Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU] (462. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.226
Cevap
132
Favori
581.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu arada bende sorun yok ama pil değişmişti pil değişimi 7-8 ay önce yapmıştım.
    Birde Instagram,Facebook, tık tok vb. Hiç bir uygulama yüklü değil sadece WhatsApp, Trendyol, Twitter var. Bir kaç banka ve devlet uygulamaları

Yani bunlardan hariç sizin yüklediğiniz bir uygulamada yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 6 Ocak 2025; 23:1:21 >
  • dahool kullanıcısına yanıt

Instagram,Facebook, tık tok vb.  ben de kullanmıyorum. WhatsApp, Twitter, Telegram birkaç borsa uygulaması var. Oyun bile oynamam telefonda. Birkaç yerde okudum anakartta sorun yoksa telefonun yeniden başlaması pil yüzünden olabilir diye. Pil sağlığı telefından arayüzünden baktığımda "iyi (Good)" görünüyor. İlk aldığım zaman gibi bir günü çok rahat çıkarıyor.

Bluetooth sürümünü şundan sordum bir önceki mesajda; Android auto uygulaması kullanırken aracımda bağlantı kopuyor. Araç ekranından( Ayarlardan telefonumu bularak) tekrar bağlanmam gerekiyor. Örneğin yarım saat sonra tekrar kopuyor bağlıyorum 40 dk sonra tekrar kopuyor. Bu durum telefonun bazen yeniden başlamasına ya da donmasına sebep oluyor.

En son telefondan hata log larını oluşturup chatgpt ye yükledim günlük mesaj limitim bitti. Yarın kaldığım yerden devam edeceğim. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guney_584 -- 7 Ocak 2025; 1:3:3 >

• Ben de android autoda sorun yaşıyordum. Şuan lineageos kullanıyorum. Android 14 ile ve neredeyse sorunsuz diyebilirim.

• guney_584 G kullanıcısına yanıt
    Telefonun bağlantısı gitme olayi bende yaklasik 1 aydır var, birini ararken tam calmaya başlayacagi sirada yada telefon konusmam bitip tam görüşmeyi sonlandirma tusuna bastigim sanki cihazı ucak moduna almiscasina tum baglanti kesiliyor ve 15-20 saniye sonra baglati durumu kendine geliyor. Bu tum aramalarimda olmuyor tabiki. Belki 50 aramada bir denk geliyor.

Aslinda 2020den bu yana hic hard reset atmadan sorunsuz kullanmıştım. 2024 ortalarinda cihazı sıfırladım ardından bir sorun olmamisti ancak simdi böyle bir sorun başladı.
  • kesbi kullanıcısına yanıt

Custom rom kullanmak istemiyorum hocam. Çok önceleri kullandım samsung s3 zamanlarında. Başlatıcı (Launcher) değiştirip bir süre de öyle kullanacağım. Yeni telefon alırsam kendime lineageos u kurup denerim.

• 
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.