Hayret bir şey ya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi 11 [ANA KONU] (11. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: FrankGallagherx
Cihaz bugün elime geçtide nedense ekran ve ses kasa kalitesi dışında mi 10 t pro ile aralarında öyle aman aman fark hissedemedim hele ki kamerada aradaki 5 bin farka değer mi düşündürücü halen daha amazon prime lisansı olmaması da xiaominin yazılım kusurlarından sadece birisi. Ama onun dışında cihazın maşallahı var beğendim hele ki ekranı pwm olayı samsung s20-s21 serisinden iki kat üstün gözü yormayan amoled.kesinlikle katılıyorum pwm olayına. Bu cihazın parlaklık yönetimini çok güzel yapmışlar.
-
Yeni serilerde artık imei atma olayı yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: KayrabeyYeni serilerde artık imei atma olayı yok
yani el altından imei attıramazmıyım ? yeni modeller de
-
quote:
Orijinalden alıntı: berlin007yani el altından imei attıramazmıyım ? yeni modeller de
Alıntıları GösterMalesef...
-
Bu telefonun 256GB Gri modelini bekliyorum. Hiçbir yerde satılmıyor ve stoğa girmiyor
-
256gb'lik versiyonun gri rengi yok mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mi 11 ultra Türkiye'ye gelecek mi acaba? Geleceğine dair resmi bir haber bulamadım şu ana kadar.
-
Yaklaşık 2-3 haftadır stok yok hocam
-
şuan güncel gelen MIUI sürümünüz nedir arkadaşlar?
-
Arkadaşlar m11 ve lite modellernde kayıt yapılamıyormus ilk alındıgında 8 ay kullanım süresi war sonrasına garnti weremıolar ama yuksek ihtimal kayıt yapılır yanı biçözümü bulunur diyolar sizin yorumunz ndr
arkadaşlar bugün Hepsiburada üzerinden mi11 aldım. ekran konusunda hayal kırıklığı yaşattı panel sarımsı görünüyor bende ki cihaz da mı problem var çözemedim. renk şeması ayarları veya okuma modu vs ile ilgisi yok redmi note 8 pro cihazim beyazları daha iyi gösteriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende hiç sorun yok. Ekran oldukça başarılı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: xhallens
arkadaşlar bugün Hepsiburada üzerinden mi11 aldım. ekran konusunda hayal kırıklığı yaşattı panel sarımsı görünüyor bende ki cihaz da mı problem var çözemedim. renk şeması ayarları veya okuma modu vs ile ilgisi yok redmi note 8 pro cihazim beyazları daha iyi gösteriyorBeyaz renkleri amoled sarı gösterir normal hocam
Mi 8 ve 11 lite amoledleri farklı bende bariz 11lite çok daha beyaz.
11 Lite kullanıcısı arkadaşlar almaya değer mi ? 10 T alacaktım vazgeçmek üzereyim. Bunu alabilirm.
-
mağazada karşılaştırdım lite modeli mi 11den daha beyaz cidden garip
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sahibindende ucuza satıyolar. Sordum cihaz kayıtsızmış. 1 yıl sonra kapanırmış. 50 liraya tekrar açarlarmış. Imei mi atıyolar, nasıl tekrar açıyolar
-
L1 Var kim demiş yok diye ? ben kullanıyorum...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X