Diğer sorunlara ek olarak bu da var bende. Telefonun yeniden başlayacağını bu şekilde önceden anlıyorum(Whatsapp bağlantınız kontrol ediliyor bildirimi). Güvenli modda başlatıp sonra kapatıp açtım, bugün hiç yeniden başlamadı. Ayrıca swiftkey klavye kullanıyorum güvenli moddan sonra google klavyeye döndü. Belki klavyede sorun vardır diye google klavyeyi aynen kullanmaya devam ediyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guney_584 -- 30 Aralık 2024; 20:9:45 > |
Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU] (461. sayfa)
-
-
Bu verdiğim sorunsuz cihaz içerisindeki Xiaomi uygulamalarının sürümleri bu sürümlere güncelleyin el ile indirip
Güncelleme için Apkmirror sitesini kullanabilirsiniz.
Buradan verdiğim sürüm numaralarını bulup güncelleştirmesini yapın
Mi 10T modeli için olan;
Bu şekilde bunları yaptıktan sonra tekrar test etmeniz lazım döngüye veya sorun çıkarıyormu diye
Galeri
Sürüm: 3.6.0.16-global
Galeri Editörü
Sürüm: 1.8.0.12-global
Güvenlik (Bu önemli)
Sürüm: 8.8.0-240105.1.1
Hızlı erişim
Sürüm: 9.0.3.7.0
Kamera
Sürüm: 4.5.003000.2
Sistem başlatıcı Arayüz (Launcher)
Bunun güncel olması uyumsuzluğu giderebilir.
Sürüm:
RELEASE-4.39.7.6275-11131429
Sistem hizmet eklentisi ( bu sürüm sorun verirse güncellemeleri kaldıra basınız)
Sürüm: 9.11.57-240105.1.3
Google Play sistem güncellemesi
1 Kasim 2024 olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 31 Aralık 2024; 18:27:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
bugun enparayı açmadı telefonu kapatıp açtım, öyle düzeldi.
-
İşte verdiğim uygulamaların sürümlerini kontrol edin aynı sürümleri bulup yükleyin el ile sonra tekrar test edin.
Sistem arayüzü versiyonunu bulup paylaştım. İndirip deneyin.
SİSTEM BAŞLATICI ARAYÜZÜ LAUNCHER
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 31 Aralık 2024; 21:23:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hepsini kontrol edip yükledim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mi 10t pro telefonumu yeniden baslat yaptim ve geri acilmadi ..sarja taktığımda beyaz bildirim yanip sönüyor ama telefonda tik yomk. Sabaha kadar sarjda kaldi , baska alet ile de 1 saat falan taktım tık yok. 3 yıllık telefon ,durduk yere ne oldu anlamadım
Tuş kombinasyonu yaparak açılmasını deneyin recovery vb kodlara giriyorsa sıkıntı çözülebilir.
Ama hiç görüntü yoksa herhangi ekranda işaret yok ise donanımsal bir sorun olmuş olabilir.
Ses kısma ses açma güç tuşları basılı tutup açmayı deneyin.
Şarja takılı deneyebilirsiniz yani ekrana görüntü gelecekmi herhangi bir menü vb. olması gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 1 Ocak 2025; 12:10:38 >
Paylaşımınız için teşekkürler. Bir de Android System WebView uygulaması için paylaşım yapabilirseniz sevinirim
Bizdeki sürüm bu
Android System WebView
Sürüm: 131.0.6778.135
Tamirciye götürdüm, batarya şişmiş, değiştireceğim haftasonu parça gelirse. Soğudum ama telden elite islemcili teller gelir bir iki aya değişirim telefonu, cevap icin teşekkürler
Dün vaktim vardı wipe all data yaparak sıfırladım telefonu. Uygulamalarımı en baştan sıfırdan kurdum. Şuan problem yaratmadı cihaz.
Benim telefon mi 10t pro. Benim sürümler yeni kurulum yapmama rağmen bunlardan hep daha düşük sürüm numaralarına sahip. Şuan problem olmadığı için böyle devam edeceğim.
Yardım için çok teşekkür ederim hocam.
-
Biraz deneyin bakalım depolama, cihaz yazılımsal şişince bunlar olabiliyor.
Sizin ilk kurulum sürüm numaraları ile geliyor. Sizin haberiniz olmadan arka planda kendi güncelleme yapar zaten Xiaomi uygulamalarını kendi güncellemesini otomatik alır. Bir kaç güne kontrol edin başka sürümlere geçer bu ve bunun gibi cihazdaki uygulama sürümleri. Siz ellemeyin o şekilde kullanın.
Sorun kalmaz ise yazılımsal olduğu ortaya çıkar zaten.
Batarya değişimden sonra çok rahat kullanabilirsiniz. Halen çok iyi bir cihaz. Ama ben de değiştirdim aile bireyleri den biri kullanıyor.
Kullanımınıza göre yeni işlemcisi iyi olan cihazlara geçebilirsiniz.
geçmiş olsun. ayın 18 ne kadar dayanması için dua ediyorum.
bende yeni alacağım.
mi10t ler neden durduk yere böyle yaptı anlamadım
-
Bende de aynı telefon mevcut. Sizdeki sürümleri paylaşma şansınız var mı? Benim telefonda hala sorun yaşıyorum
Galeri: 3.5.7.24 global
Galeri Editörü: 1.9.0.6 global
Güvenlik: 8.7.8-240416.1.1
Hızlı Erişim: ?
Kamera: 4.3.003950.4
Sistem Başlatıcı: 4.39.4.5839-03301130
Sistem Hizmet Eklentisi: ?
Google Play Sistem Güncellemesi: 1 Kasım 2024
Formattan bu yana sıkıntı yoktu. Bugün 1 defa yeniden başladı. Çeşitli uygulamalara girerken uygulama donuyor. Örn: Opera tarayıcı.
Bu sıkıntıyı yaşayan kişiler artmaya başladı. Büyük ihtimalle yazılımsal bir sıkıntı. @dahool
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guney_584 -- 3 Ocak 2025; 16:53:23 > -
Dediğim gibi paylaştım o uygulama sürümlerini bulup indirip deneyin. Şu anda bendeki cihazda bu şekilde herhangi bir kapanma döngü vb. olmadı
Siz güncelleyin en iyisi başka türlü test etme imkanı yok .
Güncellemleri yaptım fakat arada yine yeniden başlıyor. Pil değiştirmeyi deneyeyim olursa olur olmazsa başka telefon alacağım sanırım. Bir de hocam bluetooth sürümünüz nedir acaba? Başka güncellemem gereken bir uygulama var mıdır?
-
Yüklediğiniz bir uygulamada yapıyor olabilir. Pil de yapıyor olabilir.
Bluetooth 12 olarak yazıyor tam sürümü yazmıyor ayrı bir programla bakmak lazım.
Yani aslında Xiaomi genel tüm uygulamalarını android versiyonunuz ve cihazınıza uygun versiyonu bulup yüklemeniz gerekiyor.
Ama siz pil değiştirip deneyin ondan sonra yüklediğiniz bir uygulamadan kaynaklı olup olmadığı çıkar ve belki ileride bu sorun düzelir. o uygulamalar ileride gelecek kendi güncellemeleri ile hataları giderebilir. Örnek; WhatsApp vb.
Biraz uygulama uyumsuzluk sorunu gibi duruyor.
Pil de bu sorunlara sebebiyet verebilir.
Bakalım hocam 1-2 ay daha kullanmam gerek mecbur hemen telefon alamam. Ne olacak zamanla görürüz. Bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlardan da çözüm bulan olursa yazsın lütfen buraya. Sağolasın @dahool
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X