< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (251. sayfa)
-
-
Makaodan sonra yeniden başlat öyle devreye giriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu arada saat ile kulaklık Bluetooth ile telefona bağlıysa, saatten arama yapınca kulaklığa veriyor :) Allah'ım sabır ver hahahhah
quote:
Orijinalden alıntı: hakanlevent
Ciddimisin denerim istersenvalla ciddiyim. Launcher açılıyor, ana ekrana gel dediğimde orjinal launcher geliyor. Varsayılan yine orjinale dönüyor. Seçsem de aktif olmuyor. Microsoft launcher de denedim. Aynı. Şayomi, senin ben yapacağın yazılımın ta...
-
biraz çözdüm gibi geliştirici seçeneklerini açtıktan sonra
telefon arama kısmında
*#*#3646633#*#*
yazıp debug menüden volume audio playback kısmından music seçip en son ayarı max yaptım telefonu yeniden başlattım öncekine göre arttı ses
-
Dediklerimi denemelisin
ayıp ettin hocam bakayım hemen
-
HO2 da harici launcher düzgün çalışan varmı ?
-
xiaomi topluluğu prg içinde makao yok bende cihaz global
-
Nova düzgün çalışıyor hocam varsayalimda sıkıntı yok tam ekran haraketler çalışmıyor , anamenuye atıyorum Novada hala
Ordan değil hocam ayarlardan bölge yaz çıkar
tamam bakarken ek ayarlar içindeymiş buldum ordan sağolasın
-
haa tamam. Bahsi ettiğin hareket o olay. Aşağıdan yukarı kaydırıp ana ekrana geldiğimde eski launcher geliyor.
-
Ses baya değişiyor
İkisinide yükledim, tüm gerekli izinleride verdim varsayılan uygulamada yaptım ama TR cihazı diye olmuyor heralde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet ses değişti hatta sürükleyici sesi de açtım onu açınca baya farketti sağolasın
-
Ab bölgesindeki satışları arttırmak için full sesi sadece xiaomi kulaklıklar veriyor bl açıksa build.prop üzerinden değilse adb den ses kısıtını kaldırabilirsiniz. Donanım ferrari yazılım ciguli lada
adb shell settings put system volume_music_headphone 9
adb shell settings put system volume_music 12
Makaodan iyimi bu ayar ya 🤣
Ekran görüntüsü aldım ama deneyeceğim bı ara
Her seferinde uğraşmayayım diye openwear aldım adb olan her aç kapada yeniden girilmesi gerekiyor bölge seçimi de benim gibi garantiden yararlanayım bari diyen tr kullanıcılarını etkilemiyor
Xiaomi nin yıldırma taktiği ile cihaz satma politikası işe yarıyor yani
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X