Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10T / PRO (Apollo/Pro) REHBER KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
27
Favori
17.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• İnstagrama fotoğraf yüklerken kalite az bişi düşerken şuanda hesap makinesiyle çekilmiş gibi yükleniyor sebebini bilen var mı?

İlk mesajdaki gcam linkinden MGC_8.1.101_A9_GVr_ENG.apk (com.google.android.GoogleCameraEng) isimli dosyayı mi10t'e kurup kullanabilir miyiz?

Birde o kamera uygulaması ile denemek istiyorum.

• A Lifetime A kullanıcısına yanıt

Kullanabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efebora06 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

Dili TR olan versiyonuda var mı? Yoksa hepsi eng mi? isimlerinin sonunda snap,mgc,eng vs yazıyor bunlar ne demek?

• A Lifetime A kullanıcısına yanıt

TR dil yok maalesef..

• İlginç bir sorunum var. Cihazım yurt dışı imei işlemi yapıldı. İlk rom attığımda sertfika l1 netflix hd açılıyor. Google play sertfikası yok. Belli bir süre sonra sertfika l3'e düşüyor. Her l3'e düştüğünde tekrar rom mu atmam gerekecek? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Edit: Android 10 kullandığımdan dolayı oluyormuş 11'e geçince düzeldi. Bu arada 12.5 çok iyi olmuş tavsiye ederim eu rom stabil'i kurdum. Şimdilik bildirim kayması sorunu da yok gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr James Wilson -- 4 Mayıs 2021; 8:26:7 >
  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    12.5 e bilgisayardan mı güncellediniz.
    Ben de eu stabil kullanıyorum,şimdi denetledim gelmemiş
  • Y4Ş4R kullanıcısına yanıt

Evet dosyayı indirip twrpden yükledim

• Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz 12.1.1 den sonra hiçbir güncelleme gelmemiş az önce denetledim cihazınız güncel diyor
    Sizce bu sorun mu?
    Birde güncellemeyi hamgi siteden indirdiniz?

[https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/
    Bu sitede henüz görükmüyor
    simage=1]https://store.donanimhaber.com/45/64/7d/45647d5fa9d89bbca4e66bb8af3f51f0.jpeg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y4Ş4R -- 5 Mayıs 2021; 21:29:43 >
  • Yurtdışı olarak alınabilir mi bu cihaz ? Mi 10t 128/8 almak istiyorum. Global rom veya sonradan global rom atılan cihazlar varmış sonradan global rom atılanlarda Şebekede çekmeme ve 4.5g de sorun yaşanıyor mu bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorm.

• ProduceR. kullanıcısına yanıt

Hiç bir sorun olmaz,IMEI işini, işi bilen birisine yaptırın kafanızda cebinizde rahat etsin...

Yasal süre sonunda yani toplam 8 ay sonra yaptırın IMEI işlemini...

• Mi 10t pro eu 12.5 nasıl deneyimleyen var mı?
  • arkadaşlar merhaba. s7 edge 128 gb cihazım 4 yılın sonunda çok fazla donmaya başladı. yeni exynoslar yüzünden s21 serisi harici samsung istemiyorum. s21ultra fln da fazla pahalı.

haliyle birkaç özellikten feragatle gözüme 10t pro 256gb yi kestirdim ama birkaç sorum olacakti.

eskiden ilgilensem de artık rom vs işlerine çok vaktim de enerjim de yok. resmi garantili cihaz alıp gelen güncellemeler ile yetinmeyi planlıyorum. şu aşamada cihazdan beklentim iyi batarya performansı, akıcı ciddi sorunlar içermeyen stabil bir kullanım. ortalama üzeri kamera performansı. bunları kutudan çıktığı hali ile yakalayabilir miyim yoksa sorunlarla boğuşmam mı gerekiyor?

bir de ekran yanması problemi yüzünden amoled ekran can sıksa da ekran parlaklığı siyah performansı vs olarak alışık olduğum ve beğendiğim bir panel.
    bu cihazda lcd panelin gün ışığı altında parlaklık durumu yeterli midir? ayrıca genel olarak netflix youtube vs için panel beklentileri karşılıyor mu?

biraz uzun oldu ama cihazı almak üzereyim, fikirlerinizi alabilirsem sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• dirtylive D kullanıcısına yanıt

Diğer konuda cevap yazıldı

• mi 11 alacağım ama çok pahali kararsız kaldım 10 T pro gayet mantikli geliyor cok fiyat farkı var ne dersiniz

• cre26sadur C kullanıcısına yanıt

4 bin TL'ye garantisiz 10T Pro alın derim, her iki modele sırf garanti için o kadar para verilmez, Xiaomi stock yaxilim sizi üzer,daha fazla yorum için linki inceleyin...

https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-mi-10t-pro-ana-konu--146260310-219#148680103

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 10 Mayıs 2021; 23:8:55 >
  • efebora06 kullanıcısına yanıt

hocam bu garantisiz ve IMEI kayıtlı olmayan cihazlar bizi üzmez değil mi? ve bu IMEI konusunda bilgi verebilir misiniz? garantisiz cihazı aldıktan sonra ne yapmalıyız?

• prevoir kullanıcısına yanıt

Sizi üzmez.

Aldıktan sonra İLK iş ilk sayfada yer alan kilit açma işlemini yapın ve sim kartı sadece hangi sim yuvasını kullanacaksanız o yuvaya takın,birinden söküp diğerine takmayın yoksa her ikisi içinde aynı süreyi yani 4 ay süre alırsınız.

Kilit açıldıktan sonra imei için acele etmeyin ta ki her iki sim/imei kapanana kadar veya kapanmaya 1 hafta 10 gün kala işi bilen birisine imei işlemi yaptırırsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 11 Mayıs 2021; 16:35:15 >
  • Herkese Merhabalar,

Bootloader unlock sonrası kaybedilen DRM ve Google sertifikaları ile alakalı bilindik bir çözüm var mıdır? Cihazı yasal sürenin bitimine kadar kullanmayı düşünüyorum ama unlock esnasında hem veri kaybı (yeniden yükleme) hem de google sertifikasının kaybolmasından dolayı netflix, amazon vb uygulamaların görüntü kalitesi sorunu yaşamamak adına. Bootloader unlock esnasında cihazın sıfırlanmasını önlemenin bir yolu var mıdır? ya da bunu deneyen ?

• ConroeMAC kullanıcısına yanıt

Yasal süre bitmeden açın çünkü işlemleri mobil veri ile yapacaksınız kapanırsa arka kapak sökülüp yapılması lazım.

BL açılırken sıfırlanmama gibi bir şans,ihtimal,imkan yok maalesef.

Diğer DRM,netflix vs için çözümler mevcut.

Custom eu rom DRM L1 sertifikası var,netflix içine bölgeyi Hindistan yapıp play store den yüklersiniz olmadı apk olarak yükleyip kullanırsınız...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.