Bildirim
Xiaomi Mi 5 Prime & Xiaomi Mi 5S
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mi 5'in daha stabil çalıştığını okumuştum. 5s'te ufak tefek yazılımsal hatalar mevcut diyorlardı ama 5s almak daha mantıklı geliyor. Neticede yazılım güncellemesi ile çözülebilecek sorunlar. Ne de olsa daha güncel donanıma sahip.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5S'in kamerasında titreşim engelleme yokmuş o yüzden 5S'e çok güvenemiyorum nedense -
Adam gibi stabil bi rom yok hala. çıkalı 1 seneyi geçti ya parmak izi çalışmıyo yada başka yazılımsal sorunlar..
bende çok istedim bi ara mi5 prime alıyım dedim ama hem garanti hemde stabil rom yokluğu geri itti -
mi5s nin kamerası mi5 den daha iyi. sadece düşük ışıkta pek iyi değil. mi5s de bir de ses kalitesi vasat altı. Nokia 6303 vardı bende onla aynı hemen hemen:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X