Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU] (459. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.183
Cevap
132
Favori
579.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende 14t alsam almasam mı diye gidip geliyorum, değiştirsem neden değiştirdim ben şimdi bunu diyecegim...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen ay genpa serviste batarya değişimi yaptırdım batarya ücreti 1000 tl garantisi biten cihazlar için de 400 tl işçilik alıyorlarmış toplam 1400 tlye halletmiş oldum pil süresi ilk günkü gibi gayet iyi memnun kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MasterOfPapel kullanıcısına yanıt
    Orjinal batarya mi takıldı

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Valla mi 10 t pro dan o kadar memnunum ki neredeyse 4 yıl oldu biraz bataryasının eskimesi disinda hicbir problemim yok canavar gibi telefon. Ama tabi apple ekosistemine geçiş yaptım bilmiyorum ne olacak umarım alışırım

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

Evet hocam orijinal batarya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterOfPapel -- 3 Ekim 2024; 8:13:59 >
  • Mi 10 t pro kullaniyorum 4 yıldır pubg vs LoL oynuyorum tek şarj 4-5 saat oynarım hiç bir sorun çıkarmadı bana o yüzden yine tercigim mi 14 t pro oldu aldım 2 güne teslim edilecek mis
    Mediatek işlemci eski islemcilerinde ısınma problemi oluyormuş ama bunlarda teslerde gen 3 ile çok az bir farkı var birde en önemli olanı Xiaomi 3d sogutma geliştirdi ve ilk kez mi 14t pro da kullandı eğer dedikeri kadar iyi olursa sıcaklık sorununu tamamen çözdü kaygısı olan varsa bunu dikkate alabilir alan herkese hayirli olsun

• İyi akşamlar arkadaşlar, telefonun bataryası bitti bitecek değiştirmeyi düşünüyorum. Şöyle bir soru sormak istiyorum. Telefonumu sıfırlamakla uğraşmak istemiyorum. Bataryayı değiştirdikten sonra telefonu sıfırlamadan kullanırsam bir zararı olur mu? Bu durum batarya performansımı çok etkiler mi?

• m-sport M kullanıcısına yanıt
    Sıfırlamak daha iyi olur ama sıfırlama yapmasanızda bir hafta on güne batarya oturur verimli şarj zamanla oluşur.

Ayrıca batarya takıldıktan sonra ayarlar, uygulamalar, uygulamaları yönet içerisinden pil bulup tüm verileri temizleyiniz.

İlk aldığınızda batarya %10 kadar düşsün sonra kapalı bir şekilde şarj edin. %100 oldukdan sonra bir yarım saat daha şarj olsun sonra cihazı açıp hiç kullanmadan tekrar şarj edin. Sonra kullanmaya başlayın. İlk başlarda %10 kadar düşsün sonra %20 lere düşünce şarj edin. Biraz kullandıktan sonra batarya oturur daha iyi performans verir.

• Leonozgur35 L kullanıcısına yanıt

ben mediatek işlemciye güvenmiyorum .

ülkemizde telefon pahalı .

memnun kalmayıp satmak istesen xiaomi en az 6-8 bin zarar yazıyor .

s24 ultra 12 gb / 512 gb modeline geçmeyi düşünüyorum .

mi 14 ultra 40 bin bandında olsa onu düşünürdüm .

ama xiaomi modelleri bence pahalı

• Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU]
    Hocalarım batarya sizce ne durumda ?

• Mi 10 t kullanan kalmadı mı ya ? Ölmüş burası :(

• n8birbaslangic N kullanıcısına yanıt
    Batarya bitmiş, bence değişim zamanı gelmiş. Birşey kullanmamışsın ama yine de 4 saat çok az. Değişim şart.

Ayrıca bu mesajını yeni görüyorum donanım haber kaynaklı iki hafta önce yazıyor takip ettiğim konuya bildirim gelmiyor sorun var zaten donanımhaber uygulamasında.

• dahool kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bildirimler gelmiyor bende farkettim. Pil bitti ama yinede beni idare diyor çok seviyorum mi 10 t proyu. İp 16 pro max e geciyorum telefin gelicek ama bu telefonuda kullanmaya devam edicem

• n8birbaslangic N kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı, iPhone seviye olarak daha farklı ne diyelim güle güle kullanın. Mi 10T serisi iyi telefon gerçekten.

• Mi 10T Pro' yu aldığım günden beri Spigen cam ve kılıfını kullanıyordum. Cam kırıldı, kılıfta artık bi acayip oldu.

Amazon' dan bu iki ürünü aldım. İkisi de kaliteli on numara ürünler. İhtiyacı olan olursa diye paylaşıyorum.

Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU]
    Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU]amazon
    Ibywind Mi 10T Pro/Mi 10T için temperli ekran koruyucu (2 Adet),Kamera Lens Koruma, Arka Karbon Fiber Cilt Koruyucu, Kolay Kurulum Kiti Dahil
    https://www.amazon.com.tr/dp/B08LPBWD49

Xiaomi Mi için Bastmei 10T/Mi 10T Pro 5G Kılıf, Son Derece Hafif Ultra Hafif Süper İnce Kamera Koruması Sert PC Kapak Kılıfı Xiaomi Mi 10T/Mi 10T Pro 5G için (Çakıl Siyah)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B096RZXMWJ?th=1

Bastmei Xiaomi Mi 10T/Mi 10T Pro 5G için kılıf, ultra hafif, ultra ince, çizilmeye karşı dayanıklı, kaymaz kamera koruması, mat doku, sert polikarbonat, Xiaomi Mi 10T/ Mi 10T Pro için kılıf (gri, mat)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09FLNMHC7?th=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ue-Gazi -- 4 Kasım 2024; 16:41:35 >

• Ue-Gazi kullanıcısına yanıt

İthalat depozitosu geri ödeniyor mu? Benim ödeyeceğim tutar 208+62 mi oluyor. birde kargo ücreti çıktı 100 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHAN SOYLU -- 4 Kasım 2024; 20:15:46 >
  • Ödenmez vat o çıkan fiyat hocam. Aldığında ödenmiyor, ürün gumrukteyken ödeniyor amazon tarafından o nedenle depozito diyor amazon. Gecikmeli ödeme gibi bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleric03 -- 4 Kasım 2024; 20:23:22 >
  • Bunu kullanan var mı nasıl duruyor kaba mı yoksa ince mi ?

• 
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.