt
    Peki bu rova hızlı şarj destekliyor mu ?

• Serviste ne kadardır biliyor musunuz, ben de almak istiyorum

Nasıl yani zaten mi10t uyumlu üretilen batarya hızlı şarj olmasa olurmu incelerseniz anlarsınız

• Kitty K kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ama 1000₺ geçer diye düşünüyorum şu şartlarda yan sanayi bile 600₺ başlıyorsa gerisini siz düşünün

• dahool kullanıcısına yanıt
    3 tane orijinal diye batarya aldım denedim 3 de hızlı şarj olmuyordu. Ölü pilini takıyorum hızlı şarj oluyor. Ondan sormuştum.

Bakın orijinal batarya hiç bir cihazın kendi servisi hariç bulamazsınız böyle bir durum yok size doğru söylemiyorlar sadece iyi markalar kaliteli yan sanayi uyumlu batarya üretiyorlar kendi markası adı altında
    Bakın orada hizmet numarası var arayın sorun hızlı şarj oluyormu diye emin değilseniz.
    Orijinal hiç bir zaman olmaz kopya aynı isimli sahte satarlar onun yerine uyumlu markalı garantili batarya bulmanız daha mantıklı. Atıyorum orijinal 5 sene idare eder bu yan sanayi 2 sene idare eder aralarındaki fark bu olur en fazla bence siz orijinal alın kafanız ağrımasın

• Slyferr kullanıcısına yanıt

Aynı sorun bende de var maalesef. Çözüö bulabildiniz mi hocam? Ben yeniden başlatıyorum belirli bir süre (genelde 24 saat) götürüyor sonra tekrarlıyor.

• Servisler telefonda batarya için fiyat vermiyorlar yakın zamanda batarya değişimi yaptıran var mı yetkili servise

• Slyferr kullanıcısına yanıt

aynı sorunu bende yaşıyorum .

bazen telefon kendi kendine 10 kez kapanıp açılıyor.

mi 10t 8/128

kasım ayında 48 ay olacak .

yeni çıkan t serileri snapdragon olmadığı için almak istemiyorum .

diğer modeller 40-60 bin arası içim sinmiyor

• madrid2017 kullanıcısına yanıt
    Cihazı bir sıfırlayıp temiz bir kurulum ile kullanmanızı tavsiye ederim Ekstra batarya ömrünü tamamladığında bu şekilde sorunlar olabiliyor.
    13T Pro ya geçtim. Bir inceleyin, isterseniz Snap dragon değil ama ben şimdilik memnunum.

• 4 yildir yaklasik buradayim ve bugun iphone 16 pro max alarak sizlere veda ediyorum. Mi 10 t pro hala taş gibi ama valla nicin degistirdim kendim bile bilmiyorum ama 2. Telefonum olarak kullanmaya devam edecegim 🙏🏼

• 
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.