Şimdi Ara

Xiaomi Mi 11 [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
16
Favori
41.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SARIMSAKLI MAYONEZ

Merhabalar arkadaşlar. Mi 11 aldım. Fakat tüm incelemelerde 45 dakikada 0 dan 100 e şarj oluyorken. Telefonum 35 den 100 e 47 dakikada şarj oldu. Aida64 den bakıyorum çoğu zaman 1200mah hızla dolduruyor. Kutudan çıkan kablo ve adaptörle yapıyorum. İlk taktığımda mi turbo şarj animasyonu da çıkıyor. Sürüm en güncel.

Neden böyle arkadaşlar? Var mı bilgisi olan?

kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ? başka prizde şarj etmeyi deneyin bir de.

• Ekrana katlanamadım iade ettim hocam. O tarz testler yapmaya vaktim olmadı. Başka prizde de denemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 6 Eylül 2021; 20:34:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

Nasıl hocam cihaz memnun musunuz :)

Alıntıları Göster

şimdi görebildim mesajı, baya memnunum kesinlikle tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Overlokcu0

Selamlar mi 11 ultra almayı düşünüyorum. İçinizde alanlar pasaport kayıtlı mı aldılar? Yoksa geçici kayıtla mı ? Cevaplarsanız sevinirim :)

kayıtsız aldım, kayıt olayı seneye çıkar diye düşünüyom çıkmazsa geçici kayıtla yola devam..

• Merhaba arkadaşlar mi 11 8/128 aldım cihazdan çok memnunum şarj aleti olarak ne tavsiye edersiniz eski cihazım olan f2 pronun kini kullanıyorum 55w kullanmam şart mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tmrcntmr kullanıcısına yanıt

Telefonun bataryası nasıl. Kaç saat ekran süresi veriyor.

• SARIMSAKLI MAYONEZ kullanıcısına yanıt

Sadece güneş altında mı yapıyor bunu.

• Hayır hocam. Zifiri karanlıkda bile bahsettiğim 2 telefondan da daha loş ekranı.

İade ettim zaten.

• SARIMSAKLI MAYONEZ kullanıcısına yanıt

Bir yanlışlık var. Sizin aldığınız telefon sorunlu olmasın. Bende düşünüyordum mi11 ama ekran benim için herşey

• Bulunduğum ilde mi 11 sergilenen herha gi bir teknoloji marker olsa gidip vs yapacaktım ama olmadığı için yapamadım. Belki bana gelen de sorunlu olabilir fakat youtube üzerinden de özellikle batarya testlerinde(batarya testlerinde genelde yanyana konan telefonların hepsi full parlaklık açık) mi 11 hep en loşu görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tmrcntmr

Merhaba arkadaşlar mi 11 8/128 aldım cihazdan çok memnunum şarj aleti olarak ne tavsiye edersiniz eski cihazım olan f2 pronun kini kullanıyorum 55w kullanmam şart mı ?

Bu soruya cevap yokmu arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Tmrcntmr

Bu soruya cevap yokmu arkadaşlar

Alıntıları Göster

şart değil 55 w olursa ultra hızlı şarj olur o kadar. Ben 60 hz fhd kullanıyorum ama ekran saatım 4 saati geçmiyor sizde durum nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bıçağın Gölgesi

şart değil 55 w olursa ultra hızlı şarj olur o kadar. Ben 60 hz fhd kullanıyorum ama ekran saatım 4 saati geçmiyor sizde durum nedir?

Alıntıları Göster

Teşekkürler cevap için bende ilk günlerde su gibi gidiyordu ancak şu anda oturdu şarj olayım memnunum

• Mi 11i veya Redmi K 40 pro kullanan var mı?

• Merhaba, telefonu aşağı yukarı salladığınızda içindeki kameranın oynama sesi geliyor mu? Ois kamera olduğu için ses geliyor diyorlar fakat çok mu ses geliyor bilemedim.

• Arkadaşlar Mi 11 de 960fps ağır çekim yok mu? Orta seviye telefonlarda bile var ama. Mi 11 de bulamadım.

• Mi 11 ultrada çağrı kaydını tutma yok galiba.. Bunun için önerebileceğiniz program varmıdır?

• Arkadaşlar mi 11 lite' Doğubank tarzı yerlerden alan var mı ? İstanbulda yaşıyorum TR garantilisi ile arasında 1.000 TL fark var nereden almamı tavsiye edersiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

Merhaba, telefonu aşağı yukarı salladığınızda içindeki kameranın oynama sesi geliyor mu? Ois kamera olduğu için ses geliyor diyorlar fakat çok mu ses geliyor bilemedim.

Şimdi siz deyince baktım evet geliyor.

• Mİ 11 8/256 cihazımı 12 pro max almak için satıyorum arkadaşlar 5500 TL

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.