Şimdi Ara

Xiaomi mi 4C Evo İthalatında Virüs yüklü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada'dan Xiaomi mi 4c aldım. Cihaz çok iyi. Fakat içinde virüslü rom'la geliyor. Notes programı var, sistemden olduğu için kaldırılmıyor. Antivirüs programları virüs olarak görüyor, ve sürekli reklamlar çıkıyor, hatta x'e bile basılmıyor, telefon kullanılmaz hale geliyor. Kendim rom atarım garanti gider, başka çözüm önerisi veya bu sorunu yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepingawake -- 14 Ocak 2017; 13:9:15 >

• Yardımcı olabilecek yok mu? Debugger ile kaldırılır mı root yapmadan?
  • Hocam bende Evo garantili Redmi Pro aldım hepsiburadadan, o not programında bende de virüslü çıktı. İşin ilginç yanı telefonu aldığım ilk gün eve dönerken arkadaşla arabada e-imza ile ilgili konuşuyorduk eve gittim baktım google reklamlarında e-imza reklamı çıkıyor. Tabi hemen kendi kendime şüphelendim acaba bu telefonu dinliyor mu diye ertesi gün işyerinde arkadaşa durumdan bahsettim deneyelim dedik telefonu masanın üzerine koyup "yeni araba alacağım, x model nasıl, y model nasıl" gibi konuşmaya başladık 2 saat sonra Google reklamlarında araba reklamı çıkmaya başladı :) hemen bootloaderi açmak için başvuru yaptım ve eu romu yükledim. belki biz kuruntu yaptık ama bu olanlar bizi epey düşündürdü 7/24 telefonu dinleyen bi teknoloji geliştidilerse vay halimize :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes122

Hocam bende Evo garantili Redmi Pro aldım hepsiburadadan, o not programında bende de virüslü çıktı. İşin ilginç yanı telefonu aldığım ilk gün eve dönerken arkadaşla arabada e-imza ile ilgili konuşuyorduk eve gittim baktım google reklamlarında e-imza reklamı çıkıyor. Tabi hemen kendi kendime şüphelendim acaba bu telefonu dinliyor mu diye ertesi gün işyerinde arkadaşa durumdan bahsettim deneyelim dedik telefonu masanın üzerine koyup "yeni araba alacağım, x model nasıl, y model nasıl" gibi konuşmaya başladık 2 saat sonra Google reklamlarında araba reklamı çıkmaya başladı :) hemen bootloaderi açmak için başvuru yaptım ve eu romu yükledim. belki biz kuruntu yaptık ama bu olanlar bizi epey düşündürdü 7/24 telefonu dinleyen bi teknoloji geliştidilerse vay halimize :)

Acaba normal google'dan mı arattınız diye çıktı? Eğer hiç birşey aratmayıp bunlar olduysa adamlara helal olsun :)

Programı bootloader'dan kaldırdım. Şimdilik düzeldi gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sleepingawake

quote:

Orijinalden alıntı: enes122

Hocam bende Evo garantili Redmi Pro aldım hepsiburadadan, o not programında bende de virüslü çıktı. İşin ilginç yanı telefonu aldığım ilk gün eve dönerken arkadaşla arabada e-imza ile ilgili konuşuyorduk eve gittim baktım google reklamlarında e-imza reklamı çıkıyor. Tabi hemen kendi kendime şüphelendim acaba bu telefonu dinliyor mu diye ertesi gün işyerinde arkadaşa durumdan bahsettim deneyelim dedik telefonu masanın üzerine koyup "yeni araba alacağım, x model nasıl, y model nasıl" gibi konuşmaya başladık 2 saat sonra Google reklamlarında araba reklamı çıkmaya başladı :) hemen bootloaderi açmak için başvuru yaptım ve eu romu yükledim. belki biz kuruntu yaptık ama bu olanlar bizi epey düşündürdü 7/24 telefonu dinleyen bi teknoloji geliştidilerse vay halimize :)

Acaba normal google'dan mı arattınız diye çıktı? Eğer hiç birşey aratmayıp bunlar olduysa adamlara helal olsun :)

Programı bootloader'dan kaldırdım. Şimdilik düzeldi gibi.

Yok Google'dan aramadım hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.