Şimdi Ara

Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: harunsvc Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.674
Cevap
158
Favori
262.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynen ama o zaman yapay zeka özellikleri iptal oluyor sanki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pil 100-10 kullanım
    Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu

• muhlis bey kullanıcısına yanıt
    Bloatware yapmanız lazım.. Reklam derdi varsa link bırakıyorum..

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159571432

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 23 Şubat 2025; 22:52:34 >
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Tek tek her haltın içine girmeye bizi mecbur bırakan şoomi yazlım mööndislerinin ta ebesini........ Lanet gelsin yaw.

O rekmalar da takip odaklı bölgeye özel gösteriyor olmalı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 23 Şubat 2025; 23:3:22 >
  • asyagrafik kullanıcısına yanıt
    Aldığımda ayarlardan ve gördüğüm tüm kullanan uygulamalardan kapattim,, hatta özel DNS kapalı olduğu halde reklam yok cihaz 14t pro.

En tepe modelini amiral gemisi cihazını alıyorsun yine aynı tipik yazılım ve reklam derdi gırtlağa kadar dolu bloatware :) halbuki geçmişte xiaomi giriş segmentte uygun fiyata vermek için reklam aldığını ifade ediyordu bir süre sonra tamamen kaldıracağını söylemişlerdi öylece lafta kaldı artık kâr marjı diğer markalara kıyasla daha yüksek neticede xiaomi diğer markalar gibi tanıtım, reklam vs para bile harcamıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 23 Şubat 2025; 23:11:33 >

Teşekkürler hocam listede olanların hepsini yaptım.

• muhlis bey kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• Leonozgur35 L kullanıcısına yanıt

Sorun, kapatamamak ya da kapatmak değil. Cihazda reklam yazılımı ve buna bağlı, takip spy yazılımları. Düşündürücü bu. Diyeceksin ki niye aldın ? :D Bende diyeceğim ki, kafamı sk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 23 Şubat 2025; 23:34:37 >

Evet kontrollü şekilde reklamları azaltacağını söylemişlerdi. PAra tatlı geldi ya da çin hükümetinin takip amaçlı baskısı olsa gerek. Hükümeti, milyarlarca dolar harcasa dünya çabında bu denli takip yapamazdı. AI ile bu toplanan devasa verileri işleyip potansiyel durumları önceden sezebilmek pahabiçilemez olmalı. Mi de arada kazanıyor... Oh mis.. Şu evrende takibi olmayan bir nothing gördüm. Diğerlerini bilmem. Oda fazla yaşamaz.

• Yaklaşık 3 yıllık X3 Pro macerasından sonra az önce 14T siparişi verdim. Gönül ister tabi 14T Pro olsun ama 40k bandına çıkmak istemedim 14T beni memnun eder diye düşünüyorum. Çoğunuz bilir X3 Pro kronik bir sorunu vardı kapanıp açılmama vs 3 yıldır benim başıma gelmedi ama 14T için herhangi bir kronik sorun varmı?

• serdar_gs kullanıcısına yanıt
    Bilinen kronik yok. Münferit sorunlar var her cihazda olduğu türde. Donanım harikalar diyarı. Yazılım tam tersine berbat.

Eyvallah hocam aşırı bir beklenti yok zaten normal bir kullanım için üzmeyecektir diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.